Desktop Fun: Moody Skies Wallpaper Collection Series 1

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 1

De lucht kan een veelheid aan stemmingen en emoties personifiëren op basis van zijn uiterlijk. Inspireer je eigen gedachten en gevoelens met de eerste in onze serie Moody Skies Wallpaper-collecties.

Moody Skies-serie 1

Opmerking: klik op de afbeelding om de afbeelding op volledige grootte te zien - deze achtergronden variëren in grootte, dus u moet ze mogelijk bijsnijden, uitrekken of op een gekleurde achtergrond plaatsen om ze het beste af te stemmen op de resolutie van uw scherm.desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 2

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 3

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-series-1 foto 4

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 5

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 6

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 7

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 8

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-series-1 foto 9

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 10

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 11

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 12

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 13

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 14

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-series-1 foto 15

desktop-fun-moody-skies-wallpaper-collection-serie-1 foto 16

Meer Moody Skies-goedheid voor uw bureaublad

Desktop Fun: Moody Skies Wallpaper Collection Series 2

Voor meer geweldige wallpapers, kijk eens in onze geweldige collecties in de Desktop Fun-sectie.

Meer verhalen

Integreer Nitro PDF Reader met Windows 7

Wilt u een lichtgewicht PDF-reader die mooi integreert met Office en Windows 7? Hier kijken we naar de nieuwe Nitro PDF Reader, een mooie PDF-viewer waarmee je ook PDF-bestanden kunt maken en markeren.

Maak een snelkoppeling om uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten

Door uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten, kunt u stroom besparen en snel weer toegang krijgen tot uw bureaublad wanneer u het nodig hebt. Hier laten we zien hoe u een snelkoppeling kunt maken om uw pc snel in de sluimerstand te zetten.

Vrijdagpret: Blasters bouwen 2

Na de hele week onnodige spreadsheets en TPS-rapporten te hebben verwerkt, is het tijd om tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we Building Blasters 2 waar je strategisch explosieven plaatst om constructies neer te halen.

Schakel Opera-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

Als u een van de mensen bent die niet om de taakbalkminiatuurvoorbeelden in Windows 7 geeft, dan hebben we een snelle en gemakkelijke manier om ze uit te schakelen in Opera Browser.

Spellingcontrole toevoegen aan uw favoriete Windows-apps

Sommige, maar niet alle Windows-apps hebben een of andere ingebouwde spellingcontrole. Als je spellingcontrole wilt toevoegen aan al je apps (of een selecte groep), sluit je dan bij ons aan terwijl we naar tinySpell kijken.

Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als Gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Stel een video in als bureaubladachtergrond met VLC

Ben je de statische bureaubladachtergronden beu en wil je iets leukers? Vandaag zullen we kijken naar het instellen van een video als achtergrond in de VLC-mediaspeler.

Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.

Vul een flashdrive met draagbare software met Lupo PenSuite

Een flashstation vol draagbare software is handig om overal mee naartoe te nemen. Met de Lupo PenSuite kunt u kiezen uit drie verschillende versies om de beste pasvorm voor uw dagelijkse behoeften te krijgen.

Firefox instellen als boven op andere Windows

Soms moet u een website nauwlettend in de gaten houden en Firefox in beeld houden, ongeacht de andere apps die worden uitgevoerd. Bekijk hoe u Firefox constant in beeld kunt houden met de Always on Top-extensie.