Converteer gratis .3GP- en .3G2-bestanden naar AVI / MPEG

3GP en .3G2 zijn veelgebruikte video-opnameformaten die op veel mobiele telefoons worden gebruikt, maar ze worden mogelijk niet ondersteund door uw favoriete mediaspeler. Vandaag laten we u een snelle en gemakkelijke manier zien om die bestanden naar AVI- of MPG-indeling te converteren met de gratis Windows-toepassing Pazera Free 3GP to AVI Converter.

Download de Pazera gratis 3GP naar AVI Converter. U moet de downloadmap uitpakken, maar het is niet nodig om de applicatie te installeren. Dubbelklik op het bestand 3gptoavi.exe om de toepassing uit te voeren.

converteer-3gp-en-3g2-bestanden-naar-avi-mpeg-gratis foto 1Om uw 3GP- of 3G2-bestanden toe te voegen aan de wachtrij die moet worden geconverteerd, klikt u linksboven op de knop Bestanden toevoegen.

Blader naar uw bestand en klik op Openen.

converteer-3gp-en-3g2-bestanden-naar-avi-mpeg-gratis foto 3

Je video wordt toegevoegd aan de wachtrij. U kunt meerdere bestanden aan de wachtrij toevoegen en ze allemaal tegelijk converteren.

De meeste gebruikers zullen bij voorkeur een van de vooraf geconfigureerde profielen gebruiken voor hun conversie-instellingen. Om een ​​profiel te laden, kiest u er een uit de vervolgkeuzelijst Profiel en klikt u vervolgens op de knop Laden. U zult zien dat het profiel de instellingen in de panelen aan de onderkant van de applicatie bijwerkt.

We hebben Pazera Free 3GP to AVI Converter getest met 3GP-bestanden die zijn opgenomen op een Motorola Droid, en hebben vastgesteld dat het AVI H.264 Very High Q.-profiel de beste resultaten oplevert voor AVI-uitvoer, en de MPG – DVD NTSC: MPEG-2 de beste resultaten voor MPG-uitvoer. Andere profielen produceerden kleinere bestandsgroottes, maar ten koste van video-uitvoer van verminderde kwaliteit.

Meer gevorderde gebruikers kunnen de video- en audio-instellingen naar wens aanpassen in de onderste panelen. Klik op de AVI-knop onder Uitvoerbestandsformaat / Video-instellingen om de AVI-instellingen aan te passen...

Of de MPG-knop om de instellingen voor MPG-uitvoer aan te passen.

Standaard wordt het geconverteerde bestand uitgevoerd naar dezelfde locatie als de invoermap. U kunt dit wijzigen door op het keuzerondje voor invoer van het tekstvak te klikken en naar een andere map te bladeren.

converteer-3gp-en-3g2-bestanden-naar-avi-mpeg-gratis foto 8

Wanneer u uw instellingen heeft gekozen, klikt u op Converteren om het conversieproces te starten.

Er wordt een conversie-uitvoervenster geopend en de voortgang weergegeven. Als u klaar bent, klikt u op Sluiten.

converteer-3gp-en-3g2-bestanden-naar-avi-mpeg-gratis foto 10

Nu ben je klaar om van je video te genieten in je favoriete mediaspeler.

converteer-3gp-en-3g2-bestanden-naar-avi-mpeg-gratis foto 11

Pazera Free 3GP naar AVI Converter is niet de meest robuuste tool voor mediaconversie, maar het doet waarvoor het bedoeld is. Het behandelt de taak van 3GP naar AVI / MPG-conversie heel goed. Het is gemakkelijk genoeg voor de beginner om het zonder veel moeite te doen, maar het heeft ook genoeg opties om meer ervaren gebruikers tevreden te stellen.

Download Pazera Gratis 3GP naar AVI Converter

Meer verhalen

Geniet van naadloos lezen op Twitter in Chrome

Twitter kan erg leuk zijn, maar het is frustrerend om constant de Meer-knop te moeten gebruiken om een ​​groot aantal tweets te bekijken. Alles wat je nodig hebt om van die frustratie af te komen, zijn de Meer Tweets! extensie voor Google Chrome.

Voeg 'Mijn Dropbox' toe aan uw Windows 7-startmenu

Hier bij How-To Geek zijn we grote fans van Dropbox, het verbazingwekkend snelle online hulpprogramma voor het synchroniseren van bestanden, maar we zouden nog gelukkiger zijn als we het native zouden kunnen toevoegen aan het Windows 7 Start-menu, waar het thuishoort. En vandaag gaan we dat doen.

Ondersteuning voor sommige versies van Windows wordt beëindigd

Blijft u bij uw oudere versie van Windows in plaats van te upgraden naar Windows 7? Daar is geen probleem mee, maar hier is een snelle herinnering om ervoor te zorgen dat u het nieuwste servicepack gebruikt om beschermd te blijven.

FLAC-bestanden afspelen in Windows 7 Media Center & Player

Een ergernis voor muziekliefhebbers die van het FLAC-formaat houden, is dat er geen native ondersteuning is voor WMP of WMC. Als je een muziekliefhebber bent die de voorkeur geeft aan het FLAC-formaat, zullen we kijken naar het toevoegen van ondersteuning voor Windows 7 Media Center en Player.

Houd een venster bovenaan met een handig AutoHotkey-script

Ben je het zat om heen en weer te schuiven tussen vensters om je werk gedaan te krijgen? Hier is een handig hulpmiddel waarmee u elk venster altijd bovenaan kunt houden wanneer u het nodig hebt.

Herstel verwijderde bestanden op een NTFS-harde schijf vanaf een Ubuntu Live-cd

Per ongeluk een bestand verwijderen is een vreselijk gevoel. Het niet kunnen opstarten in Windows en het verwijderen van dat bestand ongedaan maken, maakt dat nog erger. Gelukkig kunt u verwijderde bestanden op NTFS-harde schijven herstellen vanaf een Ubuntu Live-cd.

Chemische vergelijkingen en diagrammen maken in Word

Microsoft Word is een geweldig hulpmiddel voor het opmaken van tekst, maar wat als u een scheikundige formule of diagram wilt invoegen? Dankzij een nieuwe gratis invoegtoepassing voor Word, kunt u nu hoogwaardige scheikundeformules en diagrammen rechtstreeks vanuit het lint in Word invoegen.

Bekijk weersvoorspellingen in Google Chrome

Als je van een eenvoudige, duidelijke interface houdt om de weersvoorspellingen bij te houden, sluit je dan bij ons aan als we kijken naar de Weather Underground-extensie voor Google Chrome.

Desktopplezier: Sci-Fi Icon Packs Series 1

Ben je een sci-fi-fan die op zoek was naar een aantal geweldige aangepaste pictogrammen voor je desktop of favoriete app-opstartprogramma? Dan wil je zeker een kijkje nemen in onze collectie sci-fi icon packs.

Friday Fun: Speel MineSweeper in Google Chrome

Ben je verslaafd aan MineSweeper en speel je het graag als je even pauze neemt van je werk? Nu kunt u die mijnenvegende goedheid toevoegen aan Google Chrome met de Chrome MineSweeper-extensie.