Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 1

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 1

Spoorwegen helpen onze steden en ons overal ter wereld met elkaar te verbinden. Ze hebben ook hun eigen unieke schoonheid wanneer ze worden gevonden tijdens rustige momenten in landelijke gebieden. Volg het pad naar een nieuwe (of favoriete) bestemming op je bureaublad met de eerste in onze serie Spoorwegbehangcollecties.

Spoorlijnen Serie 1

Opmerking: klik op de afbeelding om de afbeelding op volledige grootte te zien - deze achtergronden variëren in grootte, dus u moet ze mogelijk bijsnijden, uitrekken of op een gekleurde achtergrond plaatsen om ze het beste af te stemmen op de resolutie van uw scherm.desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 2

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 3

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 4

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 5

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 6

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 7

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 8

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 9

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 10

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 11

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 12

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 13

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 14

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 15

desktop-fun-railway-tracks-wallpaper-collection-series-1 foto 16

Meer goedheid van spoorlijnen voor uw bureaublad

Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 2

Meer verhalen

Krijg de nieuwe tijdlijnfuncties van Facebook eerder dan gepland

Gisteren kondigde Facebook hun nieuwe tijdlijnweergave aan - een radicale afwijking van de huidige profielstructuur. Probeer het nu met deze eenvoudige truc.

Friday Fun: Siege Hero – Viking Vengeance

Je werkweek zit er bijna op, maar waarom zou je, tot je voor de dag kunt vertrekken, niet stiekem wat kasteel kraken? In de game van deze week leid je een leger Vikingen op kruistocht om je vijanden te verslaan, het goud te grijpen en onderweg je bondgenoten te redden.

Verbeter de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat met een equalizer

Android-apparaten worden soms bekritiseerd vanwege de geluidskwaliteit, maar de EQ van Gingerbread heeft daar verandering in gebracht. We laten je zien hoe je gebruik kunt maken van audio-equalizers om je muziek en systeemgeluiden een boost te geven, of je nu Gingerbread hebt of vastzit aan FroYo.

Uit de doos met tips: gebruik een oud cd-doosje opnieuw als kabelorganizer

Een keer per week kijken we in de tipsbox en delen we de tips en trucs die je mailt. Deze week richten we ons op een geweldige tip die van een oud (en waarschijnlijk ongebruikt) cd-doosje een kabelorganizer maakt.

DIY RFID-blokkerende portemonnee verijdelt gegevensdieven

Bezorgd over hightech dieven die de inhoud van uw RFID-identificatie- en creditcards in handen krijgen? Creëer een RFID-blokkerende portemonnee om ze op afstand te houden.

Gebruik uw SSH-configuratiebestand om aliassen voor hosts te maken

Deze truc is voor Linux- en SSH-gebruikers die vaak inloggen op externe systemen. Steeds opnieuw dezelfde informatie moeten typen is geestdodend repetitief, maar het gebruik van een SSH-configuratiebestand maakt het proces veel handiger.

Hoe u Touch gebruikt om lege bestanden te maken en tijdstempels te wijzigen

Elk bestand op uw computer heeft een tijdstempel, die de toegangs- en wijzigingstijd voor een bestand bevat, maar wist u dat u die tijdstempel kunt wijzigen? Hier is hoe het te doen.

Vraag de lezers: gebruikt u sociale netwerk-apps?

Deze week kijken we naar sociale netwerken. Gebruik je apps voor sociale netwerken om het nut van sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en andere te vergroten?

Maak één inhoudsopgave van meerdere Word 2010-documenten

Maak je een heel lang document, maar heb je een hekel aan de gedachte om met de hoofddocumentfunctie van Word om te gaan? Het is in het verleden bekend dat de hoofddocumentfunctie in Word documenten corrumpeert.

Pandora HTML5 beschikbaar voor iedereen; Geen 40-uurs limiet meer

De populaire muziekstreamingservice Pandora heeft de bètatest van zijn nieuwe HTML5-webinterface afgerond en voor alle gebruikers uitgerold. Tegelijkertijd hebben ze de gratis gebruikerslimiet van 40 uur per maand verwijderd - luister gratis zo lang als je wilt.