De taakbalk van Windows 7 consolideren met Jumplist Launcher

De nieuwe taakbalk in Windows 7 is een geweldige nieuwe functie, maar soms heb je misschien te veel apps en niet genoeg ruimte. Vandaag bekijken we Jumplist Launcher waarmee u de app-opstartprogramma's op de taakbalk kunt consolideren.

Jumplist Launcher gebruiken

Jumplist Launcher vereist geen installatie en u kunt het rechtstreeks vanaf uw harde schijf of een flashstation uitvoeren en het uitvoerbare bestand starten.consolideer-de-windows-7-taakbalk-met-jumplist-launcher foto 1

Nadat u het hebt gestart, krijgt u een configuratiedialoogscherm te zien om te beginnen met het instellen van uw springlijsten. U kunt verschillende groepen maken en deze een naam geven om aan uw behoeften te voldoen. U kunt bladeren naar programma- en bestandsmappen, maar de gemakkelijkste manier die ik heb gevonden, is door snelkoppelingen naar Jumplist Launcher te slepen.

consolideer-de-windows-7-taakbalk-met-jumplist-launcher foto 2

U kunt maximaal 60 verschillende Jumplist-items toevoegen.

consolideer-de-windows-7-taakbalk-met-jumplist-launcher foto 3

Nadat u de lijsten hebt gemaakt, moet u het programma op de taakbalk vastzetten en de app afsluiten. Dan heb je nog steeds toegang tot de items door met de rechtermuisknop op het pictogram op de taakbalk te klikken.

consolideer-de-windows-7-taakbalk-met-jumplist-launcher foto 4

Af en toe zijn er fouten bij het toevoegen van items aan de Jumplist, maar het probleem lijkt zichzelf meteen te corrigeren, dus klik gewoon op OK in het dialoogvenster. Als je fouten krijgt of bugs vindt, is het raadzaam om deze op de ontwikkelaarsblog te plaatsen.

consolideer-de-windows-7-taakbalk-met-jumplist-launcher foto 5

Conclusie

Voor dit artikel hebben we Jumplist Launcher versie 7 op Windows 7 Ultimate (32-bit) gebruikt. Het lijkt erop dat dit project constant in ontwikkeling is, en er zijn nog een paar bugs, maar het werkt en kan best nuttig zijn. Deze coole kleine app is een geweldige manier om taakbalkstarters te consolideren en ruimte te besparen op de taakbalk.

Download Jumplist Launcher

Meer verhalen

Verifieer de bestemmingen van verkorte URL's op de gemakkelijke manier

Ben je gefrustreerd omdat je nooit helemaal zeker bent waar een verkorte URL naar verwijst? Nu kunt u zien waar die links u naartoe leiden met de Verify Redirect-extensie voor Firefox.

Zie waar verkorte URL's naar verwijzen in uw favoriete browser

Wilt u een gemakkelijke manier om te zien waar verkorte URL's echt naar toe leiden in uw favoriete browser? Kijk dan eens naar de Long URL Please Bookmarklet.

Voorbeeld van links en afbeeldingen in Firefox op de gemakkelijke manier

Wilt u een gemakkelijke manier om links of afbeeldingen te bekijken zonder een nieuw tabblad of venster te hoeven openen? Dat kan nu met de CoolPreviews-extensie voor Firefox.

Synchroniseer mappen tussen computers en schijven met SyncToy 2.1

Als je een paar verschillende computers en stations hebt, kan het vervelend zijn om ervoor te zorgen dat je dezelfde gegevens nodig hebt. Vandaag bekijken we hoe u de synchronisatie van mappen en gegevens eenvoudiger kunt maken met het hulpprogramma Microsoft SyncToy 2.1.

Yoono Desktop laat u verbinding maken met sociale netwerken en IM

Met de veelheid aan sociale netwerken en IM-services die er zijn, kan het frustrerend zijn om ze allemaal bij te houden. Vandaag bekijken we de Yoono-desktoptoepassing waarmee u uw sociale netwerken en instant messages vanaf één centrale plek kunt bijhouden.

De wizard Beheer delegeren gebruiken om machtigingen toe te wijzen in Server 2008

Een andere geweldige functie van Server 2008 is hoe de Delegation of Control Wizard het toevoegen van rechten voor algemene taken aan groepen of beheerders vereenvoudigt.

Compacte werkbalkknoppen in Firefox

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de gebruikersinterface in Firefox te comprimeren? Nu kunt u de overtollige ruimte tussen en rond de werkbalkknoppen verwijderen met de extensie Compacte werkbalk.

Monitor CPU, geheugen en schijf-IO in Windows 7 met taakbalkmeters

Het kan vervelend zijn om Taakbeheer of Bronmonitor elke keer te starten als u alleen het gebruik van de CPU of het geheugen van de machine wilt controleren. Vandaag bekijken we een paar coole apps die in de taakbalk staan ​​en waarmee u eenvoudig het gebruik van bronnen kunt controleren.

Friday Fun: Portal, de Flash-versie

Ah, de laatste dag van semi-werken totdat je kunt genieten van je twee dagen pure vrijheid. Vandaag helpen we je op je semi-werkende vrijdag door je een heel leuk flash-spel te bieden ... Portal.

Een AD-zoeksnelkoppeling toevoegen aan uw startmenu in Server 2008

Er is een snelle manier om rechtstreeks vanuit uw startmenu zoekopdrachten in Active Directory uit te voeren. We laten je zien hoe.