Caffiene Zone bewaakt uw cafeïne-inname; Waarschuwt u om een ​​optimale buzz te behouden

caffiene-zone-controleert-uw-cafeïne-inname;-waarschuwt-u-om-optimaal-buzz-te behouden foto 1

iOS: als je van cafeïnehoudende dranken houdt maar toch een goede nachtrust wilt, heb je Caffiene Zone nodig, een gratis applicatie waarmee je je cafeïneconsumptie kunt controleren om maximale alertheid te behouden zonder kriebels of slapeloosheid.

Hoe werkt het? Volgens het onderzoeksteam achter de applicatie:Caffeine Zone™ 2 is een iPhone-app die het cafeïnegehalte van een gebruiker in realtime bewaakt, voorspelt en weergeeft op basis van een farmacokinetisch model en de invoer van de gebruiker wanneer hij of zij cafeïne consumeert. Het kan worden gebruikt als een educatief hulpmiddel om te leren hoe u cafeïneproducten verstandig en effectief kunt gebruiken. Het is ontwikkeld door het ACS Lab van de Penn State University en ontwikkeld door een klein bedrijf met toestemming van ONR en Penn State. Het is gebaseerd op onderzoek gesponsord door ONR.

Caffeine Zone™ 2-gebruikers kunnen hun cafeïneconsumptie invoeren en de app genereert een lijndiagram van het voorspelde cafeïnegehalte voor de komende 24 uur. Het toont ook een cognitief actieve zone, een gebied van niveau waar de meeste mensen zich actief zullen voelen, en slaapzone, een gebied met cafeïneniveau waar de meeste mensen zullen kunnen slapen. Deze waarden zijn instelbaar. Deze zones kunnen worden gewijzigd om individuele verschillen weer te geven.

In wezen sluit u uw vitale statistieken (zoals gewicht), de cafeïne die u consumeert in, en dan gaat Caffeine Zone aan het werk, de snelheid van verbranding berekenen en de optimale tijd voor u om bij te tanken met meer koffie, thee of cola .

De app is beschikbaar als een gratis advertentie-ondersteunde release en een $ 0,99 advertentievrije release. Klik op de onderstaande link om een ​​exemplaar voor uw iOS-apparaat te bemachtigen.

Koffie Zone 2 Lite / Betaald [via Extreme Tech]

Meer verhalen

IT: een virtuele machine maken in Hyper-V op Windows Server 2008

Zodra u Hyper-V hebt geïnstalleerd, is het eerste dat u wilt doen, beginnen met het maken van virtuele machines. Het proces is meestal een volgende, volgende, afwerkingskwestie, maar voor het geval u het niet zeker weet, vindt u hier een korte handleiding van begin tot eind.

Vraag de lezers: hoe houdt u uw werkruimte comfortabel en ergonomisch?

De meesten van ons brengen veel tijd door op onze werkstations, zowel op kantoor als thuis. Hoe heb je je werkruimte aangepast om het comfortabel en ergonomisch te houden?

Schakel de nieuwe 'Speed ​​Dial Style New Tab Page' in de nieuwste Firefox Nightly-builds in

In het verleden had u een extensie nodig om nieuwe tabbladpagina's op 'snelkiesnummers' in Firefox te krijgen, maar de nieuwste Nightly Builds hebben de functie ingebouwd. Vandaag laten we u zien hoe u deze snel kunt activeren met behulp van twee about:config-hacks.

Geek Trivia: welke gameconsole was de eerste met ingebouwd Ethernet?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Signaal-naar-ruis: een time-lapse-video van de zeer grote array [Video]

Time-lapse-beelden, prachtige landschappen, enorme radioschotels die de diepe ruimte scannen, wat wil je nog meer in een video?

Geek Deal: 120 GB SSD-upgradepakket voor $ 129,99 [verlopen]

Als je erover hebt nagedacht om te upgraden naar een Solid State Disk (SSD) om je machine te versnellen, maar je bent afgeschrikt door de prijzen, dan zal de deal van vandaag je een SSD opleveren met een volledig upgradepakket voor iets meer dan een dollar per jaar. GB.

Hacker Geek: OS-vingerafdrukken met TTL- en TCP-vensterformaten

Wist u dat u kunt achterhalen welk besturingssysteem een ​​netwerkapparaat gebruikt door alleen maar te kijken naar de manier waarop het op het netwerk communiceert? Laten we eens kijken hoe we kunnen ontdekken welk besturingssysteem onze apparaten gebruiken.

IT: Hyper-V-virtualisatie installeren op Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 R2 en latere releases van het product worden geleverd met een virtualisatieplatform genaamd Hyper-V, dat vrij goed werkt omdat het in Windows is ingebouwd. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt installeren.

De beste How-To Geek-artikelen voor januari 2012

De afgelopen maand hebben we onderwerpen behandeld zoals hoe u uw draadloze netwerk kunt uitbreiden met door Tomato aangedreven routers, de beste wachtwoordtips gedeeld om uw accounts veilig te houden, hoe u Shockwave Flash-crashes in Google Chrome kunt oplossen en meer. Kijk met ons mee als we terugkijken op de beste artikelen van januari.

Hoe u uw wifi-netwerk kunt uitbreiden met eenvoudige toegangspunten

Vorige week lieten we je zien hoe je je netwerk draadloos uitbreidt, deze week bekijken we hoe je een bestaand hardwire-netwerk kunt gebruiken om je draadloze netwerk eenvoudig en snel uit te breiden met eenvoudige toegangspunten.