Misfit Vapor draait Android Wear 2.0

Toen we op de CES in januari voor het eerst naar de Misfit Vapor smartwatch keken, gaven we het apparaat rekwisieten voor zijn stijlvolle ontwerp, maar één grote vraag bleef: wat voor soort software zou het draaien? Nu hebben we eindelijk een antwoord op die vraag.

Misfit heeft donderdag aangekondigd dat de Vapor van $ 199, die naar verwachting in de late zomer in de winkelrekken zal liggen, zal worden aangedreven door Google's nieuwste besturingssysteem voor draagbare apparaten, Android Wear 2.0. Dat betekent dat het horloge honderden apps ondersteunt, plus tal van andere functies, zoals aangepaste wijzerplaten, ingebouwde muziekfunctionaliteit en Google Assistant.'Onze samenwerking betekent dat honderden van je favoriete apps beschikbaar zullen zijn bij de lancering, wat een groot aantal mogelijkheden opent voor zowel Android- als iPhone-gebruikers', schreef Misfit in een blogpost. Dat omvat Foursquare, Google Fit, Google Maps, Google Play Music, Lifesum, Google Messenger, Runkeeper, Runtastic, Strava, Uber en meer.

Ondertussen kun je je wijzerplaat personaliseren met duizenden verschillende stijlen, afhankelijk van wat je draagt ​​en je humeur, evenals app-snelkoppelingen en informatie zoals je volgende agenda-afspraak, voorraadprestaties en fitnessdoelen.

Dankzij de ingebouwde muziekfunctionaliteit kun je je telefoon thuis of in de auto laten en toch naar muziek luisteren tijdens het sporten. Over sporten gesproken, het horloge houdt je verbrande calorieën, tempo, afstand en hartslag bij voor hardlopen, wandelen en fietsen, en al je statistieken zijn compatibel met Google Fit.

Verwant

  • De beste smartwatches van 2017De beste smartwatches van 2017

Als je hulp nodig hebt, kun je op een knop op het horloge drukken en 'Ok Google' zeggen om naar het weer te vragen, een routebeschrijving op te vragen, een herinnering in te stellen, je lichten uit te doen en meer.

Vapor werkt met elke telefoon met Android 4.3 of iOS 9 of hoger. Het heeft een rond display van 1,39 inch in een roestvrijstalen behuizing in zwart of roségoud. Het is waterbestendig tot 50 meter en heeft een versnellingsmeter, hoogtemeter, gyroscoop, optische hartslagsensor, GPS en microfoon voor uw fitness-trackingbehoeften.

Aanbevolen verhalen

Google plant snellere updates voor alle Android-telefoons in 2017

De helft van de Android-apparaten wereldwijd kreeg in 2016 geen beveiligingsupdates.

Eerste blik: Tag Heuer's modulaire, dure Android Wear-smartwatch

De Connected Modular 45 is de tweede smartwatch van het Zwitserse luxemerk. Wees voorzichtig met hoe u het aanpast: sommige opties zullen u vele duizenden dollars kosten.

Wetenschappers maken batterij die werkt op lucht en koolstofdioxide

De batterij is honderden keren krachtiger dan vergelijkbare inspanningen.