Omzeil de Unity UI helemaal in Ubuntu 11.10 met de GNOME Shell Remix

omzeil-de-eenheid-ui-helemaal-in-ubuntu-1110-met-de-gnome-shell-remix foto 1Bent u niet tevreden over Unity, maar wilt u Ubuntu blijven gebruiken zonder over te schakelen naar KDE, XFCE of LXDE? Dan wil je misschien de GNOME Shell Remix van Ubuntu 11.10 eens nader bekijken.

De overstap naar de nieuwe Unity UI dit jaar heeft nogal wat opschudding veroorzaakt onder Ubuntu-enthousiastelingen ... sommigen zijn er dol op en anderen haten het. Als je in de laatste categorie valt, dan is deze specifieke remix misschien precies wat je zoekt.

De Remix is ​​ingesteld met GNOME Shell 3.2 en brengt je meteen naar de nieuwste Ubuntu-goedheid zonder enige van de Unity UI-componenten om mee om te gaan. Je hebt de mogelijkheid om de nieuwe desktop in GNOME 3-stijl te gebruiken (hierboven weergegeven) of je kunt kiezen voor de klassieke desktop (hieronder weergegeven) als je de meer traditionele uitstraling verkiest.Opmerking: druk gewoon op de Alt-toets en klik met de rechtermuisknop op de bovenste en/of onderste taakbalken om items toe te voegen, net als in GNOME 2.

omzeil-de-eenheid-ui-helemaal-in-ubuntu-1110-met-de-gnome-shell-remix foto 2

Belangrijke opmerking: je kunt niet upgraden naar een nieuwere versie van Ubuntu als je deze remix gebruikt. U moet een volledige installatie uitvoeren zodra de volgende Ubuntu-release beschikbaar is. Dit komt doordat de Remix een onofficiële release is.

Download Ubuntu GNOME Shell Remix Opmerking: 32- en 64-bits versies beschikbaar (ISO-bestanden zijn 836,6 – 854,0 MB groot).

Bekijk de release-opmerkingen: Neem even de tijd om de release-opmerkingen voor de remix te bekijken.

Bezoek de Ubuntu GNOME Shell Remix-startpagina

[via Softpedia]

Meer verhalen

Android installeren op uw HP Touchpad

Wat is er beter dan een tablet van $ 100? Een tablet van $ 100 die twee besturingssystemen kan draaien! Het touchpad was een koopje en nu je webOS hebt ontdekt, kun je Android proberen. Hier leest u hoe u het in 3 eenvoudige stappen installeert.

Uit de doos met tips: Windows 8 Secure Boot verwijderen, apps starten vanuit Media Center en Windows-installaties versnellen

Een keer per week ronden we af en delen we uitstekende lezerstips met je. Deze week kijken we naar het verwijderen van de beperking op Secure Boot van Windows 8, een open source-oplossing voor het starten van apps vanuit Windows Media Center en een eenvoudige truc om Windows-installaties te versnellen.

Panoramische en portret Windows 7-thema's van fotograaf Andrei Niculescu [Dubbel thema]

Moe van hetzelfde oude thema op je bureaublad? Voeg dan een dubbele dosis goedheid toe met deze twee geweldige thema's van fotograaf Andrei Niculescu! Het eerste thema richt zich op panoramische uitzichten op buitenomgevingen in Roemenië...

Gebruik WolframAlpha als een veilige wachtwoordgenerator

Heb je een veilig wachtwoord nodig en ben je weg van je favoriete app voor wachtwoordbeheer? WolframAlpha, de wiskundige zoekmachine, kan direct een aanpasbaar veilig wachtwoord voor u genereren.

JustBeamIt maakt directe P2P-bestandsoverdracht in een handomdraai

U wilt een bestand verzenden, maar het is te groot voor e-mail, uw ontvanger weet niet hoe hij moet FTP-en en hij zit achter een beperkende firewall. JustBeamIt kan helpen: het bestand slepen en neerzetten en ze vervolgens de ...

Een systeemherstelpunt koppelen om een ​​enkel bestand te herstellen

Heb je ooit een bestand uit het verleden willen herstellen, maar heb je geen goede manier om het te doen? Met Systeemherstel Verkennen kunt u een momentopname van Systeemherstel koppelen en door een eerdere kopie van uw hele schijf bladeren.

Vraag het de lezers: hoe biedt u computerhulp op afstand?

We hebben het allemaal weleens meegemaakt; een vriend, collega of familielid belt ons met een computerprobleem en er is gewoon geen goede manier om het te diagnosticeren op basis van hun lukrake beschrijving alleen. Als je in die situatie zit, hoe help je dan? Welke hulpmiddelen gebruik je?

Leer hoe u de documentkaart in Word 2007 gebruikt

De Document Map in Word 2007 biedt gemakkelijke navigatie in lange documenten. U kunt door uw document springen op koppen of pagina's. Het biedt ook een overzicht in vogelvlucht van de structuur van uw document.

Hergebruik een IKEA Swing Arm-lamp in een webcamboom

Voor videochat is het zinvol om uw webcam op uw monitor te monteren. Voor het vastleggen van uw doe-het-zelf-projecten en andere opnames is echter een giekarm in orde. Deze slimme doe-het-zelf-hack verandert een IKEA-lamp van $ 9 in een functionele camera-boom.

PlayStation Network opnieuw gecompromitteerd; Grimmige herinnering: u hebt sterke en gevarieerde wachtwoorden nodig

Vorige week werd het PlayStation-netwerk opnieuw geschonden - meer dan 93.000 Amerikaanse en Europese accounts werden illegaal geopend. Het is nog een herinnering dat we allemaal sterke en gevarieerde wachtwoorden zouden moeten gebruiken. Lees verder voor een opfrissing.