Chumby-aangedreven DIY-wekker leest weer en nieuws

chumbypowered-diy-wekker-leest-weer-en-nieuws foto 1

Als je een perfect functionele maar saaie wekker hebt, zal deze Chumby-aangedreven hack zijn oude Beep-Beep upgraden naar een aangepaste weergave van het weer en de dagelijkse krantenkoppen.

Thomas deelt op zijn persoonlijke projectblog FeedYourHead een tutorial voor het hacken van een standaardwekker van $ 10 om input van een Chumby-ontwikkelbord te accepteren (in wezen een kale versie van het commerciële Chumby-apparaat). Hij sloot de audio-uitgang van de Chumby aan op de luidspreker van de wekker, stopte een reserve Wi-Fi-dongle van Belkin in het bord en schreef een stukje code om het weer en de belangrijkste krantenkoppen voor de dag te halen en ze hardop voor te lezen in plaats van het gezoem van de wekker.Klik op de onderstaande link voor extra foto's en de broncode voor zijn project.

Project – AlarmTock [FeedYourHead via Hack A Day]

Meer verhalen

On Air verandert de opslag van uw Android-telefoon in een Wi-Fi-schijf

On Air is een gratis Android-applicatie die de opslag van je Android-telefoon verandert in een Wi-Fi-toegankelijke schijf voor eenvoudige bestandsoverdracht, synchronisatie en meer.

Desktopplezier: Steampunk-aanpassingsset

Steampunk-romans, films en role-playing games zijn geweldige instellingen om je fantasie de vrije loop te laten als je denkt of droomt hoe de dingen in een alternatieve tijdlijn kunnen zijn geweest. Nu kun je deze wondere wereld van avontuur uit het Victoriaanse tijdperk naar je desktop brengen met onze Steampunk Customization-set.

Hoe u uw computer kunt plannen om op specifieke tijden wakker te worden met DD-WRT

Als u uw thuiscomputers niet altijd aan de gang houdt, kunt u ze op afstand inschakelen met Wake-on-LAN. Handmatig dingen doen is lastig, maar je kunt computers plannen om elke dag automatisch wakker te worden met DD-WRT.

Wanneer moet u uw thumb drive op de juiste manier uitwerpen?

Wanneer verwijder je een apparaat veilig? Sommige gebruikers zijn voorzichtig met de wind en rukken elk apparaat uit, terwijl anderen elke keer religieuze rituelen uitvoeren. Hier zijn enkele tips en richtlijnen voor het veilig verwijderen van schijven.

Vraag het HTG: bestandssynchronisatie in één richting, ontbrekende opstartmanagers en iTunes-naar-Android-synchronisatie

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag en beantwoorden we uw prangende technische vragen. Vandaag kijken we naar eenrichtingssynchronisatie van bestanden, ontbrekende opstartmanagers en hoe u uw iTunes-verzameling kunt synchroniseren met uw Android-telefoon.

DSLR-controller maakt op Android gebaseerde Canon-camerabediening mogelijk

DSLR-controller is een veelzijdige afstandsbedieningstool voor Canon DSLR-camera's die totale controle over de camera in de palm van je hand geeft.

SendToReader stuurt webpagina's en Google Reader-artikelen naar je Kindle

Als je een artikel online leest en het liever comfortabeler en op een later tijdstip op je Kindle leest, zal SendToReader het artikel opmaken en rechtstreeks naar je Kindle verzenden.

Hoe de donkere schaduwen te repareren die geweldige foto's verpesten

Heb je ooit een van die foto's gemaakt die geweldig is, behalve een aantal schaduwen die het beeld verpesten? Hier leest u hoe u die opname kunt redden en de details in een paar snelle seconden uit die schaduwen kunt halen.

Week in Geek: Scareware lucratiever dan virussen

Deze week hebben we geleerd hoe je de opstarttijd van een Linux-pc kunt halveren met E4rat, een Windows-meldingssysteem voor gebeurtenissenlogboeken maken, ontdekken hoe je verbonden blijft als je niet thuis bent, een gratis actiepakket downloaden met de beste HTG Photoshop-effecten, plezier hebben gehad onze desktops versieren met een Google+

Desktop Fun: Enchanted Realms Wallpaper Collection

Ben je een fan van rollenspellen, romans en films die de rijken van fantasie verkennen? Pak dan je uitrusting en bereid je voor op avontuur op je desktop met onze Enchanted Realms Wallpaper-collectie.