Chrome Time Track is een eenvoudige taaktijdtracker

chrome-time-track-is-een-eenvoudige-taak-time-tracker foto 1

Als je geen geavanceerde projecttracking nodig hebt, maar toch wilt bijhouden hoe lang het duurt om bepaalde taken of projecten te voltooien, is Chrome Time Tracker een gratis Chrome-extensie met een doodeenvoudige interface.

Installeer de extensie en er verschijnt een Time Track-pictogram in uw werkbalk. Klik erop om nieuwe taken te maken, oude taken te verwijderen en uw taaktimers te starten, stoppen en opnieuw in te stellen. Wanneer de timer loopt, verandert het pictogram om aan te geven dat u op de klok zit; pauzeer de timer en hij schakelt terug naar het standaardpictogram. Klik op de onderstaande link om een ​​exemplaar te bemachtigen. Chrome Time Track is gratis en werkt overal waar Google Chrome werkt.Chrome-tijdregistratie [Google Chrome-extensies]

Meer verhalen

Hoe tweet-links op te slaan voor later lezen vanaf uw desktop en telefoon

Het organiseren van links van Twitter kan lastig zijn, maar deze tools zullen de inspanning aanzienlijk verminderen:

Touchpad Blocker vergrendelt uw touchpad tijdens het typen

Het touchpad van uw laptop poetsen en met de cursor rondspringen, tekst markeren en zelfs per ongeluk tekst verwijderen, zijn enkele van de problemen die gepaard gaan met gevoelige laptop-touchpads. Touchpad Blocker schakelt de tou...

Desktopplezier: TRON en TRON Legacy Customization Set

Bent u een programma of een gebruiker? Kies je lot terwijl je de strijd om het raster en vrijheid naar je desktop brengt met onze TRON en TRON Legacy Customization Set.

Geo-herinneringen maken in Android met GeoNote

In tegenstelling tot de meeste herinneringen die u eraan herinneren om een ​​bepaalde actie op een gewenst tijdstip uit te voeren, geeft GeoNote u herinneringen wanneer u een locatie invoert. Als je een grote fan bent van locatiegebaseerde services, dan is GeoNote de perfecte herinnering voor jou.

Microsoft Excel: formules en functies

Deze How-To Geek School-klas is bedoeld voor mensen die Excel gebruiken, of Excel proberen te gebruiken, maar geïntimideerd zijn door het concept van formules en functies. Het doel is om je in slechts een paar lessen een Excel-professional te maken, of op zijn minst een competente amateur.

Amazon voegt eindelijk echte paginanummers toe aan de Kindle

Een van de weinige klachten die iemand heeft over Amazon's Kindle is het ontbreken van echte paginanummers - en de nieuwste versie van hun software ondersteunt ze eindelijk.

Vraag How-To Geek: het zoeken in het startmenu versnellen, automatisch draaiende Android-schermen stoppen en door Dropbox aangedreven torrenting

Deze week bekijken we hoe we het zoeken in het startmenu van Windows kunnen aanpassen voor snel en gericht zoeken, een hyperactief Android-scherm vergrendelen en je torrent-gewoonte via Dropbox voeden.

Nu kunt u Google Docs en Gmail afdrukken via Google Cloud Print

Google Cloudprinter wordt eindelijk redelijk nuttig, dankzij een Chrome-extensie van derden waarmee je elk .txt- of .doc-bestand kunt afdrukken, en nu is het bijgewerkt met ondersteuning voor Gmail en Google Docs.

Bouw een doe-het-zelf klepel om je elektronische karbonades aan te scherpen

Als je op zoek bent naar een leuk elektronicaproject om je knutselvaardigheden aan te scherpen, laat deze leuke projectgids je zien hoe je een klepel kunt bouwen om apparatuur in je huis te bedienen.

Hoe u de aan/uit- en resetknoppen van uw computer kunt bewijzen

Als je een kleintje in huis hebt (of kleintjes die vaak op bezoek komen) en je wilt je pc-toren niet verplaatsen om ze uit de buurt van de knoppen te houden, dan maakt deze slimme hack-kids ze het bewijs - verplaatsen is niet nodig.