Comix is ​​een Awesome Comics Archive Viewer voor Linux

Heb je een geweldige verzameling strips in elektronische vorm, maar heb je een geweldige app nodig om ze te bekijken? Als je een Linux-systeem hebt, hebben we de perfecte app voor je... Comix, de open source krachtpatser voor het lezen van strips.

Voor ons voorbeeld hebben we Comix op ons Ubuntu 10.10-systeem geïnstalleerd. Ga gewoon naar het Ubuntu Software Center en voer een snelle zoekopdracht uit. Wanneer je Comix gaat installeren in het Ubuntu Software Center, scroll dan helemaal naar beneden en selecteer Unarchiver voor .rar-bestanden. De aanbieding verschijnt om de een of andere reden als een niet-gratis versie, maar wordt als gratis weergegeven zodra deze is geselecteerd. Vreemd, maar uiteindelijk niets om je zorgen over te maken...

comix-is-een-geweldige-strips-archief-viewer-voor-linux foto 2Zodra Comix is ​​geïnstalleerd, kunt u het vinden in de grafische sectie van het Ubuntu-menu.

comix-is-een-geweldige-strips-archief-viewer-voor-linux foto 3

Comix wordt ook geleverd met een mooie reeks opties waarmee u de app kunt aanpassen aan de belangrijke leesbehoeften van strips.

comix-is-een-geweldige-strips-archief-viewer-voor-linux foto 4

Hier is een uitgebreide lijst van de functies die deze kleine krachtpatser voor het lezen van strips samenbrengt in één gebruiksvriendelijk pakket:

  • Fullscreen-modus, dubbele pagina-modus, fit-to-screen-modus, zoomen en scrollen, roteren en spiegelen, vergrotingslens, veranderlijke beeldschaalkwaliteit, beeldverbetering, kan van rechts naar links lezen om manga te passen, enz., caching voor sneller pagina omslaan, bladwijzerondersteuning, aanpasbare GUI, ondersteuning voor archiefopmerkingen, archiefconverter, miniatuurbrowser, compatibel met standaarden, beschikbaar in meerdere talen (Engels, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Spaans, Braziliaans Portugees en Duits), leest JPEG, PNG, TIFF, GIF-, BMP-, ICO-, XPM- en XBM-afbeeldingsindelingen, leest ZIP- en tar-archieven native, RAR-archieven via het unrar-programma dat draait op Linux, FreeBSD, NetBSD en vrijwel elk ander UNIX-achtig besturingssysteem, en meer!

Veel plezier met het lezen van die strips op je favoriete Linux-systeem! Meer weten over Comix? Kom dan zeker eens langs op de homepage!

Comix-startpagina

Meer verhalen

Google rolt authenticatie met twee factoren uit

Google ondersteunt nu tweestapsverificatie van uw identiteit, een welkome verbetering van de beveiliging ten opzichte van een eenvoudig op wachtwoorden gebaseerd model. Beveilig uw account met een wachtwoord plus verificatie via telefoon, txt of smartphone-applicatie.

Vrijdagpret: Ghost's Revenge

De game van deze week biedt een griezelig verhaal naast de verschillende uitdagingen die je op elk niveau tegenkomt. Kun jij deze geest helpen het mysterie te ontrafelen van de man die haar heeft vermoord?

De 50 gezichten van Mario Death [Infographic]

Hoe vaak heb je Mario gespeeld, in de tientallen games waarin hij is verschenen, en heb je nooit stilgestaan ​​bij het aantal verschillende manieren waarop je hem de dood in hebt gestuurd? Maak de balans op met deze leuke infographic.

Internet Explorer 9 RC nu beschikbaar: dit zijn de meest interessante nieuwe dingen

Gisteren kondigde Microsoft de release candidate van Internet Explorer 9 aan, die heel dicht bij het eindproduct staat. Hier is een screenshot-rondleiding van de meest interessante nieuwe dingen, evenals antwoorden op uw vragen.

De interface van Google Agenda opschonen in Chrome en Iron

Onlangs hebben we een manier gedeeld om de interface van Gmail op te schonen met de Minimalist Gmail-extensie voor Chrome en Iron. Vandaag presenteren we de begeleidende extensie die dezelfde schoonmaakwonderen zal uitvoeren in Google Agenda.

Deze week in de geschiedenis van geek: Gmail wordt openbaar, Deep Blue wint bij schaken en de geboorte van Thomas Edison

Elke week brengen we je een momentopname van de week in Geek History. Deze week nemen we een kijkje in de publieke release van Gmail, de eerste keer dat een computer won van een schaakkampioen en de geboorte van de productieve uitvinder Thomas Edison.

GNOME Shell 3 Live-cd's voor OpenSUSE en Fedora beschikbaar om te testen

Met al het recente gepraat over Ubuntu's nieuwe Unity UI, begin je je misschien af ​​te vragen hoe het met GNOME Shell 3 gaat. Als je nieuwsgierig bent en de nieuwe versie van GNOME Shell eens wilt proberen, dan heb je geluk. ...

Project M brengt klassieke Super Smash Bro-stijl gameplay naar de Wii

Als je een fan bent van Super Smash Bros. Melee en vond dat de gameplay te onevenwichtig was en de Wii-release Super Smash Bros. Brawl radicaal veranderde, is Project M een gratis en ambitieuze mod die klassieke gameplay naar de Wii brengt.

Hier is een supereenvoudige truc om valse antivirusmalware te verslaan

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we een screenshot hebben van wat AVG Anti-Virus lijkt te zijn, maar in feite een nep-antivirusmalware is die je computer gegijzeld houdt totdat je ze betaalt. Hier is een heel eenvoudige tip om dit soort malware te verslaan, en een snel overzicht van andere opties.

Gebruikt u Facebook al met een versleutelde sessie?

Als je een nerd bent en al het technische nieuws bijhoudt, weet je waarschijnlijk al dat Facebook een SSL-functie heeft toegevoegd, maar voor alle anderen: je kunt je Facebook-profiel veiliger maken door deze optie in te schakelen, en hier is hoe het te doen .