BookFlavor biedt een minimalistische en gemakkelijk te bladeren interface voor Amazon Books

bookflavor-biedt-een-minimalistische-en-gemakkelijk-te-bladeren-interface-voor-amazon-boeken foto 1

Als je overweldigd wordt door de enorme hoeveelheid dingen die gaande zijn wanneer je Amazon bezoekt, biedt BookFlavor een eenvoudige manier om je alleen op de boeken te concentreren zonder alle extra visuele rommel.

Standaard geeft de site de bestsellers van Amazon weer (u kunt schakelen om de bestsellerlijst van de New York Time weer te geven). U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om naar elk boek in de Amazon-collectie te zoeken. Wanneer u op een boek klikt, ziet u alleen de boekomslag, de boeksamenvatting en een handvol toprecensies. Het zorgt voor een veel stillere Amazon-ervaring met een focus op de afzonderlijke boeken en zonder de stortvloed aan advertenties tussen sites, suggesties en andere visuele rommel.BookFlavour [via verslavende tips]

Meer verhalen

Synchroniseert automatisch uw mobiele foto's naar Dropbox

Android: maak je geen zorgen over het synchroniseren van je Android-telefoon om de foto's te verwijderen, Syncly zorgt automatisch voor al je behoeften voor het overbrengen van foto's.

Vind verborgen functies en paaseieren op Over: pagina's van Firefox

Mozilla Firefox heeft een verscheidenheid aan verborgen paaseieren, configuratie-instellingen en diagnostische informatie verborgen in zijn interne over: pagina's. U kunt elke pagina openen door over: in de adresbalk te typen, gevolgd door de naam van de pagina.

IT: een virtuele machine maken in Hyper-V op Windows Server 2008

Zodra u Hyper-V hebt geïnstalleerd, is het eerste dat u wilt doen, beginnen met het maken van virtuele machines. Het proces is meestal een volgende, volgende, afwerkingskwestie, maar voor het geval u het niet zeker weet, vindt u hier een korte handleiding van begin tot eind.

Vraag de lezers: hoe houdt u uw werkruimte comfortabel en ergonomisch?

De meesten van ons brengen veel tijd door op onze werkstations, zowel op kantoor als thuis. Hoe heb je je werkruimte aangepast om het comfortabel en ergonomisch te houden?

Schakel de nieuwe 'Speed ​​Dial Style New Tab Page' in de nieuwste Firefox Nightly-builds in

In het verleden had u een extensie nodig om nieuwe tabbladpagina's op 'snelkiesnummers' in Firefox te krijgen, maar de nieuwste Nightly Builds hebben de functie ingebouwd. Vandaag laten we u zien hoe u deze snel kunt activeren met behulp van twee about:config-hacks.

Geek Trivia: welke gameconsole was de eerste met ingebouwd Ethernet?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Signaal-naar-ruis: een time-lapse-video van de zeer grote array [Video]

Time-lapse-beelden, prachtige landschappen, enorme radioschotels die de diepe ruimte scannen, wat wil je nog meer in een video?

Geek Deal: 120 GB SSD-upgradepakket voor $ 129,99 [verlopen]

Als je erover hebt nagedacht om te upgraden naar een Solid State Disk (SSD) om je machine te versnellen, maar afgeschrikt door de prijzen, zal de deal van vandaag je een SSD opleveren met een volledig upgradepakket voor iets meer dan een dollar per GB.

Hacker Geek: OS-vingerafdrukken met TTL- en TCP-vensterformaten

Wist u dat u kunt achterhalen welk besturingssysteem een ​​netwerkapparaat gebruikt door alleen maar te kijken naar de manier waarop het op het netwerk communiceert? Laten we eens kijken hoe we kunnen ontdekken welk besturingssysteem onze apparaten gebruiken.

IT: Hyper-V-virtualisatie installeren op Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 R2 en latere releases van het product worden geleverd met een virtualisatieplatform genaamd Hyper-V, dat vrij goed werkt omdat het in Windows is ingebouwd. Vandaag laten we je zien hoe je het installeert.