Converteer Word-documenten naar ePub-indeling voor uw eReader of iBooks

Heb je ooit een ePub-document willen maken? Of u nu van plan bent de volgende bestseller te schrijven of gewoon uw driemaandelijkse prestatierapport op uw eBook-reader wilt lezen, hier leest u hoe u bestanden als ePub rechtstreeks vanuit Microsoft Word kunt opslaan.

Microsoft Word is ontworpen rond papieren documenten, maar tegenwoordig delen de meesten van ons meer documenten elektronisch dan we printen. Hoewel Word-bestanden nog steeds uitstekend geschikt zijn om met anderen te delen en online te verspreiden, kan het vaak beter zijn om uw bestanden op te slaan in een eReader-vriendelijk formaat. PDF-bestanden zijn een geweldige manier om documenten te delen, maar ze zien er vaak niet erg goed uit op eReader-apparaten zoals de Kindle, Nook en Sony Reader en kunnen waardevolle ruimte innemen op andere apparaten zoals een netbook of iPad. ePub is de nieuwe standaard voor eBooks en met de gratis Aspose.Words-add-in kun je bestanden als ePub rechtstreeks vanuit je favoriete tekstverwerker opslaan.

Let op: Helaas werkt deze add-on momenteel alleen in Word 2007, maar de ontwikkelaar is van plan in de nabije toekomst een versie van Word 2010 uit te brengen.Om te beginnen met het maken van ePub-bestanden vanuit Word 2007, moet u de gratis Aspose.Words voor Word-add-on installeren. Ga naar de website (link hieronder) en klik op de link Downloaden.

converteer-word-documenten-naar-epub-formaat-voor-je-e-reader-of-ibooks foto 1

De invoegtoepassing is gratis, maar u moet zich registreren voordat u deze kunt downloaden.

converteer-word-documenten-naar-epub-formaat-voor-je-e-reader-of-ibooks foto 2

Nadat u Aspose.Words hebt gedownload, installeert u het zoals gewoonlijk. Zorg ervoor dat u Word afsluit voordat u met de installatie begint.

converteer-word-documenten-naar-epub-formaat-voor-je-e-reader-of-ibooks foto 3

Zodra de installatie is voltooid, opent u een willekeurig document in Word zoals u gewend bent of schrijft u een nieuw document in Word. Wanneer u klaar bent om het document op te slaan als een ePub-bestand, klikt u op de Office-bol en selecteert u Opslaan.

converteer-word-documenten-naar-epub-formaat-voor-je-e-reader-of-ibooks foto 4

Klik in het venster Opslaan als op Opslaan als type en selecteer Aspose.Words ePub in de lijst.

converteer-word-documenten-naar-epub-formaat-voor-je-e-reader-of-ibooks foto 5

Nu kunt u uw ePub-bestand openen in elk eReader-programma, zoals Nook voor pc. Je kunt het ook overzetten naar je eReader-apparaat, inclusief een Sony-lezer of iPad, om onderweg te lezen. Als je een Kindle gebruikt, kun je het ePub-bestand ook met Calibre naar MOBI-indeling converteren en naar je apparaat overbrengen.

converteer-word-documenten-naar-epub-formaat-voor-je-e-reader-of-ibooks foto 6

Word is een van de meest veelzijdige tekstverwerkers en het is geweldig om bestanden rechtstreeks vanuit een van de nieuwste populaire eBook-indelingen op te kunnen slaan. Of je nu eBooks wilt verkopen, ze wilt verspreiden onder je collega's en vrienden, of gewoon je langere Word-documenten wilt lezen op je eReader, dit is een geweldige manier om het te doen!

Download Aspose.Words voor Microsoft Word 2007 (registratie vereist)

Meer verhalen

Week in Geek: Hackers geven Microsoft hun viruscode-editie

Deze week hebben we geleerd hoe we sneltoetsen voor elke Linux-toepassing kunnen aanpassen, een persoonlijke wiki kunnen bouwen die vanaf elke pc toegankelijk is, Winamp op iTunes laten lijken, de standaardopslagmap voor Windows 7-bibliotheken wijzigen, de tool voor het aanvullen van woorden eType gebruiken om te schrijven, en meer.

Windows 7 Logon Screen Tweaker past uw aanmeldingsachtergrond aan en meer

Ooit uw Windows 7-aanmeldingsscherm willen aanpassen? Hier is een eenvoudig hulpprogramma dat dat kan doen, en het heeft ook een aantal andere ingebouwde tweaks.

Onderzoekers gebruiken nanoresonators om schermen met ultrahoge resolutie te maken

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan hebben een nieuwe technologie ontwikkeld die pixels 8 keer kleiner kan maken dan de pixels op de iPhone 4. Indrukwekkend!

Google Chrome krijgt binnenkort GPU-versnelde graphics

Op de Chromium-blog hebben ze enkele details gepost over de voortdurende inspanningen om het grafische systeem te reviseren om te profiteren van de verwerkingskracht van uw grafische kaart - wat betekent dat deze functies land ...

Zoeken naar regeleinden, tabs en speciale tekens in MS Word

Op de Technet Magazine-blog hebben ze een zeer nuttig artikel gepost waarin wordt uitgelegd hoe u kunt zoeken naar speciale tekens zoals regeleinden, tabs of zelfs witruimte. Het enige dat u hoeft te doen, is een speciale modifier in het zoekvak gebruiken.

Vipre Antivirus dwingt u om Spybot te verwijderen?

We zijn altijd fan geweest van het anti-malwarehulpprogramma Spybot, en nu lijkt het erop dat ze worden aangevallen door concurrerende softwareleveranciers, die je dwingen Spybot te verwijderen tijdens hun installatie.

Vrijdagpret: Spitball Warrior

Het is weer vrijdag en tijd om even te relaxen en de werkdag af te ronden. Met de game van deze week kun je een leuk spitballgevecht aangaan zonder alle rommel.

Synchroniseer de klok met internettijdservers in Ubuntu 10.04

Ubuntu heeft een gemakkelijke manier om uw systeemklok gesynchroniseerd te houden met de internettijdservers, maar helaas is deze standaard niet ingeschakeld. Hier zijn de snelle stappen die nodig zijn om het voor uw systeem in te schakelen.

Batchscript om een ​​toepassing voorwaardelijk opnieuw te starten

Veelvoorkomende systeem- en/of omgevingsgebeurtenissen, zoals hervatten vanuit stand-by of het verliezen van de netwerkverbinding, kunnen problemen veroorzaken voor bepaalde applicaties die verwachten altijd aan en verbonden te zijn. Dus als je een bepaalde applicatie hebt die crasht of in de niet-reagerende modus gaat, wat vaak en a

De How-To Geek-gids voor computermicrofoons

Nu Gmail de mogelijkheid toevoegt om gratis te bellen binnen de VS en Canada, is het nu een goed moment om te investeren in een hoogwaardige computermicrofoon. We nemen een deel van het giswerk uit dat proces en geven je enkele tips voor het instellen van je microfoon zodra je hem hebt.