Bekijk de weersomstandigheden in realtime met Weather Watcher

Zelfs als u een computernerd bent die nooit het daglicht ziet, moet u zich toch bewust zijn van wat het weer in uw omgeving doet. Vandaag zullen we kijken naar Weather Watcher, een gratis aanpasbaar desktop-weerstationprogramma waarmee u in realtime op de hoogte kunt blijven van de huidige omstandigheden.

Weather Watcher gebruiken

De installatie is snel en eenvoudig volgens de installatiewizard. Een ding om op te wijzen is om de Ask Toolbar-installatie uit te schakelen als je er niet om geeft. Zorg er ook voor dat u Ask.com uitschakelt als uw standaardzoekmachine als u al een favoriet heeft.check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weather-watcher foto 1

De eerste keer dat u Weather Watcher start na de installatie, wordt u gevraagd naar de instellingen en instellingen te gaan.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weather-watcher foto 2

Het belangrijkste waar we meteen op gingen zitten, was een locatie om de huidige voorwaarden te krijgen, die zich onder het tabblad Active City bevindt. Hier kun je aangeven op welke locaties je wilt bijhouden, op plaatsnaam of postcode.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weather-watcher foto 3

De hoofdinterface is prettig ingedeeld, kan worden gevild en de bedieningselementen zijn gemakkelijk te gebruiken.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weer-watcher foto 4

Plaats de muisaanwijzer op het taakbalkpictogram van Weather Watcher dat u kunt instellen om de huidige temperatuur weer te geven om een ​​overzicht van de huidige omstandigheden te krijgen.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weer-watcher foto 5

U kunt ook waarschuwingen voor zwaar weer instellen.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weather-watcher foto 6

Ze bieden verschillende andere weerkaarten voor de wereld die u kunt bekijken, zoals deze, mogelijk gemaakt door NASA-beelden.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weer-watcher foto 7

Er is ook de mogelijkheid om andere soorten wereldkaarten toe te voegen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, zoals windstromen, vochtigheid, neerslagtotalen, enz.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weer-watcher foto 8

Een andere geweldige functie is het bekijken van de regionale of nationale radar die wordt aangedreven door Microsoft Virtual Earth en The Weather Channel.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weer-watcher foto 9

Dankzij Microsoft Virtual Earth kunt u inzoomen op specifieke gebieden voor een gedetailleerd overzicht.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weather-watcher foto 10

Als je een weersgek bent of gewoon een nerd die wil weten of de zon buiten je kerker schijnt, dan is Weather Watcher een uitstekende gratis applicatie om te hebben. Weather Watcher werkt op versies van Windows van 98 – Windows 7.

check-weersomstandigheden-in-realtime-met-weer-watcher foto 11

Download Weather Watcher voor Windows

Meer verhalen

Hoe dood ik alle iexplore.exe-processen tegelijk?

Dus je hebt in taakbeheer gekeken en er zijn een tiental iexplore.exe-processen vermeld! Klikken op de knop Proces beëindigen voor elk duurt veel te lang ... dus hoe kunnen we ze allemaal in één stap doden?

Maak een snelkoppeling of sneltoets om de monitor uit te schakelen

Heb je ooit op een sneltoets willen drukken om de monitor uit te schakelen? Natuurlijk kun je de Win + L-combinatie gebruiken om het scherm te vergrendelen, maar dan blijft je monitor aan ... en degenen onder ons met meerdere monitoren vinden het lastig om de hele tijd op de aan / uit-knoppen te jagen.

Verander eenvoudig audiobestandsindelingen met XRECODE

Ben je ooit het probleem tegengekomen dat je muziekbestanden hebt die niet compatibel zijn met je draagbare of software-muziekspeler? Als dat zo is, zullen we vandaag XRECODE bekijken, een krachtig gratis hulpprogramma voor het converteren van bijna elk formaat naar een ander.

Vrijdagpret: Speel verdomde vogels

Stel je voor dat je een standbeeld bent dat constant wordt gebombardeerd door vogelpoep... nu neemt het standbeeld wraak met een pistool om die verdomde vogels neer te schieten.

Hoe prijswinnende sperziebonen te kweken?

Dit zijn slechts een paar tips die ik de afgelopen 25 minuten als boer heb geleerd.

Stomme geektrucs: op internet surfen vanuit Outlook

De meesten van ons brengen een pijnlijke hoeveelheid tijd door in Microsoft Outlook, lezen e-mails van de puntharige bazen en sturen TPS-rapporten rond. Aangezien u al in Outlook bent, waarom zou u niet een beetje op internet surfen?

Brand eenvoudig optische schijven met BurnAware Free Edition

Windows Vista en XP hebben ingebouwde functionaliteit voor het branden van schijven, maar ze missen functies. Vandaag zullen we de BurnAware Free Edition bekijken die – zoals de naam al aangeeft – gratis is en rijk is aan functies.

Belangrijk: Hoe u schadelijke virussen kunt scannen en verwijderen

Om de zoveel tijd horen we over een nieuw en vreselijk virus dat zich over het internet verspreidt en miljoenen Windows-computers infecteert. Vandaag laten we u de stappen zien om deze bedreigingen te verwijderen en (hopelijk) te voorkomen dat ze zich in de toekomst voordoen.

Vrijdagpret: Shopping Cart Hero

Voor het geekplezier van vandaag gaan we Shopping Cart Hero bekijken voor wat hersenloos flitsplezier.

Hoe u ervoor kunt zorgen dat Word documentachtergronden afdrukt

Het kan frustrerend zijn wanneer aangepaste achtergronden niet worden afgedrukt met een Word-document. Volgens de Microsoft Office-website worden door gebruikers gemaakte achtergronden niet standaard afgedrukt, dus vandaag laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Word documentachtergronden afdrukt.