Box heeft eindelijk een desktop-app gebouwd om je bestanden in de cloud te beheren

Doos

Als je aan cloudopslagdiensten denkt, dwalen je gedachten waarschijnlijk af naar Dropbox of Google Drive. Je herinnert je Box misschien niet zo goed - het was een van de eerste cloudproviders die er was en het bloeit vandaag. Nu haalt het enkele van zijn grootste rivalen op een opmerkelijke manier in: het heeft eindelijk een desktop-app, zodat je je hele Box-archief zonder webbrowser kunt beheren.

Klaar voor de waarschuwing? Technisch is het nog in bèta. In een gesprek met ZDNet zei Box-product VP Rand Wacker dat de technologie goed genoeg is voor gebruik in het veld - het biedt alleen nog geen offline synchronisatie.Als de brede streken je bekend voorkomen, gefeliciteerd: je hebt een hartslag en hebt een computer. Soortgelijke functionaliteit is al jaren beschikbaar bij rivalen in cloudopslag en meer, en Box zelf werkt al minstens twee jaar aan zijn native desktop-app. De vertraagde lancering was vrijwel zeker te wijten aan de aard van de belangrijkste klanten. Terwijl concurrenten neigen naar consumentengebruik, heeft Box zich sterk gericht op het worden van het soort platform waarop grootschalige ondernemingen vertrouwen. Dat betekent onder meer serieuze beveiliging.

Natuurlijk kan de gemiddelde gebruiker Box Drive gebruiken om bestanden naar hun deel van de cloud te vervoeren. Je moeder thuis hoeft zich waarschijnlijk geen zorgen te maken dat haar online bestanden worden opgeslagen in overeenstemming met HIPAA. In dit geval denkt Box - of hoopt - dat bedrijven in de gezondheidszorg en financiële dienstverlening zullen schitteren in de nieuwe app, omdat die bedrijven vaak vertrouwen op virtuele machines waar andere synchronisatiediensten wankel kunnen zijn. (Natuurlijk werkt Box Drive ook met macOS en Windows.) Ga in ieder geval door - ga vooruit en beheer je clouds en laat je hart vol vreugde zijn.

Aanbevolen verhalen

Snellere, multi-proces Firefox komt eindelijk aan

Meerdere computerprocessen, die al beschikbaar zijn in Google Chrome, betekenen dat Firefox een betere beheerder van het geheugen van een pc zal zijn.

Het beestachtige 49-inch QLED-scherm van Samsung is gebouwd om te gamen

Samsung onthulde zijn eerste QLED-gamingmonitoren, waaronder een waanzinnig 49-inch model.

De app van voormalig Hulu-exec verzamelt YouTube-unboxingvideo's

Unboxed wil hét thuiswinkelnetwerk worden voor de nieuwe generatie.

AMD introduceert Epyc Server Chip, 16-Core Desktop Chip

Tijdens de financiële analistenbijeenkomst van deze week onthulde AMD een 16-core, 32-thread desktopprocessor genaamd Ryzen Threadripper.

6 manieren om buiten de gebaande paden te denken bij het promoten van uw kleine bedrijf

Heeft u problemen met de marketing van uw kleine bedrijf? Deze zes out-of-the-box-ideeën zullen helpen.