CCleaner Enhancer voegt 270 nieuwe regels toe aan CCleaner

ccleaner-enhancer-adds-270-new-rules-to-ccleaner foto 1

We zijn al lang fans van de systeemopschoningstoepassing CCleaner, zelfs als je de Yahoo-werkbalk tijdens het installatieproces moet uitschakelen. En nu is er een manier om 270 extra applicaties aan de ondersteunde lijst toe te voegen.

CCleaner Enhancer werkt met de geïnstalleerde versie of de draagbare versie, en het enige dat het echt doet, is een INI-bestand wijzigen om extra regels toe te staan. Nadat u de juiste map hebt opgegeven en het installatieprogramma hebt uitgevoerd, wordt u gevraagd om CCleaner te openen en zijn er nieuwe regels op het tabblad Toepassingen.Update: hier is een link naar een spiegelkopie van de applicatie, aangezien de downloadsite is overleden.

Update 2: De mirror-kopie werkt ook niet, omdat de site niet beschikbaar is. Wat u moet doen, is dit INI-bestand van mijn testmachine downloaden en in uw CCleaner-installatiemap plaatsen. Nadat u CCleaner opnieuw hebt opgestart, ziet u de nieuwe items op het tabblad Toepassingen.

CCleaner Enhancer [The Web Atom via Download Squad]

Meer verhalen

Screenshot Tour: Windows Home Server Beta Vail Installatieproces

De nieuwste versie van Windows Home Server-code genaamd Vail is beschikbaar voor het publiek om te testen via Microsoft Connect. Hier nemen we een screenshot-rondleiding van het installatieproces op een VM of fysieke machine.

FluentNotepad voegt de gebruikersinterface van Office Ribbon toe aan Kladblok

De Ribbon UI wordt tegenwoordig opgenomen in verschillende applicaties in MS Office en andere apps van derden. Vandaag bekijken we FluentNotepad met de Ribbon UI in een Kladblok-omgeving.

Integreer uw Tumblr-blog met sociale netwerken

Bloggen is niet leuk zonder publiek, maar hoe zorg je ervoor dat mensen je nieuwe Tumblr-blog bezoeken? Velen van ons gebruiken al sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, dus hier is hoe je je Tumblr-blog kunt integreren met andere netwerken.

Beginners: verbind uw iPhone, iPod Touch of Android-telefoon met een Wi-Fi-netwerk

Heb je ooit je telefoon of mobiele apparaat willen verbinden met een wifi-netwerk thuis of je favoriete coffeeshop, maar weet je niet hoe? Vandaag bekijken we hoe u verbinding kunt maken met wifi op een iPhone, iPod Touch en Android-apparaten.

OneNote 2010-notebooks importeren in Evernote

Wilt u uw notities van OneNote 2010 naar Evernote verplaatsen? Er is geen officiële manier om OneNote 2010-notities in Evernote te importeren, maar hier is een oplossing waarmee u de meeste van uw notities kunt overbrengen.

Het Microsoft KB-artikel met de domste naam? Deze, mogelijk

De meeste Knowledge Base-artikelen van Microsoft hebben saaie namen en lezen als het woordenboek ... ongelooflijk saai. Dus toen we deze tegenkwamen, konden we niet anders dan lachen om de naam die zo vreemd is.

Back-up en herstel van uw SQL Server-database vanaf de opdrachtregel

Het belangrijkste onderdeel van een onderhoudsplan voor SQL Server is het regelmatig back-uppen van uw databases. Om een ​​back-up van een database te maken, kunt u niet eenvoudig de respectieve MDF- en LDF-bestanden van de database kopiëren, aangezien SQL Server deze heeft vergrendeld. In plaats daarvan moet u een echt back-upbestand maken via SQL Server.

Installeer Windows Home Server Vail op VMware Server

Als je een Windows Home Server-liefhebber bent, ben je meer dan waarschijnlijk op de hoogte van de nieuwe bètacode met de naam Vail. Als je het wilt testen zonder je zorgen te maken over een extra machine, kunnen we het gratis installeren en gebruiken in VMware Server.

Extensies toevoegen aan Apple's Safari Browser met één klik

Safari 5 is een van de minst gebruikte browsers op Windows, maar zou u het waarschijnlijk meer gebruiken met meer functies? De nieuwste update van Safari maakte het ongelooflijk eenvoudig om extensies te installeren, dus laten we eens kijken wat het te bieden heeft.

Populaire Android Wallpaper-app is eigenlijk spyware

Als je een Android-telefoon hebt en een wallpaper-app van Jackeey Wallpaper hebt gedownload, moet je deze waarschijnlijk meteen verwijderen.