Er komt een bonafide 'Pokémon'-game naar de Switch

Pokemon

Al maanden speculeren Pokémon-fans over een mogelijke Sun and Moon-port voor de Nintendo Switch. Sinds november gaan er geruchten over een versie met de naam 'Stars', die nieuwe wezens en graphics met een hoge resolutie belooft. Gebeurt het echt? Kan zijn. Tijdens Nintendo's E3-spotlight bevestigde Tsunekazu Ishihara van The Pokemon Company dat er een nieuwe, 'kern' Pokémon-RPG in ontwikkeling is voor het nieuwe systeem van Nintendo. Het wordt ontwikkeld door Game Freak, het team achter de belangrijkste Pokémon RPG-titels, en 'wordt mogelijk niet langer dan een jaar uitgebracht', aldus Ishihara. 'Maar we hopen dat u er toch naar uitkijkt,' zei hij.

Dus is het Sterren, of iets heel anders? We weten het niet zeker, zoals Nintendo's Shinya Takahashi cryptisch toevoegde: 'Wat voor soort Pokémon-game kunnen we spelen op de Nintendo Switch? Ik heb er zelf zin in.'De nieuwe RPG is niet de enige Pokemon-game die naar Switch komt. Vorige week bevestigde Nintendo dat Pokken Tournament op 22 september naar zijn console-draagbare hybride zal gaan. Het is een 'deluxe' versie van de Wii U-titel die in 2015 uitkwam, met vijf nieuwe Pokémon-jagers en een heleboel extra matchmaking-modi. Hoewel welkom, was het niet de game waar fans om schreeuwden. Nintendo kondigde diezelfde dag ook Ultra Sun en Ultra Moon aan, twee verbeterde versies voor de 3DS. Nogmaals, hoewel het gewaardeerd werd, waren het niet de titels waar Pokénuts van had gedroomd. Nu weten we dat Nintendo en Game Freak gewoon graag plagen.

Volg hier al het laatste nieuws van E3 2017!

Aanbevolen verhalen

Seagate lanceert 2TB externe gamedrive voor PS4

Als je het maximale uit de interne schijf hebt gehaald (en deze hebt geüpgraded), staat Seagate voor je klaar met een externe gamedrive van 2 TB voor meer dan 40 extra game-installaties.

Amazon staat Echo-oproepblokkering een maand later toe

Na de onthulling van Echo-oproepen, staat Amazon je eindelijk toe om ze te blokkeren.

Ingebouwde Chrome Ad Blocker komt begin 2018

Google is van plan de meest irritante advertenties in zijn Chrome-browser te blokkeren, zelfs die op het eigen platform van het bedrijf.