Bouw een doe-het-zelf klepel om je elektronische karbonades aan te scherpen

bouw-een-diy-klepel-om-je-elektronica-chops-foto te slijpen 1

Als je op zoek bent naar een leuk elektronicaproject om je knutselvaardigheden aan te scherpen, laat deze leuke projectgids je zien hoe je een klepel kunt bouwen om apparatuur in je huis te bedienen.

Voor degenen onder jullie die de geweldige commercials van de jaren 80 en vroege jaren 90 hebben gemist, The Clapper was een apparaat dat je in de muur stopte tussen iets dat je wilde uitschakelen en de hoofdstroom - de commercial bevatte meestal een lamp. Het vertrouwde op geluid om het apparaat aan of uit te zetten, klap op! en klap af!. Bekijk de video hieronder om een ​​DIY-model in actie te zien.Hoe maak je een klap-klap aan / klap-klap uit-schakelcircuit! [Instructables via Hack a Day]

Meer verhalen

Ylmf OS is een Linux-systeem in Windows XP-stijl

Heb je een familielid of vriend die terughoudend is om Linux te proberen omdat het zo anders is dan Windows? Nu kun je ze helpen die angsten en twijfels te verlichten met Ylmf OS, een Linux-systeem dat is ingesteld op...

iDOS laadt klassieke DOS-spellen op uw iOS-apparaat

Eind vorig jaar haalde Apple iDOS, een DOS-emulator voor iOS-apparaten, uit de App Store. Deze week kwam het terug met enkele aanpassingen die voorkomen dat je iTunes gebruikt om extra DOS-apps in te laden. Bekijk hoe u kunt werken...

MagicScroll is een minimalistische op HTML5 gebaseerde EPUB-lezer

Als u op zoek bent naar een verfijnde webgebaseerde EPUB-lezer, kunt u met MagicScroll boeken van internet lezen, uploaden vanaf uw computer en zelfs de boeken delen met uw vrienden.

De How-To Geek-videogids voor het gebruik van Windows 7-spraakherkenning

Heb je ooit de wens gehad om je computer te besturen, in Star Trek-stijl? Met de spraakherkenning van Windows 7 is het eenvoudiger dan u misschien denkt.

Snel meerdere IP-adressen toevoegen aan Windows-servers

Als je ooit meerdere IP-adressen aan een enkele Windows-server hebt toegevoegd, is het een enorme klus om door de grafische interface te gaan, omdat elk IP-adres handmatig moet worden toegevoegd, elk in een nieuw dialoogvenster. Hier is een eenvoudige oplossing.

FocusWriter is een platformonafhankelijke afleidingsvrije tekstverwerker

Bent u op zoek naar een goede tekstverwerker zonder afleiding met ingebouwde platformonafhankelijke goedheid? Dan is FocusWriter er een die je zeker eens van dichterbij moet bekijken.

Hoe maak je een back-up, verwissel en update je opgeslagen Wii-games

Of je nu een back-up wilt maken van je opgeslagen games omdat je er zo hard aan hebt gewerkt of je opgeslagen games precies wilt importeren zodat je niet zo hard hoeft te werken, we hebben het voor je.

Keep My Opt-Outs verwijdert advertentietracking in Google Chrome

Keep My Opt-Outs is een kleine extensie voor Google Chrome die uw opt-outselectie permanent in al uw instanties van Google Chrome mogelijk maakt.

Vraag de lezers: gebruikt u een desktop- of online-oplossing om uw RSS-feeds te beheren?

RSS-feeds zijn een geweldige en eenvoudige manier om dagelijks op de hoogte te blijven van al uw favoriete websites. Deze week willen we weten of je een desktopclient of een online service gebruikt om je RSS-feeds te beheren.

Hoe u uw eigen aangepaste ASCII-kunst van elke afbeelding kunt maken

Het maken van afbeeldingen van ASCII-tekens met één spatie is misschien nutteloos, maar het is zeker leuk! Als je wat tijd over hebt en wat gratis software kunt downloaden, kun je in een mum van tijd automatisch ASCII-kunst en andere omslachtige afbeeldingen maken.