Chomp je een weg naar de top van de voedselketen in Zombie Fish Tank

eet-je-weg-naar-de-top-van-de-voedselketen-in-zombie-vissentank foto 1

Kwaadaardige wetenschappers namen hem zijn liefde, vrijheid en uiteindelijk zijn leven af... maar daar houdt het verhaal niet op. Ze maken zich klaar om op de harde manier te leren dat ze met de verkeerde vis hebben geknoeid als hij terugkomt uit de dood! Het is jouw taak om deze mishandelde vis te helpen de angstaanjagende creaties en wangedrochten van het laboratorium aan te pakken terwijl hij zich een weg baant naar de top van de voedselketen in zijn zoektocht naar wraak.

Het spel begint met een korte video die het achtergrondverhaal voor Zombie Fish Tank vertelt en je meeneemt tot het moment dat deze boze vis terugkeert uit de dood.Tijd om te beginnen met kauwen! Verplaats de nieuwste zombie van de waterwereld door je apparaat omhoog, omlaag, naar links of naar rechts te kantelen. Hoe ernstiger de kanteling, hoe sneller je beweegt.

Speciale opmerking: zorg ervoor dat u de mossel in de rechter benedenhoek vermijdt, anders wordt u de nieuwste middagsnack!

eet-je-weg-naar-de-top-van-de-voedselketen-in-zombie-vissentank foto 2

Zodra je een bepaald punt in elk level hebt bereikt, mag je in de Rage-modus trappen. Laat de andere bewoners van het aquarium oppassen!

eet-je-weg-naar-de-top-van-de-voedselketen-in-zombie-vissentank foto 3

In het eerste baasniveau moet je het opnemen tegen de wetenschapper die verantwoordelijk is voor je dood nadat hij zich realiseert dat je weer 'leeft'. Veel succes en plezier met dit non-stop chomp fest!

eet-je-weg-naar-de-top-van-de-voedselketen-in-zombie-vissentank foto 4

Je kunt een snelle blik werpen op het spel in deze officiële release-trailer...

Prijs: 0,99 (VS)

Zombie aquarium [iTunes App Store]

Homepage Zombie Fish Tank U kunt hier extra screenshots bekijken.

Officiële lanceringstrailer van Zombie Fish Tank [YouTube]

Meer verhalen

Hoe Citrix-Xen VM's gratis te herstellen met Xen-Phoenix (Bash)

Heeft u ooit de behoefte gehad om uw Citrix-Xen VM's in bulk te herstellen voor een noodhersteloplossing (DR), of gewoon om te testen of uw back-ups werken? HTG legt uit hoe je Xen-Phoenix, een gratis bash-script, kunt gebruiken voor het herstellen van VM's.

Verdedig je koninkrijk tegen invasie door kwaadaardige hordes in Kingdom Rush

Ben je dol op old school torenverdedigingsspellen? Maak je dan klaar om oorlog te voeren tegen binnenvallende hordes goblins, orcs, trollen, kwaadaardige tovenaars en meer in Kingdom Rush! Dit klassieke spel stelt je strategische planning en denkvaardigheden op de proef terwijl je werkt om stad na stad te verdedigen tegen de toekomst

Geek Trivia: welke herbivoor steelt zijn voedsel tegen de wind als een carnivoor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een back-up maken van uw Evernote-notebooks (voor het geval dat)

Een van de verkoopargumenten van Evernote is dat al je aantekeningen, knipsels en andere bits en bytes zowel op de Evernote-servers als op je lokale apparaat worden opgeslagen. Als dat niet genoeg gegevensbeveiliging voor je is (en dat zou het ook niet moeten zijn), lees dan verder terwijl we je laten zien hoe je een goede back-up van je Evernote-notebooks kunt maken.

Hoe computerfabrikanten worden betaald om uw laptop slechter te maken

Een laptop is een technisch wonder. Er gaat zoveel werk in het ontwerpen en vervaardigen van alle afzonderlijke stukken hardware voordat ze worden gecombineerd met software die tientallen jaren heeft geduurd om te bouwen. Na al dit werk te hebben gedaan, worden laptopfabrikanten betaald om hun laptops langzamer en meer te maken

Geek Trivia: welk Keulen gebruiken wetenschappers om wilde katten aan te trekken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Google voegt Gmail- en Google Drive-opslag samen tot één gedeelde opslagruimte

Zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de gratis opslagruimte die Google biedt, was soms een eigenzinnige zaak. Misschien ben je een 'zware' gebruiker van Google Drive en Google+ Foto's, maar heb je nog veel ruimte over in Gmail en zou je willen dat je die opslagruimte zou kunnen inruilen. Beschouw uw wens als ingewilligd! Google

Een sneltoets toevoegen aan een opdracht in Word 2013

Aan veel opdrachten in Word zijn sneltoetsen toegewezen, waardoor u sneller opmaak kunt toepassen, het bestand kunt opslaan en andere taken op uw documenten kunt uitvoeren. Deze sneltoetsen kunnen worden aangepast en u kunt sneltoetsen toewijzen aan opdrachten die deze momenteel niet hebben.

Hoe verhouden de Windows 8 Store-apps zich tot Android en iPad?

Dus je wilt een tablet kopen - je hebt de keuze tussen de iPad, Android-tablets en nu Windows 8- of Windows RT-tablets. Windows-tablets zijn vaak het duurst. Softwarebeschikbaarheid is cruciaal bij het gebruik van een tablet.

Netwerk opstarten (PXE) een geautomatiseerde installatie van Citrix Xen

Heb je ooit gewenst dat je Hypervisor met één druk op de knop kon worden geïnstalleerd, zonder het vervelende zoeken naar de installatie-cd en het beantwoorden van dezelfde saaie installatievragen? HTG legt uit hoe u een geautomatiseerde installatie van Citrix-Xen PXE kunt uitvoeren.