Bouw een AC/DC-interfacebatterij voor uw gadgets

bouw-een-acdc-interface-batterijpakket-voor-je-gadgets foto 1

Als je een apparaat hebt dat niet met een muuradapter wordt geleverd, beschrijft deze tutorial hoe je je eigen apparaat kunt bouwen met generieke onderdelen en jezelf daarbij kunt bevrijden van de afhankelijkheid van wispelturige batterijen.

Instructables-gebruiker Txoof was geïrriteerd door het ontbreken van een officiële muuradapter voor zijn Olympus E-510. In plaats van te klagen over het onvermogen om van de constante toevoer van energie af te raken, bouwde hij een valse batterij die de camera van stroom voorziet via een wandlader. Het is geen hack voor degenen die nieuw zijn in het werken met elektriciteit en doe-het-zelf-elektronicaprojecten, maar het is een effectieve en goedkope hack voor apparaten die pijnlijk ontbreken in adapters.Klik op de onderstaande link om deze volledige tutorial te bekijken.

Muur (netstroom) voor een Olympus E-510 [Instructables via Hack A Day]

Meer verhalen

Gebruik het Windows 7 Startmenu, Verkenner en Taakbeheer in Windows 8

Als je de Windows 8 Developer Preview hebt geprobeerd en ontdekt dat je het nieuwe Start-menu, Windows Verkenner en Taakbeheer niet leuk vindt, is er een manier om die items eruit te laten zien en te laten werken als Windows 7.

FeedBeater maakt RSS-feeds en e-mailwaarschuwingen voor elke website

Met FeedBeater kunt u eenvoudig RSS-feeds en e-mailwaarschuwingen maken voor websites zonder native RSS-/waarschuwingsfunctionaliteit.

LED-aangedreven Halloween-lichtshow verlicht buurt

Dit doe-het-zelf LED-display valt diep in de We vinden het geweldig; blij dat hij niet onze buurcategorie is. Bekijk de video om een ​​1144-kanaals LED-extravaganza te zien.

Android-weeskinderen: Android-fragmentatie visualiseren [Infographic]

Android-handsets hebben een vlekkerige geschiedenis van het ontvangen van legitieme en tijdige updates. In deze grafiek worden de updatetijdlijnen van populaire Android-handsets weergegeven. In het proces geeft het een fascinerende kijk op hoe Android-telefoons wees worden.

DIY Ambilight Clone zelfs beter dan de originele commerciële versie

Deze DIY Ambilight-reactieve omgevings-HDTV-verlichting-opstelling is helderder en geavanceerder dan het origineel. Bekijk de video om versteld te staan ​​van de helderheid.

Hoe u uw persoonlijke bestanden in een foto kunt versleutelen en verbergen

Heb je geheime plannen om de wereld over te nemen waarvan je niet wilt dat iemand die kan lezen? Versleutel die kostbare bytes met een aangepast wachtwoord voordat u ze vermomt als een gewone afbeelding die iedereen voor de gek kan houden.

Vraag de lezers: wat is uw favoriete alternatief voor Windows Explorer?

Windows Verkenner is bij ons sinds de begindagen van Windows en de GUI-revolutie, maar dat betekent niet dat het de beste keuze is voor het werk. Welk alternatief voor Windows Verkenner gebruikt u om effectiever door uw bestanden te navigeren?

Omzeil de Unity UI helemaal in Ubuntu 11.10 met de GNOME Shell Remix

Bent u niet tevreden over Unity, maar wilt u Ubuntu blijven gebruiken zonder over te schakelen naar KDE, XFCE of LXDE? Dan wil je misschien de GNOME Shell Remix van Ubuntu 11.10 eens nader bekijken.

Eigenaar worden van een registersleutel in Windows 7

We hebben eerder geschreven over hoe u eigenaar kunt worden van bestanden en mappen in Windows 7, maar het kan voorkomen dat u eigenaar moet worden van of volledige toestemming moet geven voor bepaalde registersleutels. In dit artikel leest u hoe u dit doet.

DIY Soft Box biedt verlichting van monsterformaat op de goedkope

De meeste doe-het-zelf-softboxprojecten leveren een kleine softbox van 2 × 2 voet op en besparen u een paar dollar in het proces. Deze monsterachtige build levert een 6×7 softbox op voor een fractie van de kosten van een commercieel model.