Beroemdheden vragen Twitter om een ​​specifieke intimidatiezaak aan te pakken

RichVintage via Getty Images

Twitter is er vaak van beschuldigd te wachten tot intimidatiecampagnes groot genoeg zijn om het nieuws te halen voordat het erop reageert - vraag het maar aan Leslie Jones. En helaas lijkt het erop dat de geschiedenis zich zou kunnen herhalen. Comedians Patton Oswalt, Tim Heidecker en anderen roepen op Twitter op om actie te ondernemen na beschuldigingen dat 'alt-right' figuur Mike Cernovich een aanhoudende intimidatiecampagne voert tegen Tim & Eric-medewerker Vic Berger IV als vergelding voor grappen en video's die de spot drijven met Cernovich .

Toen Berger zich verloofde na een e-mail (inclusief de fout om fans te vragen Cernovich te schrijven), werd Cernovich ballistisch. Hij deed aanhoudende, serieuze beweringen dat Berger deel uitmaakte van een 'actieve pedofielenring' en beweerde dat Berger rechtstreeks het bevel voerde over een handvol supporters die walgelijke directe Twitter-berichten stuurden. Dat leidde op zijn beurt tot een veel grotere golf van intimidatie van Cernovich-supporters. Er waren honderden tweets, Facebook-berichten en e-mails waarin Berger ervan werd beschuldigd een pedofiel te zijn, waaronder enkele ernstige doodsbedreigingen. Cernovich beweerde zelf een 'onderzoek' te doen naar Bergers praktijken, en kijkers in zijn Periscope-streams waren duidelijk gretig naar doxxing-campagnes en andere vormen van misbruik. Berger blijft momenteel weg van Twitter en heeft contact opgenomen met zowel advocaten als de politie uit angst voor de veiligheid van zijn gezin.Het is niet een volledig duidelijke situatie. Hoewel Berger niet expliciet om vijandigheid tegen Cernovich vroeg, heeft elke oproep tot actie door een populaire, geverifieerde Twitter-gebruiker een goede kans om verkeerd geïnterpreteerd te worden door overijverige verdedigers. Het probleem is dat Cernovich en zijn kamp niet alleen schadelijke valse beweringen deden, maar de situatie escaleerden in plaats van te proberen het onschadelijk te maken. En hij heeft een geschiedenis van het aanwakkeren van de vlammen. Hij uit vaak pedofiele beschuldigingen tegen mensen met wie hij het niet eens is, en heeft gerelateerde nep-complottheorieën zoals Pizzagate verspreid. Berger is toevallig een van de weinige doelwitten die reageert.

We hebben Twitter gevraagd om te reageren op de hulpoproepen en zullen je laten weten of het iets te zeggen heeft. Het incident suggereert echter dat de misbruikcontroles van Twitter, hoewel ze verbeteren, nog steeds tekortschieten. In het ideale geval hoeven gebruikers niet te wachten tot de sterren naar hun verdediging rennen voordat Twitter te hulp komt - vooral niet wanneer de aanvallers een geschiedenis hebben van het verspreiden van valse verhalen en het opzwepen van hun volgers tot waanzin.

Meer verhalen

Helpt of belemmert technologie productiviteit?

Productiviteit is iets dat mensen al eeuwenlang gebruiken om succes te definiëren. Als de output hoog is, wordt een persoon beschouwd als succesvol en hardwerkend....

Het energieverbruik van consumentenelektronica verminderen

We waren allemaal enigszins verrast toen een onderzoek naar het energieverbruik in woningen in 2009 aangaf dat consumentenelektronica eindelijk de overhand had gekregen als de grootste bronnen van...

De beste Lenovo-laptops van 2017

Lenovo maakt laptops voor bedrijven, gaming en alles daartussenin, in verschillende stijlen en prijsklassen. Dit zijn de best beoordeelde modellen die we onlangs hebben getest van de maker van de ThinkPad- en Yoga-lijnen.

Gebruik sociale technologie om millennials aan het werk te helpen

Er zijn meer dan een miljoen jongeren in de leeftijd van 16-24 jaar die een vorm van overheidsuitkeringen ontvangen in het VK die bekend staat als 'jobseeker's toeslag'. Dit is bek...

Zakelijke Power Tools: hoe de CEO van Inkling zijn geest ordent

Hoe Matt MacInnis, CEO van Inkling Systems, apps zoals Google Keep en Wunderlist gebruikt om aan het werk en productief te blijven terwijl hij zijn groeiende startup runt.

Een wandeling maken in de 3D-geprinte hardloopschoenen van Adidas

Dacht je dat de prijs van $ 333 hoog was? Wacht tot je ziet hoeveel ze op eBay kosten.

Wearables vliegen niet echt van de planken

Een onderzoeksbureau verlaagde zijn prognose voor de verkoop van smartwatches, fitnesstrackers en dergelijke in 2016 aanzienlijk.

Kan Facebook Workplace Office-e-mail doden?

Tot ziens 'Allen beantwoorden'. Hallo vakantie feest live streams!

Hoe u ervoor kunt zorgen dat de Amazon Echo u beter begrijpt

Leven in de toekomst met een oproepbare stemassistent is geweldig, behalve als ze je verzoeken niet begrijpt. Hier zijn vijf eenvoudige dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je meer tijd besteedt aan het genieten van Alexa en minder tijd aan het schreeuwen tegen haar omdat ze je verkeerd begrijpt.

De maker van Second Life bouwt een 'WordPress voor sociale VR'

Niets van dit alles is echt. De rotsen, de sterren, de enorme zender die rechtop staat als een naald. Het is allemaal een mix van pixels gepresenteerd door de Oculus Rift....