Bragi's Dash Pro-oordopjes bevatten verbeterde audio en AI-smarts

Bragi

Als op je wang tikken om Siri een vraag te stellen niet futuristisch genoeg is, kunnen Bragi's nieuwe 'draadloze oorcomputers' indruk op je maken. De koptelefoonmaker heeft twee nieuwe versies aangekondigd van zijn hoogwaardige Dash-oordopjes, de 'Dash Pro' en de 'Dash Pro op maat gemaakt door Starkey' (een fabrikant van hoortoestellen). Deze draadloze, in-ear-apparaten zullen ook worden aangedreven door een nieuw besturingssysteem (OS). De Bragi OS3 zal nieuwe functies bieden, zoals realtime face-to-face vertaling, een handsfree gebarenmenusysteem en AI ingebouwd in de oortelefoons.

Galerij: Bragi Dash Pro | 7 foto's

7  • +3

Het Dash Pro-consumentenmodel maakt verbinding met Android-, Apple- of Windows-apparaten met wat Bragi beweert een 'eenvoudige, one-touch'-configuratie is. Het bedrijf belooft ook dat deze nieuwe versie van zijn Dash-serie een batterijduur van maximaal vijf uur per oplaadbeurt zal hebben en een draagtas die maximaal vijf keer kan worden opgeladen, vergelijkbaar met de case voor AirPods.

Wat deze hoofdtelefoon echter onderscheidt van aanbiedingen zoals die van Apple, is hoe ze zijn uitgerust met computerfuncties, zoals de realtime taalvertaling van iTranslate, de handsfree menusystemen en een integratie met IBM's Watson AI, om nog maar te zwijgen van de ingebouwde -in functies voor het volgen van trainingen. Je trainingen zijn ook toegankelijk in de Bragi-app op je smartphone.

Galerij: Bragi Dash Pro op maat gemaakt door Starkey | 16 foto's

16

  • +12

De door Starkey op maat gemaakte Dash Pro is alleen verkrijgbaar bij een van de ongeveer 5.000 audiologen in de VS. Het is gemaakt met een exacte afdruk van uw gehoorgang, net als andere high-end hoortoestellen en in-ear monitors voor muzikanten. Ze hebben ook een mooie lasergravure op de oordopjes zelf.

Beide modellen beloven hoogwaardige audiohelderheid en toonbalans voor een breed scala aan activiteiten, van luisteren naar muziek (die je kunt opslaan op de 4 GB interne opslagruimte van de hoofdtelefoon) tot bellen. Ze zijn ook waterdicht tot een meter diep, wat ze ideaal maakt voor zwemmen en andere watersporten. De Dash Pro op maat gemaakt door Starkey is nog niet beschikbaar, terwijl de Dash Pro nu beschikbaar is via de bedrijfswebsite.

Aanbevolen verhalen

Fire Pro Wrestling World vindt een perfect thuis op pc

Een game die sterk leunt op aanpassing van de community is bestemd voor geweldige dingen op de pc.

Blue's draadloze Satellite-koptelefoon heeft een ingebouwde versterker voor $ 400

Blue's Satellite draadloze hoofdtelefoons zijn nu verkrijgbaar voor $ 400.

Walmart ziet een toekomstige Dash-vervanging die voor u opnieuw kan worden besteld

De retailgigant diende een patentaanvraag in voor wat lijkt op een Amazon Dash-rivaal.

Hands-on met LG's nieuwe draadloze oordopjes en... nekluidsprekers

De Tone Studio van LG zijn krachtige speakers die om je nek gaan. Gebruik ze voorgoed.