Bouw goedkoop een op maat gemaakt en stijlvol bureau voor het verbergen van kabels

bouw-een-aangepaste-en-stijlvolle-kabelverberg-bureau-op-de-goedkope foto 1

Als je je bureau wilt upgraden zonder veel geld uit te geven, maar met coole functies zoals verborgen kabelkanalen, kan deze gids je helpen om goedkoop een aangepast bureau te maken.

Bij The Cheap Geek delen ze een gedetailleerde gids voor het bouwen van je eigen aangepaste bureau zonder veel geld uit te geven. Je moet handig zijn met wat basiswinkelgereedschap en bereid zijn om vies te worden, maar het eindresultaat is het waard. Hun afgewerkte bureau is licht, bevat verborgen kabelkanalen onder het bureau en in de poten en kost ongeveer $ 130. Bekijk onderstaande video om een ​​rondleiding te krijgen door de verborgen ruimtes in het bureau:Klik op de onderstaande link voor extra foto's en instructies.

Een nieuw bureau ontwerpen en bouwen [Unplgged via Lifehacker]

Meer verhalen

Delay, Echo en Reverb gebruiken in Audacity

Geluidstechnici nemen echt steriele tracks en laten ze natuurlijk klinken door middel van audio-effecten. De meest gebruikelijke tools om dit te doen zijn delay/echo en reverb, en met wat knowhow kun je je eigen tracks verbeteren.

Hex-a-hop is een leuk op zeshoeken gebaseerd spel voor Linux en Windows

Ben je op zoek naar een leuk puzzelspel op basis van tegels om op je computer te spelen? Kijk dan eens goed naar Hex-a-hop. Hex-a-hop wordt geleverd met 100 niveaus van tegelpuzzeloplossende goedheid om je bezig te houden (en na te denken)!

Het nieuwe Snapshot Dev-kanaal van Opera instellen op uw computer

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste functies van Opera Browser? Dan heb je maar een paar minuten van je tijd nodig om Opera's nieuwe snapshot-ontwikkelkanaal op je computer in te stellen.

Jello-, Ornament- en Bullet-mashups maken snelle kunst [Foto's]

We weten niets over u, maar we zijn absolute sukkels voor high-speed fotografie. Deze galerij combineert nieuwe dingen (bijvoorbeeld met Jello gevulde ornamenten die met luchtkanonnen zijn geschoten) met prachtige snelle opnames.

Uit de doos met tips: onmiddellijk formaat wijzigen van vensters, de muiscursor bevatten en batterijconfiguratie begrijpen

Elke week duiken we in de brievenbus van de lezer en halen er tips en trucs uit om te delen. Deze week kijken we naar een supereenvoudige snelkoppeling voor het wijzigen van het formaat van vensters, hoe u uw muis kunt plaatsen in een opstelling met meerdere monitoren en hoe u uw batterijconfiguratie kunt controleren.

Koffie houdt uw Windows-pc wakker totdat uw downloads zijn voltooid

Het is niet nodig om in je energie-instellingen te gaan rommelen om je machine tijdelijk wakker te houden, koffie te laten opfleuren en alles actief te houden totdat je downloads zijn voltooid.

Verhoog het dialoogvolume zonder uw buren weg te blazen

We zijn er allemaal geweest: je kijkt naar een film, je kunt niet horen wat de acteurs zeggen, dus je zet het volume hoger. Even later gaan de bommen af. Omzeil het verschil tussen dialoog en actie met een eenvoudige luidsprekerhack.

Geek Rants: waarom internet is als het wilde westen

Als we aan het Oude Westen denken, herinneren we ons hoe wild en gevaarlijk het was en welke kansen het bood. Het internet is echt niet veel anders. Laten we de overeenkomsten analyseren en bekijken hoe we het wilde, wilde web kunnen temmen.

Vraag de lezers: runt u een open wifi-netwerk?

Vorige week deed de Electronic Frontier Foundation een oproep tot actie om mensen aan te moedigen zich aan te sluiten bij de Open Wireless Movement. Ben je het eens met hun standpunt of is het delen van wifi een riskante zaak?

DIY USB-dongle prankt gebruikers door Caps Lock in te schakelen

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je collega's in de maling te nemen, schakelt deze slimme en onopvallende USB-hack de Caps Lock willekeurig in en uit.