Coole game-gerelateerde verhalen

Een vriend van mij wees me onlangs op een cool freeware-spel genaamd Knytt Stories. Dit is een erg cool en goed ontworpen 2D-spel waar ik gisteravond een paar uur aan heb besteed. De graphics zijn niet fascinerend en de besturing is relatief eenvoudig, maar het ontwerp en de power-ups die je krijgt om elk avontuur te voltooien is verslavend. Bovendien hebben de ontwikkelaars een aantal zeer coole ontspannende muziek op de achtergrond opgenomen.

cool-game-linked-stories foto 1

Dit is een cool spel om mee te nemen op je flashdrive, omdat niveaus gemakkelijk kunnen worden opgeslagen. Ook inbegrepen is een nette niveau-editor om je eigen werelden te creëren. Of je kunt ook extra levels downloaden van de Knytt-site.cool-game-linked-stories foto 2

Gerelateerde verhalen downloaden

Meer verhalen

Direct zoeken uitschakelen in Outlook 2007

Ik weet wat je denkt als je de titel van dit artikel leest ... waarom zou je in hemelsnaam Instant Search willen uitschakelen? Het is een van de beste nieuwe functies in Outlook 2007! Ik ben het ermee eens, maar als je er problemen mee hebt, ben je misschien benieuwd hoe je het effectief kunt uitschakelen.

E-mailantwoorden verzenden naar een andere ontvanger in Outlook 2007

Heb je er ooit zeker van willen zijn dat een antwoord teruggaat naar meer dan één e-mailadres? Misschien wilt u dat iemand automatisch antwoordt op uw thuis- en persoonlijke adres, of u wilt ervoor zorgen dat uw baas wordt opgenomen in antwoorden in plaats van dat u de berichten naar hem moet doorsturen.

Windows Media Player-plug-in voor Firefox installeren

Dus je hebt zojuist een trainingsvideo gekocht en in je computer gestopt. U klikt op het menu in het dialoogvenster voor automatisch afspelen en het opent Firefox, uw standaardbrowser. Nu staar je naar een leeg scherm. Wat nu?

Snelle tip Sneller gebruik van de muis

Hoewel ik geen Keyboard Ninja ben, navigeer ik toch graag snel door Windows. U kunt uw muis efficiënter maken met de snap-to-optie die inherent is aan XP. Dit werkt ook met Vista, hoewel het duidelijk anders is om naar deze instelling te gaan.

Zorg ervoor dat de muisaanwijzer wegblijft van wat u typt

Als je muisaanwijzer constant in de weg lijkt te zitten terwijl je typt, ben je niet de enige... je klikt in het midden van wat tekst en begint te typen om meer in te voegen, maar de cursor blijft in de weg. Er is een klein hulpprogramma genaamd MouseAway dat dit probleem voor u zal oplossen ... het is niet nieuw, maar het is

VNC versnellen op Vista door visuele effecten te beperken

Ik heb gemerkt dat dit de externe verbinding aanzienlijk versnelt. Houd er rekening mee dat u de oude instelling waarschijnlijk opnieuw moet inschakelen nadat u klaar bent.

Alleen grappig voor een nerd

Ik heb veel grappige situaties gehoord en gezien in mijn IT-carrière, maar vandaag was de beste die ik in lange tijd heb gehoord. Een persoon verwees naar de asterisk-toets op hun toetsenbord als The Snowflake Key. LMAO doet de 20 minuten lachen die ik recht deed niet.

Pagina's opslaan voor later met Leeslijst-extensie voor Firefox

Ik besteed enorm veel tijd aan het surfen op internet op zoek naar nieuwe ideeën om over te schrijven, dus een van de grootste problemen voor mij is het taggen van artikelen om ze later beter te kunnen lezen. Ik weet ook zeker dat ik elk moment een pagina zal bereiken waarop staat dat je het einde van internet hebt bereikt, ga nu naar buiten.

Niet-officiële Windows XP-thema's gemaakt door Microsoft

Iedereen die ooit heeft geprobeerd het thema in Windows te wijzigen, weet al dat je het uxtheme-bestand moet hacken om thema's in XP te installeren die niet digitaal zijn ondertekend door Microsoft. Als u uw systeem liever niet wilt of niet kunt patchen, bent u wellicht geïnteresseerd in deze onofficiële

XP: pas schermflikkering op CRT-monitoren aan

Laten we eerlijk zijn ... CRT-monitoren zijn er nog steeds in de kantooromgeving. Waar ik werk, zijn we ze langzaam aan het uitfaseren als ons budget het toelaat. Onlangs was ik bezig met het oplossen van een probleem met een oudere computer met een CRT-monitor en toen ik ernaar keek, werd ik bijna ziek van het flikkerende