Branderaccounts 101: extra nummers voor een smartphone krijgen

De verplichte manier om de 'burner'-telefoon uit te leggen, is door The Wire te noemen, een van de grootste televisieprogramma's aller tijden waar bijna niemand naar keek.

De show wordt gestreamd op HBO Now / GO en Amazon Video, dus haal bij wanneer je kunt. Maar voor niet-ingewijden is een brander een prepaid mobiele telefoon zonder contract, meestal een ultragoedkope handset die je in een winkel koopt (met contant geld, voor privacy), activeert met een telefoontje of online, een tijdje gebruikt en dan weggooit . Het weggooien is het 'brandende' deel, maar weggooien is optioneel, aangezien je tegenwoordig de minuten op een prepaid telefoon kunt 'opvullen' en blijven gebruiken.Er zijn veel goede redenen om uw persoonlijke telefoonnummer niet uit te delen. Misschien koopt of verkoopt u items op Craigslist, beheert u een Airbnb-advertentie of online dating. Met een brander hoef je niet later een persoon te blokkeren van je vaste telefoon - of een nieuw nummer te krijgen.

Dat is allemaal geweldig, maar als je veel geld betaalt voor een smartphone met dure maandelijkse abonnementskosten, wil je misschien geen ander toestel. Gelukkig zijn er veel manieren om een ​​extra, tijdelijk telefoonnummer te krijgen dat werkt met je iPhone of Android-smartphone. Je kunt ze gebruiken om te bellen of te sms'en (zelfs met foto's) en in ruil daarvoor berichten terug te krijgen. Dit is niet zoals het gebruik van *67 of #31# voor een oproep, die je als Geblokkeerd of Onbekend laat zien. Met die trucs kunnen mensen je niet gemakkelijk terugbellen, zelfs niet met *69 (zoek het op, kinderen). De onderstaande services maken er een punt van om een ​​tijdelijk nummer weer te geven wanneer u belt, zodat communicatie kan plaatsvinden - totdat u wilt dat het stopt (of de klok opraakt voor een nummer).

Merk op dat er enkele serieuze nadelen zijn aan deze diensten. De grootste is dat je ze meestal niet kunt gebruiken om 911 te bellen voor hulp. Sommige diensten bouwen die specifieke limiet in hun servicevoorwaarden op - ze willen niet worden aangeklaagd als je de hulpdiensten belt en bupki's krijgt.

Ten tweede hebben de bedrijven achter sommige van deze oplossingen een zeer beperkt aantal telefoonnummers om te gebruiken. Onderzoek uit 2014 wees uit dat sommige bedrijven nummers snel recyclen, wat betekent dat je aan de ontvangende kant van de oproepen kunt komen die je niet wilt, van degenen die proberen iemand te bereiken die eerder je nummer had.

Als je klaar bent met het kijken van The Wire (serieus, vooral seizoen 4 is geweldig), bereid je dan voor op toegang tot enkele apps en services die je privacy behouden.


Brander

Zeven dagen op proef met 20 minuten praten en 60 sms'jes; onbeperkt sms'en, minuten en afbeeldingen vereist een Premium-abonnement van $ 4,99 / maand.

Burner pakte de beste naam op dit gebied en maakt die waar. De service is beperkt tot Amerikaanse en Canadese nummers en heeft nummers die meestal na een bepaalde tijd verlopen. Je betaalt ze met in-app gekochte tokens. Als ze vervallen, worden ze verbrand. Het nieuwere premium abonnement geeft je een vast tweede nummer.

Als je belt via Burner, is het eigenlijk je smartphone die Burner belt, die op zijn beurt een relay-oproep plaatst naar het nummer dat je wilt bereiken. De stappen worden beschreven terwijl u belt, zodat u niet in de war raakt. Met een Chrome-extensie kunt u nummers beheren, maar u kunt niet bellen of sms'en op de desktop. Met de app kun je het kleurenschema wijzigen en zelfs gebruikers buitensluiten zonder pincode.

Burner kan rechtstreeks worden geïntegreerd met apps zoals Dropbox, Evernote, Slack en SoundCloud om u te helpen bij het online delen of opslaan van items. Zorg er bijvoorbeeld voor dat alle voicemails die door bepaalde contacten op Burner zijn achtergelaten, worden opgeslagen in Evernote.


stil

Vijf dagen op proef, daarna $ 1,99 voor zeven dagen of $ 3,99 per maand met beperkt bellen/sms'en.

Hushed lijkt veel op Burner, maar is beschikbaar in meer dan 40 landen. Als u zich zorgen maakt over de resterende minuten van uw daadwerkelijke mobiele telefooncontract, kiest Hushed voor VoIP, wat betekent dat het standaard zal bellen via Wi-Fi in plaats van via het datanetwerk, indien beschikbaar. Tekstcommunicatie tussen Hushed-gebruikers is allemaal gratis en ze worden automatisch verwijderd nadat ze zijn gelezen.


Te

Geen proefperiode, kost $ 1,99 per 30 dagen. U betaalt ook per minuut (3 cent) en per sms (8 cent).

Too biedt een eenvoudig, enkel, extra nummer voor de VS, het VK en Canada. Het ondersteunt MMS / MMS-berichten in de nieuwste versie, evenals emoji en verwijderbare voicemail. U kunt Too gebruiken op maximaal vijf iOS-apparaten met hetzelfde nummer dat op elk wordt ondersteund. Dit nummer is semi-permanent - zolang u ervoor betaalt, blijft het van u.


CoverMe

Geen proefperiode, extra nummers beginnen bij $ 4,99 voor 130 sms'jes en 130 belminuten.

CoverMe is vooral bekend als een app voor veilige communicatie via VoIP tussen gebruikers, zowel spraak als tekst, en biedt ook extra telefoonnummers voor Amerikaanse en Canadese gebruikers, die kunnen worden gebruikt om oproepen te ontvangen.

Pakketten zijn niet goedkoop. Onbeperkt sms'en kost $ 99,99 en wordt geleverd met 3.000 spraakminuten. Het laagste niveau is $ 4,99 voor 130 sms'jes en 130 spraakminuten. CoverMe heeft een zeer beperkte pool van nummers. Ik kon er geen krijgen in het netnummer van mijn thuisland, noch in het netnummer van NYC. Dat gezegd hebbende, CoverMe heeft veel tools voor privacy die verder gaan dan bellen en sms'en. Het beschikt ook over een kluis voor het bewaren van afbeeldingen en documenten die u anders niet op uw smartphone wilt zien, die u beschermt met een pincode of, als u een nieuwere iPhone heeft, uw vingerafdruk.


Google Voice

Vrij

Het belangrijkste doel van Google Voice is om u één telefoonnummer te geven, helemaal gratis, dat op al uw nummers overgaat. Op die manier kan, als er een belangrijke oproep binnenkomt, uw mobiele telefoon, uw huisnummer, uw kantoornummer en anderen allemaal tegelijk overgaan - u neemt degene op die u wilt. (Dit is steeds minder een probleem in de mobiele wereld van één telefoon per persoon.)

De Google Voice-apps beschikken echter ook over dialers, zodat u kunt bellen of sms'en met uw Google Voice-nummer - de ontvanger zal het zien en als ze terugbellen, krijgt u het op de vooraf ingestelde nummers (of krijgt u een voicemail met volledige -tekst transcriptie). Onthoud dat als je een Google-account hebt, je waarschijnlijk al een Google Voice-account hebt. Een recent herontwerp kan geen kwaad.


ZipSIM

Begint bij $ 25 voor 7 dagen praten, sms'en en een data-abonnement van 500 MB. Internationaal interlokaal bellen is extra.

Iets anders dat je veel in films ziet: mensen die kleine simkaarten (subscriber identity module) in hun telefoons verwisselen. Dat is de chip in je telefoon die hem volledig uniek voor jou maakt, hij geeft de telefoon zijn ID en nummer, en soms slaat hij zelfs contacten op. ZipSIM (voorheen Ready SIM) verkoopt simkaarten voor tijdelijk gebruik (in alle formaten - controleer uw telefoon voordat u koopt). De doelgroep zijn meestal mensen uit het buitenland die Noord-Amerika bezoeken, maar iedereen kan er een krijgen, hem in zijn ontgrendelde T-Mobile-compatibele telefoon stoppen, een sms sturen om hem te activeren en toegang hebben tot het tijdsbestek en de toegewezen minuten / gegevens je hebt van tevoren betaald - allemaal met een nieuw telefoonnummer. Om het draaiende te houden, hoeft u alleen maar de rekening op te waarderen (pre-pay). Houd er rekening mee dat deze SIM-swap-dingen een beetje lastiger kunnen zijn met een iPhone.

Aanbevolen verhalen

De makers van 'Breath of the Wild' leggen uit hoe ze tegen tradities zijn ingegaan

Het 'Legend of Zelda'-team gaf een verhelderende lezing op GDC.

Yahoo-hackers hebben toegang gekregen tot 32 miljoen accounts met vervalste cookies

Als resultaat van een intern onderzoek naar een reeks gegevensinbreuken waarbij meer dan een miljard accounts werden getroffen, hield het bestuur van Yahoo een bonus voor 2016 in van CEO Marissa Mayer en nam de algemene raadsman van het bedrijf ontslag.

Ford wil ook drone-leveringen doen

Ford zei dat het van plan is om in 2021 een volledig autonoom voertuig klaar te hebben voor pakketbezorgvloten.

Automator 101: repetitieve taken op uw Mac automatiseren

Ondanks alle oude grappen over muizen met één knop en eenvoud, hebben Macs een aantal krachtige gebruikersfuncties die Windows gewoon niet biedt. Automator is er een van en biedt een eenvoudige manier om repetitieve taken te automatiseren zonder software van derden.