Controleer Google-services vanuit het systeemvak

Bent u op zoek naar een app die in uw systeemvak staat en u op de hoogte stelt wanneer u nieuwe items in uw Google-accounts heeft? Nu kunt u eenvoudig al uw favoriete Google-services volgen met Googsystray.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 1

Aan de slag met GoogsystrayDit is het venster dat verschijnt wanneer u Googsystray voor het eerst start. Het eerste dat u moet doen, is alle accounts toevoegen die u wilt controleren. Klik op de knop Toevoegen om te beginnen...

Als u op de knop Toevoegen klikt, wordt een tijdelijke generieke accountlijst weergegeven. Markeer de algemene lijst en klik op de knop Bewerken.

Als u op de knop Bewerken klikt, wordt een klein venster geopend waarin u het account een aangepaste naam kunt geven en de relevante accountgegevens kunt invoeren. Klik op OK als u klaar bent.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 4

Nu ziet u uw nieuwe account weergegeven in het hoofdvenster. Het volgende dat u moet doen, is een vinkje toevoegen voor elke service die u voor dat account wilt controleren. Hier hebben we Mail, Calendar, Reader en Wave geselecteerd.

U moet even de tijd nemen om door de tabbladen te bladeren voor elke service die u zojuist hebt geselecteerd. U kunt enkele aanpassingen maken, zoals het weergeven van een pictogram voor die service, hoe vaak elke wordt gecontroleerd, enz.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 6

Op het laatste tabblad kunt u wijzigen hoe uw Popup Notifier Windows eruitziet en zich gedraagt. U kunt testen hoe ze eruitzien met behulp van de testpop-upknop in de linkerbenedenhoek. Hier hebben we de venstergrootte ingesteld op 100.0 en een aangepast kleurthema gemaakt voor onze Popup Notifier Windows. Klik op OK als je klaar bent met alles.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 7

Googsystray in actie

U kunt de systeemvakpictogrammen voor Googsystray zien. We hebben ervoor gekozen om de afzonderlijke pictogrammen voor elke service in de opties weer te geven, terwijl u misschien wilt dat alleen het hoofdapp-pictogram zichtbaar is. Kies de stijl die het beste bij je past.

Opmerking: Geluiden zijn standaard ingeschakeld, zodat je weet wanneer je nieuwe items hebt.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 8

Het kleine rechtsklikmenu voor Googsystray...

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 9

Door op ons Gmail-pictogram te klikken, werd het pop-upmeldingsvenster weergegeven. U kunt zien van wie uw e-mails afkomstig zijn, het onderwerp en beslissen wat u met die specifieke e-mail wilt doen met behulp van de tekstcommando's onderaan.

Opmerking: Googsystray controleert alleen op e-mails die in uw Postvak IN staan.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 10

Door op het e-mailbericht te klikken dat wordt weergegeven in het pop-upmeldingsvenster, werd onze standaardbrowser geopend en werd ons account onmiddellijk weergegeven.

Opmerking: als u nog niet bent aangemeld bij uw account in de browser, moet u dit doen om uw account te bekijken.

Vervolgens hebben we onze nieuwe Wave-berichten gecontroleerd. Hier moesten we op de blauwe links klikken om een ​​bepaald bericht in onze browser te openen.

monitor-google-services-from-the-system-tray foto 12

Er goed uit zien…

Conclusie

Als je op zoek was naar een mooie rechttoe rechtaan System Tray Notifier voor je Google-services, dan is dit een app die je zeker eens goed moet bekijken. Googsystray wordt vaak bijgewerkt en er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd.

Links

Googsystray downloaden (SourceForge)

Meer verhalen

3 Handige sites om uw dagelijkse coupons en aanbiedingen te vinden

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar nieuwe sites voor deals en coupons voor een breed scala aan goodies, wil ik u twee sites aanbieden die ik gebruik en die u wat tijd en $$ zullen besparen.

Start websites eenvoudig in Firefox met uw toetsenbord

Ben je een toetsenbord-ninja die op zoek is naar een manier om nog meer te doen in Firefox met je toetsenbord? Zie hoe gemakkelijk het is om die ninja-magie te gebruiken met de SiteLauncher-extensie.

7 regels om naar te leven bij het delegeren op het werk

Als u productief en succesvol wilt zijn op het werk, moet u niet langer die persoon op het werk zijn die goed omgaat met delegeren en moet u werken aan de persoon die goed delegeert. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze regel, maar de sleutel is dat die gevallen er maar heel weinig moeten zijn als je wilt

Stomme geektrucs: schakel de geheime 'How-To Geek'-modus in Windows 7 in

We hebben het nog nooit aan iemand verteld, maar Windows heeft een verborgen How-To Geek-modus die u kunt inschakelen en waarmee u op één pagina toegang krijgt tot alle hulpprogramma's van het Configuratiescherm - en we hebben de geheime methode hier voor u gedocumenteerd.

Week in Geek: De Desktop Wallpaper-editie

In het afgelopen jaar hebben we een aantal interessante wallpaper-posts gepost, en voor de Week in Geek van vandaag hebben we de beste op een rij gezet, evenals een aantal zeer interessante Productive Geek-posts, en meer.

Een snelkoppeling toevoegen in PowerShell met aliassen

Een hardwerkende beheerder is constant meerdere programma's aan het openen en sluiten om werk gedaan te krijgen. Wanneer je in PowerShell werkt, kunnen we aliassen gebruiken om zo snel mogelijk over te schakelen naar een nieuw programma.

Derde jaar How-To Geek: vertakken en wild groeien

Het is het einde van het jaar, de tijd waarin iedereen terugkijkt op het jaar ervoor en terugdenkt aan wat er is gebeurd. Het is tijd voor navelstaren, mensen!

Zorg ervoor dat collega's die belangrijke e-mail hebben gezien met leesbevestiging en e-mail met uitstelherinnering

Veel mensen vragen hoe ze een e-mail kunnen plannen voor een bepaalde datum en met een goede reden. Omdat we hopen dat onze collega's datums en tijden voor vergaderingen instellen in hun Outlook-agenda en een herinnering instellen, is er altijd iemand die de e-mail gemakkelijk niet heeft ontvangen. Vandaag zullen we kijken naar een paar gemakkelijk te

Absoluut geweldige Lego-achtergronden voor je bureaublad

Het is geen geheim dat we hier dol zijn op een geweldige set wallpapers, en toen we het eerste Lego-behang tegenkwamen, wisten we wat we moesten doen: nog een wallpaper-verzameling samenstellen voor onze geweldige lezers!

De taakbalk van Windows 7 consolideren met Jumplist Launcher

De nieuwe taakbalk in Windows 7 is een geweldige nieuwe functie, maar soms heb je misschien te veel apps en niet genoeg ruimte. Vandaag bekijken we Jumplist Launcher waarmee u de app-opstartprogramma's op de taakbalk kunt consolideren.