Boobytraps en opgesloten kinderen: een interview met een kluizenkraker

boobytraps-en-opgesloten-in-kinderen-een-interview-met-een-kluiskraker foto 1

Hoewel de meeste van onze artikelen zich richten op digitale beveiliging, is dit interview met een professionele kluizenkraker een interessante kijk op de fysieke kant van het beveiligen van uw goederen.

Als onderdeel van hun serie Interviews met mensen die een interessante of ongebruikelijke baan hebben bij McSweeney's, interviewden ze Ken Doyle, een professional, een veteraan op het gebied van slotenmakers en kluizen met 30 jaar ervaring in de sector. Het interview is zowel onderhoudend als interessant om te lezen. Een van de meer ongebruikelijke aspecten van safecracking benadrukt hij:

Vraag: Kijk je wel eens naar binnen?
A: Ik kijk NOOIT. Het zijn mijn zaken niet. Betrokken zijn bij privézaken van mensen kan leiden tot dagvaarding in een rechtszaak of strafproces. Trouwens, ik zou liever niet weten over de drugsvoorraad, persoonlijke porno of het verzamelen van navelstrengpluizen van een klant.

Als ik klaar ben pak ik mijn gereedschap en loop naar de vrachtwagen om mijn factuur te schrijven. Soms ben ik de kamer uit voordat ze hem openen. Ik wil niet in de buurt zijn als er een boobytrap is.

V: Waarom zou er een boobytrap zijn?
A: De eigenaar van de kluis gebruikt opzettelijk tripmechanismen, explosieven of traangasapparatuur om onbevoegde toegang tot zijn kluis te ontmoedigen. Het is behoorlijk dom, want ik heb nog geen tekenen gezien die een potentiële boosdoener waarschuwen voor het gevaar.

In de loop der jaren heb ik verschillende traangasapparaten gevonden in kluizen en kluizen die ik heb geopend. Deze apparaten werden op de markt gebracht met namen als BEAVER en BADGER. Er zijn kluizenkrakers die ze verzamelen.

Klik op de onderstaande link voor het volledige interview.

Ken Doyle - Kluiskraker [via BoingBoing]

Meer verhalen

Bing-achtergrond toevoegen aan het Google-zoekportaal

Chrome: als je een fan bent van Bing's opvallende dagelijkse achtergronden, maar de voorkeur geeft aan Google als je zoekportaal, zal deze Google Chrome-add-on de Bing-achtergrond ophalen en voor je aan Google toevoegen.

Vrijdag Plezier: Spion

In de game van deze week ben je een spion wiens missie het is om een ​​gebouw te infiltreren en met succes alle beveiliging daar te omzeilen. Ben je snel genoeg, goed genoeg om heimelijk langs alle bewakers en beveiligingscamera's te sluipen of word je gepakt?

Cd- en dvd-stations delen via het netwerk op Windows

Van ultrabooks tot netbooks, computers verliezen hun optische stations. Als je nog steeds af en toe een cd of dvd gebruikt, hoef je geen externe optische schijf te kopen - je kunt de optische schijf van een andere computer delen via het netwerk.

Uit de doos met tips: films en dia's scannen, een Android GIF-animator en Kindle RSS-feeds

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezerstips en delen ze met iedereen. Deze week kijken we naar een goedkope doe-het-zelf-setup voor het scannen van filmnegatieven en dia's, het animeren van GIF's met Android en het pushen van RSS-feeds naar je Kindle.

Google introduceert nieuw onderzoeksvenster in Google Docs

Ben je het beu om naar een nieuw tabblad te gaan wanneer je een afbeelding, interessant feit of ander item aan je document in Google Documenten moet toevoegen? Dan zul je zeker dol zijn op de nieuwe Research Pane-functie die is toegevoegd aan Google Documenten!

Geek Trivia: waarvoor werd de eerste draagbare computer gebruikt?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Achteraf gemonteerde waterfontein geeft Brawndo af: het heeft waar planten naar verlangen

Toen de waterfontein in hun hackerruimte het begaf, waren Dave en Craig niet tevreden om het gewoon te repareren - ze hebben het geüpgraded om Brawndo: The Thirst Mutilator af te geven.

Hoe u eenvoudig zoekplug-ins kunt maken en elke zoekmachine aan uw browser kunt toevoegen

Webbrowsers bevatten vooraf gedefinieerde lijsten met zoekmachines, maar u kunt eenvoudig uw eigen favorieten toevoegen. Zelfs zoekmachines die geen zoekplug-ins aanbieden, kunnen met een paar trucjes worden toegevoegd, of u nu Firefox, Google Chrome of Internet Explorer gebruikt.

Vraag de lezers: hoe herstel je je verloren technische uitrusting?

Of je het nu met handboeien om je pols houdt om te voorkomen dat je het kwijtraakt, je telefoonnummer erop etst of het laadt met volgsoftware, we willen graag weten hoe je ervoor zorgt dat je verloren uitrusting de weg terug naar jou vindt. .

Geek Trivia: de as van welke stripartiest werd vermengd met inkt die werd gebruikt om strips af te drukken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!