Browsegeschiedenis wissen in Firefox met een sneltoets

Ben je het zat om handmatig je browsergeschiedenis te verwijderen of te moeten wachten tot de browser is gesloten om deze te verwijderen? Kijk dan eens naar de Clear History-extensie voor Firefox.

Voordat

Tenzij u 100% van de tijd de privénavigatiemodus gebruikt, zult u natuurlijk een browsergeschiedenis opbouwen. Meestal is dit niets om je zorgen over te maken, maar wat als je:  • Vergeten de privénavigatiemodus te gebruiken en heb een extreem snelle manier nodig om de geschiedenis te verwijderen.
  • U wilt gewoon een eenvoudige manier om de rommel in de geschiedenis onmiddellijk op te ruimen en op te bouwen terwijl uw browser nog open is.

Er is geen hulp voor het verwijderen van geschiedenis in het geschiedenismenu...

clear-browsing-geschiedenis-in-firefox-met-een-toetsenbord-snelkoppeling foto 2

U kunt handmatige verwijderingen doen in de zijbalk Geschiedenis... maar dit is niet de meest efficiënte methode.

clear-browsing-geschiedenis-in-firefox-met-een-toetsenbord-snelkoppeling foto 3

Of als u wilt, had u de privacyopties van tevoren kunnen wijzigen.

clear-browsing-geschiedenis-in-firefox-met-een-toetsenbord-snelkoppeling foto 4

Maar zelfs met de beschikbare wijzigingen in de privacyopties, moet u nog steeds wachten tot u uw browser sluit.

clear-browsing-geschiedenis-in-firefox-met-een-toetsenbord-snelkoppeling foto 5

Zelfs het selecteren van Nooit onthouden geschiedenis is misschien niet de beste keuze voor u. Wat u nodig heeft, is een snelle en gemakkelijke on-demand optie.

clear-browsing-geschiedenis-in-firefox-met-een-toetsenbord-snelkoppeling foto 6

Na

Na het opnieuw opstarten vindt u een nieuw menu-item in uw geschiedenismenu. Het enige dat u hoeft te doen om de volledige geschiedenis van uw browser te verwijderen, is klikken op Geschiedenis wissen of de sneltoets Meta + Alt + C gebruiken.

clear-browsing-geschiedenis-in-firefox-met-een-toetsenbord-snelkoppeling foto 7

Onmiddellijke tevredenheid ... het wordt gewoon niet eenvoudiger dan dat terwijl je je browser open hebt staan ​​​​in een normale browsersessie.

Conclusie

Als u de geschiedenis van uw browser in een oogwenk wilt wissen of gewoon de geschiedenisrommel wilt verwijderen en opbouwen, dan zult u absoluut dol zijn op de goedheid van Clear History met één klik.

Links

Download de extensie Geschiedenis wissen (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Open uw Gmail-account in een pop-upvenster

Wilt u snel toegang tot uw Gmail-account wanneer u maar wilt zonder een nieuw tabblad of venster te openen? Zie hoe gemakkelijk het is om met één klik toegang te krijgen met de Gmail Popup-extensie voor Firefox

Hoe zich te ontdoen van het wmpscfgs.exe-virus, een door lezers bijgedragen gids

Als je bovenstaande symptomen hebt, heb je ongeveer het virus dat ik gisteren had. Hier leest u wat u kunt doen om er vanaf te komen. Maak je geen zorgen over scannen, want scanners kunnen je probleem niet volledig oplossen en zullen uiteindelijk je applicaties beschadigen.

Krijg aanpasbaar schrijven zonder afleiding met CreaWriter

Ben je op zoek naar afleidingsvrije schrijfsoftware waarmee je de achtergrond en geluiden kunt kiezen? Dan wil je zeker een kijkje nemen bij CreaWriter.

Luister naar XM-radio met Windows Media Center in Windows 7

U hoeft geen speciaal apparaat te hebben om naar XM Radio te luisteren, de dienst is ook online beschikbaar. Vandaag bekijken we hoe u het kunt instellen in Windows 7 met Windows Media Center.

Altijd afspeelknoppen weergeven in de modus Nu afspelen op WMP 12

Wanneer u muziek of een video afspeelt in Windows Media Player in Windows 7, kunt u de afspeelknoppen in- of uitschakelen door met de muis over het venster te bewegen. Hier laten we u zien hoe u de afspeelknoppen altijd kunt weergeven in de modus Nu afspelen.

Vrijdagpret: Uphill Rush

Nog een vrijdag en nog maar een paar uurtjes tot weekend vrijheid! In plaats van naar de klok te staren en je af te vragen hoe de tijd langzaam gaat, kun je een leuk flash-spel spelen om de uren door te komen. Vandaag bekijken we Uphill Rush, een leuk racespel waarin je op verschillende voertuigen kunt racen.

Bekijk kaarten van adreslocaties op de gemakkelijke manier

Heeft u tijdens het browsen het adres gevonden van een plaats die u graag zou willen bezoeken, maar is er geen kaart beschikbaar op de website? Nu kunt u de kaart en een luchtfoto bekijken met behulp van de Bookmaplet Bookmarklet.

Maak op eenvoudige wijze verkorte goo.gl-URL's in Google Chrome

Ben je enthousiast geworden om de nieuwe URL-verkortingsservice van Google uit te proberen en toe te voegen aan Chrome? Nu kunt u beide heel gemakkelijk doen met de goo.gl-verkorter-extensie.

Toegangsgegevens delen met Excel in Office 2010

Het is gemakkelijker om Access-gegevens te delen met andere toepassingen in Office 2010. Vandaag bekijken we hoe gemakkelijk het is om gegevens uit een Access 2010-database te delen naar een Excel-spreadsheet en meer.

Verplaats de taakbalk naar verschillende locaties in Windows

De meesten van jullie zijn er waarschijnlijk aan gewend dat de taakbalk altijd onder aan het scherm staat en hebben er nooit aan gedacht deze te verplaatsen. Hier laten we u zien hoe u het naar een van de vier hoeken van het bureaublad in XP, Vista en Windows 7 kunt verplaatsen.