Beheers de ongewenste e-mail die u in snail mail krijgt met ProQuo

We weten allemaal dat er tal van hulpprogramma's zijn die de hoeveelheid SPAM die u in uw e-mailinbox ontvangt, verminderen, maar hoe zit het met uw snail-mailbox? Ben je het beu om tonnen creditcards en andere waardeloze ongewenste e-mail te krijgen? De website proquo.com heeft een leuke gratis service om te helpen.

Log eenvoudig in op de Website en maak een account aan via een beveiligde verbinding. U krijgt dan uw eigen dashboard te zien waar u de ongewenste mail van verschillende bedrijven kunt beheren. Hieronder staan ​​een paar voorbeelden van de site.

controle-de-rommel-die-je-krijgt-in-snail-mail-met-proquo foto 1controle-de-rommel-die-je-krijgt-in-snail-mail-met-proquo foto 2

Als u niet zeker weet wat u moet stoppen, zijn er links die uitleggen wat elk bedrijf of elke dienst doet.

controle-de-rommel-die-je-krijgt-in-snail-mail-met-proquo foto 3

Er is ook een handige Stop All Wizard waarmee u zich kunt afmelden voor alle of de meeste bedrijven.

controle-de-rommel-die-je-krijgt-in-snail-mail-met-proquo foto 4

Deze service bevindt zich nog in de bètafase en zal niet alle ongewenste e-mail stoppen die u ontvangt, maar het zal zeker helpen. Ze werken ook continu de bedrijven en diensten in hun database bij.

controle-de-rommel-die-je-krijgt-in-snail-mail-met-proquo foto 5

Bekijk de ProQuo-service.

Meer verhalen

Bedrijfsplannen: een stapsgewijze handleiding

Verbeter een businessplan met stapsgewijze handleidingen over marketing, financiën, investeringen en het plannen van artikelen.

Hoe een businessplan te schrijven?

Essentiële tips en advies voor het schrijven van een businessplan om uw bedrijf te laten groeien.

Hoe start je een bar/club?

Wees de toast van de stad, het leven van het feest - en een succesvolle ondernemer? Ja. Je kunt het allemaal hebben als je een bar opent.

Hoe een restaurant te beginnen?

Of u nu fastfood, steak, pizza of koffie wilt serveren, begin uw restaurantreis naar het lanceren van uw eigen horecadienst.

Je gebruikt de telefoon niet genoeg en dat is een probleem

Stop alleen met sms'en en e-mailen.

Hoe start je een adviesbureau?

Leer hoe u uw eigen bedrijfsadviesbureau start. Effectieve strategieën voor bedrijfsadviseurs en zaken die u moet overwegen voordat u een adviseur wordt.

9 manieren om geld te verdienen - serieus

Er is geen wondermiddel om het groot te maken, maar het is ook geen raketwetenschap... tenzij je natuurlijk SpaceX en Tesla-oprichter Elon Musk bent.

Hoe een bedrijf te waarderen?

Leer hoe u een bedrijf kunt waarderen en hoe u de beste schattingen kunt maken om de waarde van een bedrijf te berekenen.

Een import-/exportbedrijf starten?

Van het importeren van exotische mode tot het exporteren van verlichtingsarmaturen, de internationale handelsactiviteiten brengen je over de hele wereld en in alle productniches.

6 tips voor een succesvolle marketing van uw crowdfundingcampagne

Voor een succesvolle crowdfundingcampagne is meer nodig dan alleen een paar social shares.