Coole audiospeler Spider 2.0

Sinds mijn anti-iTunes-tirade heb ik verschillende audiospelers uitgeprobeerd. Ik gebruik Foobar2000 nu een paar maanden en het is tot nu toe behoorlijk solide voor mij. Ik ben een nieuwe speler tegengekomen om uit te proberen, genaamd Spider 2.0, die tot nu toe veelbelovend lijkt. Waar veel EQ-presets van veel spelers minder dan wenselijk klinken, maakte Spider 2.0 indruk op mij. Natuurlijk kun je de EQ altijd handmatig instellen voor perfect tweaken. Er zijn ook een aantal skins beschikbaar op hun website. Spider 2.0 basic is gratis en de enige functie die niet beschikbaar is, is het converteren of rippen van meerdere tracks tegelijk. Als u meer dan één nummer tegelijk wilt rippen, kunt u upgraden naar de pro-versie.

Deze speler is geweldig! Er is GEEN kreupel zeurend opstartscherm dat je vraagt ​​om te upgraden elke keer dat je de speler start. Dit is een complete audiospeler die je huidige bestanden zal rippen en verbergen. Een goede selectie van opties en de geluidskwaliteit (het belangrijkste) is buitengewoon indrukwekkend.

Spider 2.0 kan audio in verschillende formaten afspelen, waaronder: MP1, MP2, MP3, MP4, M4A, MPC (MP+, MPP), AAC, aacPlus, AC3, Ogg Vorbis, FLAC, Ogg FLAC, TTA, APE, WavPack, Speex , WAV, CDDA, WMA, MIDDEN, RMI, KAR, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMXcool-audio-speler-spider-20 foto 1

Ik denk dat ik misschien gewoon weer een nieuwe speler heb gevonden!

Meer verhalen

Wizard Bureaublad opschonen uitschakelen in XP

Een van de irritantere standaardinstellingen in Windows XP is de Desktop Cleanup Wizard. Ik denk dat ik Windows niet nodig heb om me te vertellen wat ik wel of niet op mijn bureaublad moet hebben. Ook heb ik in de IT ontdekt dat een medewerker een bepaald pictogram een ​​paar maanden niet mag gebruiken en wanneer ze dat pictogram moeten vinden

Systeeminfo voor Windows

Een freeware tool die ik vaak gebruik in de IT is Systeeminfo voor Windows. Dit kleine lichtgewicht hulpprogramma zit boordevol kracht. U hoeft niets op de lokale harde schijf te installeren ... voer het gewoon uit vanaf een springstation of zet het op een schijf. Als je details nodig hebt over een computer waar je aan werkt, SIW

Eerdere meldingspictogrammen opschonen in Windows Vista

Een zeer handige functie in Windows is de mogelijkheid om automatisch systeemvakpictogrammen te verbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Het probleem is dat Explorer na verloop van tijd een lijst in de cache opslaat van elk afzonderlijk pictogram dat het ooit heeft gezien, en uw lijst kan groeien tot honderden items waarvan Explorer weet.

Maak extern bureaublad sneller

Als u op kantoor of thuis haastig op een computer moet werken, kan het wijzigen van een paar opties voordat u verbinding maakt de verbindingssnelheid verbeteren. We maken alleen verbinding met de computer om een ​​probleem op te lossen of om problemen op te lossen, zodat de graphics op de externe machine er niet fancy uit hoeven te zien.

Zorg ervoor dat uw Linux SSH-sessie niet wordt verbroken

Ik ben het type nerd dat altijd een SSH-client open heeft staan, verbonden met mijn meest gebruikte servers, zodat ik direct toegang heb voor monitoring en al het andere. Als zodanig irriteert het me enorm als de verbinding wordt verbroken, dus ik deel een paar methoden om je sessie levend te houden.

Synaptics Touchpad-pictogram verwijderen uit het systeemvak

In mijn zoektocht om elk nutteloos systeemvakpictogram dat geheugen verspilt kwijt te raken, was ik erg geïrriteerd toen de automatische updates van Vista een nieuw stuurprogramma installeerden en het pictogram voor het touchpad weer in mijn systeemvak belandde. Dit pictogram heeft bijna geen voordelen, dus het moet weg.

Creative Zen V Plus

Sinds ik iTunes opgaf en naar Foobar2000 ging; Ik heb ook besloten om ook andere draagbare mp3-spelers te onderzoeken. Ik heb uiteindelijk een Creative Zen V Plus gekocht. Ik ben altijd een fan geweest van Creative-producten en deze kleine man stelt niet teleur. Ik heb het 4GB-model waarmee ik kan opslaan

Snelle hulp: Flip3D-pictogram herstellen in Windows Vista

Nadat ik gisteren het artikel had geschreven over het herstellen van het pictogram op het bureaublad van de show, ontving ik een aantal e-mails met de vraag of ik de snelkoppeling voor Flip3D ook kon plaatsen, dus ik heb ook een kopie van die snelkoppeling gecomprimeerd.

Snelle hulp: Herstel Bureaubladpictogram weergeven in Windows Vista

Ik heb tientallen e-mails ontvangen met de vraag hoe je het pictogram op het bureaublad van de show kunt herstellen nadat je het hebt verwijderd, dus ik heb een oplossing voor iedereen: ik heb een kopie van de snelkoppeling gecomprimeerd en je kunt het hier downloaden.

Opslaan en herstellen van bureaubladpictogramlay-out in Windows Vista

Als je vaak van resolutie wisselt, heb je waarschijnlijk het probleem ervaren dat Windows je pictogrammen verplaatst telkens wanneer het naar een lagere resolutie overschakelt, zoals bij het spelen van een videogame of het aansluiten van je laptop op een extern beeldscherm.