Desktop Fun: Paarden Wallpaper Collection Series 1

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 1

Paarden belichamen een gevoel van vrijheid en hebben een eigen majestueuze elegantie. Als je van de schoonheid van paarden houdt, maak je dan klaar om vrijuit te rennen met de kudde in de eerste van onze Paarden Wallpaper-collecties.

Paarden Serie 1

Opmerking: klik op de afbeelding om de afbeelding op volledige grootte te zien - deze achtergronden variëren in grootte, dus u moet ze mogelijk bijsnijden, uitrekken of op een gekleurde achtergrond plaatsen om ze het beste af te stemmen op de resolutie van uw scherm.desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 2

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 3

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 4

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 5

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 6

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 7

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 8

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 9

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 10

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 11

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 12

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 13

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 14

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 15

desktop-fun-horses-wallpaper-collection-series-1 foto 16

Meer paardengoedheid voor uw bureaublad

Desktop Fun: Paarden Wallpaper Collection Series 2

Voor meer geweldige wallpapers, kijk eens in onze geweldige collecties in de Desktop Fun-sectie.

Meer verhalen

Hoe u Ubuntu MP3-bestanden kunt laten afspelen

Vanwege licentieproblemen kan Ubuntu geen MP3's uit de doos afspelen. We laten u zien hoe u mp3's en andere beperkte bestandsindelingen kunt afspelen in ongeveer vier muisklikken.

Verbeter uw browsen met Hyperwords in Firefox

Tijdens het browsen is het gemakkelijk om informatie te vinden waar u meer over wilt weten, converteren of vertalen. De Hyperwords-extensie biedt toegang tot dit soort bronnen en meer in Firefox.

Microsoft Desktop Player is een waardevol hulpmiddel voor IT-professionals

Als u een IT-professional bent, is een nieuwe educatieve tool die door Microsoft is geïntroduceerd, de MS Desktop Player. Vandaag bekijken we wat het te bieden heeft, van webcasts, whitepapers, trainingsvideo's en meer.

Speel duizenden online radiostations met Shoutcast in VLC

Bent u op zoek naar meer variatie in uw radiostations? Vandaag bekijken we hoe u eenvoudig duizenden radiostations naar uw bureaublad kunt streamen met VLC-mediaspeler.

Voeg gratis Google Apps toe aan uw website of blog

Wilt u een e-mailadres van uw eigen domein, maar geeft u de voorkeur aan de interface van Gmail en integratie met Google Docs? Hier leest u hoe u de gratis Google Apps-standaard aan uw site kunt toevoegen en het beste van twee werelden kunt krijgen.

ScrollyFox biedt automatisch bladeren door pagina's in Firefox

Leest u elke dag veel inhoud op internet, maar bent u het zat om handmatig door alles te scrollen? Nu kunt u automatisch scrollen in een ontspannen tempo instellen in Firefox met de ScrollyFox-extensie.

Desktop Fun: Nebula Wallpaper Collection Series 1

Nevels kunnen heel kleurrijk zijn, adembenemend om naar te kijken en tot de verbeelding spreken. Voeg een vleugje van die etherische schoonheid toe aan uw bureaublad met de eerste in onze reeks Nebula Wallpapers-collecties.

Voeg bladwijzers en notities toe aan Delicious in IE 8

Voegt u tijdens het browsen voortdurend bladwijzers toe aan uw Delicious-account, maar wilt u het gebruik van de gebruikersinterface tot een minimum beperken? Voeg bladwijzers rechtstreeks toe aan uw account vanuit het contextmenu met behulp van de Share with Delicious-accelerator.

Pas de achtergrond aan in Boxee

Bent u een Boxee-gebruiker die de standaardachtergrond een beetje saai vindt? Vandaag bekijken we hoe we het uiterlijk van Boxee kunnen opfrissen door de achtergrond te veranderen.

Voeg uw eigen domein toe aan uw WordPress.com-blog

Nu je een mooie blog hebt op WordPress.com, waarom zou je dan niet je eigen domein nemen om je site te brandmerken? Hier leest u hoe u eenvoudig een nieuw domein kunt registreren of uw bestaande domein kunt verplaatsen naar uw WordPress-site.