De complete gids voor Gmail

de-complete-gids-naar-gmail foto 1

De complete gids voor Gmail helpt je te leren hoe je een krachtige gebruiker kunt zijn.

Les 1: Gmail leren kennen

Deze serie is bedoeld om u te helpen de belangrijke en handige functies van Google's Gmail en de eenvoudige maar slimme interface onder de knie te krijgen. Aan het einde van deze lessen zullen we je van een rookie naar een krachtige gebruiker brengen.Les 2: De mobiele app, e-mail opstellen en gesprekken voeren

In deze les gaan we verder met onze rondleiding door de Gmail-interface door de Gmail-app te behandelen, met name de Android-versie. Dan komen we eindelijk bij de goede dingen door je te laten zien hoe je berichten opstelt en hoe je je berichten gemakkelijk kunt volgen met de unieke gespreksweergave van Gmail.

Les 3: Inboxbeheer en labels

In de les van vandaag gaan we je helpen begrijpen hoe je je inbox beter kunt categoriseren en je berichten kunt ordenen met labels en een aantal vooraf gedefinieerde maar configureerbare tabbladen.

Les 4: Mailfilters en het sterrenstelsel

De Geek School-les van vandaag zal onze bespreking van labels in Gmail verbreden met filters en vervolgens doorgaan met het bijhouden van belangrijke e-mails met sterren.

Les 5: Bijlagen, handtekeningen en beveiliging

In deze les richten we ons op bijlagen en hoe u uw e-mailberichten kunt verfraaien met een persoonlijke handtekening.

Les 6: Uitnodigingen en vakantieresponders

We gaan het nu hebben over uitnodigingen voor evenementen. Door de integratie van Google Agenda in Gmail kunt u uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in Gmail verzenden zonder Google Agenda te openen. U kunt gebeurtenissen uit Gmail-berichten ook rechtstreeks toevoegen aan Google Agenda.

Les 7: Gmail gebruiken als takenlijst

Voor de les van vandaag gaan we bespreken hoe u Gmail als takenlijst kunt gebruiken. Gmail integreert een eenvoudige takenlijst in uw account. Met Google Taken kunt u lijsten met items maken, vervaldatums instellen en notities toevoegen. U kunt zelfs rechtstreeks vanuit Gmail-berichten taken maken.

Les 8: Meerdere accounts, sneltoetsen en afmelden op afstand

In deze How-To Geek School-les bespreken we hoe je meerdere accounts kunt gebruiken, op afstand uitlogt bij Gmail en hoe je Gmail kunt gebruiken met sneltoetsen - een van de functies die elke ervaren gebruiker moet kennen.

Les 9: Gebruik uw Gmail-account om toegang te krijgen tot andere accounts

Nadat we u hebben laten zien hoe nuttig Gmail kan zijn, kunt u besluiten om al uw e-mailaccounts (Hotmail, Outlook, Yahoo Mail, enz.) in Gmail te controleren. Gelukkig kan Gmail fungeren als een e-mailclient en kunt u e-mail ontvangen van andere e-mailaccounts zolang ze POP-toegang ondersteunen.

Les 10: Power Tips en Gmail Labs

We ronden onze How-To Geek School-serie over Gmail af door een paar krachtige gebruikerstips te ontdekken en dingen af ​​te sluiten met Gmail Labs-functies.

Meer verhalen

Hoe u uw How-To Geek RSS-feeds kunt aanpassen (we veranderen dingen)

Als je een RSS-abonnee bent, zul je snel merken dat we een paar wijzigingen doorvoeren. Waarom? Het is tijd om ons systeem te vereenvoudigen en u tegelijkertijd wat meer controle te geven over welke artikelen u wilt zien.

We hebben 10 gratis exemplaren van Microsoft's Networking Windows 7 eBook om weg te geven. Pak je eigen!

Vorige maand hebben we het nieuwe boek van onze vriend Ciprian door Microsoft Press, Network Your Computers & Devices: Step by Step, gelezen en we hebben zijn arm gedraaid totdat hij besloot 10 gratis exemplaren weg te geven voor onze lezers.

MyPaint is een open-source grafische app voor digitale schilders

Bent u op zoek naar een geweldige grafische app om te gebruiken voor het maken van originele schilderijen en kunstwerken op uw computer? Of het nu voor jou of voor de kinderen is, MyPaint is een app die je zeker bij de hand moet hebben voor wanneer die artistieke stemmingen zich voordoen.

Vraag How-To Geek: hoe kan ik mijn bandbreedtegebruik controleren?

Beste How-To-nerd,

Voeg de 2D-versie van de nieuwe Unity-interface toe aan Ubuntu 10.10 en 11.04

Kan uw computer of virtualisatiesoftware de nieuwe 3D-versie van de Unity Interface in Ubuntu niet weergeven? Nu kunt u de 2D-versie openen en ervan genieten met slechts een beetje PPA-magie toegevoegd aan uw systeem!

MightyMintyBoost is een 3-in-1 gadget-oplader

Als je op zoek bent naar een veelzijdige batterijbooster, dan zal deze doe-het-zelf 3-in-1 zonne-/usb-/wandstroomoplader, bekend als de MightyMintyBoost, met gemak je telefoon, mp3-speler en andere gadgets overtreffen.

Watson sluit zich aan bij tegenstanders van menselijk gevaar

In januari lieten we je een video zien van Waton in een oefenronde tegen Jeopardy-kampioenen Ken Jennings en Brad Rutter. Gisteravond stonden ze in een echte ronde van Jeopardy met Watson in een gelijkspel met Rutter.

SnapBird geeft je Twitter-zoekopdrachten een boost

De standaardzoekfunctie van Twitter is een beetje bloedarm. Als je je Twitter-zoekopdracht een boost wilt geven, start je de webgebaseerde zoektool SnapBird en duik je in je eerdere tweets, evenals die van vrienden en volgers.

Desktop Fun: Springtime Personas-thema's voor Firefox

Met nog weken van winterweer te gaan, kan het een beetje deprimerend zijn om naar buiten te kijken en niets dan een saai, levenloos landschap te zien. Om het tijdsverschil te overbruggen totdat je de ramen kunt openen, kunt genieten van de warmte van de zon en de lentebries op je gezicht kunt voelen, presenteren we onze Springtime Persona's

Vingerbewegingen in MacBook-stijl krijgen op Ubuntu Linux

Apple-gebruikers vegen, knijpen en draaien de gebruikersinterfaces van Mac naar de inhoud van hun vingers. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u hippe dingen kunt doen, zoals het uitbreiden en verkleinen van vensters en het wijzigen van bureaubladen met vingerbewegingen.