Code 'recepten' van IFTTT helpen u op de hoogte te blijven van overheidsnieuws

code--en-039;recepten-en-039;-van-ifttt-helpt-je-op-de-top-van-overheid-nieuws te blijven foto 1 Getty Images

Het is niet bepaald moeilijk om openbaar beschikbare overheidsinformatie en nieuwe aankondigingen online te vinden. Een heleboel nieuwe IFTTT-recepten (nu officieel applets genoemd) kunnen ervoor zorgen dat je ze nooit mist wanneer ze beschikbaar komen. Het platform heeft zijn eerste groep applets onthuld onder een nieuw initiatief genaamd Data Access Project, en deze omvatten gezondheids- en reiswaarschuwingen, het laatste nieuws op het gebied van cyberbeveiliging, economie en andere gebieden. IFTTT-recepten volgen de 'als dit gebeurt, doe dat dan'-formule - je kunt bijvoorbeeld een recept maken om jezelf een sms te sturen wanneer Engadget iets op Twitter plaatst. Dat is ook hoe de Data Access Project-applets werken.

code--en-039;recepten-en-039;-van-ifttt-help-je-op-de-top-van-overheid-nieuws te blijven foto 2Zoals je kunt zien in de afbeeldingen hierboven, kun je ervoor kiezen om een ​​e-mail te krijgen telkens wanneer een bepaalde overheidsinstantie een nieuwe wetenschappelijke ontdekking aankondigt. Je kunt IFTTT vertellen om nieuwe Evernote-updates te maken, Slack-meldingen te pushen of Trello-kaarten te maken wanneer bepaalde afdelingen een aankondiging doen, enzovoort. Zelfs als je geen idee hebt hoe je IFTTT-recepten moet maken, kun je je abonneren op alle Data Access Project-applets door een account aan te maken op de website van het platform. Als je echter weet hoe je applets moet maken, kun je formules bedenken die je aangesloten apparaten, zoals Philips Hue-lampen, goed kunnen gebruiken.

IFTTT-chef Linden Tibbets zei in een verklaring:

'Het is niet zo dat de informatie er niet is -- bedrijven, overheden en instellingen geven voortdurend informatie vrij. Maar voor de gemiddelde persoon is het overweldigend.

We hebben services ontwikkeld waarvan de gegevens mensen op een zeer reële manier beïnvloeden: overheden, agentschappen, non-profitorganisaties, transits en andere instellingen. Nu kunnen mensen die informatie gemakkelijk op geheel nieuwe manieren vinden en gebruiken. We zijn verheugd om de respons te zien en zijn van plan om het Data Access Project in de nabije toekomst uit te breiden met meer diensten.'

Aanbevolen verhalen

Facebook-testtools om mensen te helpen profielfoto's te vergrendelen

Facebook begint in India nieuwe tools te testen om privacybewuste individuen meer controle te geven over wie hun profielfoto's kan downloaden en delen.

UC Riverside Code Camp zoekt talent van eigen bodem

Riverside trekt millennials uit het hele land aan, maar de plaatselijke universiteit begeleidt lokale tieners ook met initiatieven zoals het programmeerkamp dat vandaag van start gaat.

WannaCry is dood (voorlopig): leer wat u moet doen om de volgende keer veilig te blijven

Lees dit om meer te weten te komen over de WannaCry ransomware-crisis en wat u nodig heeft om te beschermen tegen toekomstige aanvallen.

Hoe u IFTTT-snelkoppelingen aan uw telefoon kunt toevoegen met de DO Button-app

Met IFTTT kunt u een groot aantal van uw favoriete webservices automatiseren. Hoewel IFTTT bestaat op iOS en Android, hebben de ontwikkelaars ook de DO Button-app uitgebracht, die handige snelkoppelingen naar een hele reeks verschillende taken biedt. Hier leest u hoe u het instelt.