Chrome Nanny beperkt en blokkeert toegang tot afleidende websites

chrome-nanny-limits-and-blocks-access-to-afleidende-websites foto 1

Als je merkt dat je iets te veel tijd kwijt bent op websites zoals Facebook, Reddit en andere tijdsputten, kan Chrome Nanny je helpen gefocust te blijven door afleidende websites gedeeltelijk te beperken of volledig te blokkeren.

Chrome Nanny is vergelijkbaar met Leechblock voor Firefox. Na installatie kun je witte lijsten, zwarte lijsten en de mate van blokkering van de zwarte lijsten instellen. Je kunt jezelf 10 minuten per uur toestaan ​​om bijvoorbeeld op Facebook-tijd te rommelen, het tijdens werkuren te blokkeren of het de hele tijd te blokkeren. Chrome Nanny kan altijd worden uitgeschakeld of verwijderd als je wanhopig op zoek bent naar je Facebook-oplossing, maar voor een vriendelijke herinnering om weer aan het werk te gaan en gefocust te blijven, is het behoorlijk effectief.Chrome Nanny [Google Chrome-extensies]

Meer verhalen

Hoe Ubuntu Linux eruit te laten zien als Mac OS X

We hebben je al laten zien hoe je je Ubuntu-installatie kunt aanpassen en het op Windows 7 kunt laten lijken, en nu zijn we terug om je te laten zien hoe je van Linux in slechts een paar minuten een Mac OS X-lookalike kunt maken.

Eenvoudige filters Blokkeert oproepen en sms-berichten op Android-telefoons

Als u op zoek bent naar een flexibele manier om te voorkomen dat specifieke nummers u bellen en sms'en, is Easy Filter Call Blocker & SMS een op Android gebaseerd filter dat eenvoudig te configureren en te implementeren is.

De geschiedenis van Nintendo: gokken, gangsters en liefdeshotels

We hebben allemaal Nintendo leren kennen en ervan gaan houden als de consolemaker die ons Mario, Metroid en de Legend of Zelda heeft gegeven. De geschiedenis van het bedrijf is echter interessant en niet zo brandschoon.

Knipmaskers gebruiken (en geen laagmaskers) in Photoshop

Laagmaskers worden, net als veel andere onderdelen van Photoshop, zelden gebruikt omdat ze niet intuïtief of direct gemakkelijk te begrijpen zijn. Leer er meer over in deze How-To, met onze videozelfstudie, en lees hoe en waarom laagmaskers zo anders zijn.

Hoe u uw pc op afstand kunt bedienen (zelfs als deze crasht)

Uw computer op afstand kunnen bedienen is een eeuwenoude nerdtruc. Maar hoe zit het met het wijzigen van BIOS-instellingen of het op afstand installeren van een besturingssysteem? Met Intel AMT KMS is dit binnen handbereik voor elke nerd met de juiste hardware.

Gebruik de vorige versies van Windows 7 om terug in de tijd te gaan en uw bestanden op te slaan

Vorige versies is een ongelooflijk handige functie ingebouwd in Windows 7, waarmee het besturingssysteem eerdere versies van bestanden kan opnemen en bekijken zonder een fluxcondensator. Hier is een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van deze uitstekende functie.

Week in Geek: Facebook-gegevens van AT&T-klanten gingen door China

Deze week hebben we geleerd hoe je 10 veelvoorkomende Photoshop-frustraties in vijf minuten kunt oplossen, Ubuntu Linux op Windows 7 kunt laten lijken, Photoshop gebruiksvriendelijker kunt maken met de How-To Geek Photoshop CS5-spiekbrief, aan de slag kunt gaan met het gebruik van AutoHotkey-scripts, flair kunt toevoegen aan onze documenten en bestanden met handschrift

Desktop Fun: Kleurrijke Vlinders Wallpaper Collection Series 1

We blijven ons richten op de terugkeer van warm weer op het noordelijk halfrond en deze week hebben we weer een prachtige uitbarsting van kleur voor uw desktop met de eerste in onze serie kleurrijke vlinders-behangcollecties.

Bekijk rommelvrije webpagina's in Chrome en Iron voor soepel en prettig lezen

Ben je het zat om webpagina's vol rommel te bezoeken waar de inhoud die je wilt zien er volledig in verloren gaat? Nu kunt u diezelfde webpagina's overzichtelijk bekijken met de tekst Alleen tekst, alstublieft! extensie voor Chrome en Iron.

Pictogrampakketten voor surfen en zeilen voor uw bureaublad met oceaanthema

We hebben deze week twee prachtige oceaangerelateerde thema's voor Windows 7 gepresenteerd, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent met het gebruik van de standaard Windows-pictogrammen. Dat is waar we tussenkomen om te helpen met surfen en zeilen icon...