Blue's draadloze Satellite-koptelefoon heeft een ingebouwde versterker voor $ 400

Blauw

Blue kondigde zijn eerste draadloze hoofdtelefoons al aan op CES, maar nu kun je eindelijk een paar bemachtigen. Het nieuwste model van het bedrijf, Satellite, heeft Bluetooth 4.1 en Apt-X om ervoor te zorgen dat draadloos streamen vanaf je favoriete apparaat sterk blijft. Om de hoogwaardige audio verder te verbeteren, is er een ingebouwde hoofdtelefoonversterker. Net als bij sommige van Blue's bestaande hoofdtelefoonmodellen, kun je die functie uitschakelen om de batterij te sparen of soms heb je hem misschien niet nodig, zoals wanneer je naar podcasts luistert.

Galerij: Blue Satellite draadloze hoofdtelefoon | 4 foto's

4  • +1

Het bedrijf zegt dat het de eerste is die een versterker inpakt en speciale drivers gebruikt voor de audio en de ruisonderdrukking in een set draadloze hoofdtelefoons. In plaats van één set stuurprogramma's die zowel de audio als het ANC aandrijven, had elk van die functies zijn eigen eenheid. Aan de buitenkant bevinden zich bedieningselementen voor Bluetooth, de versterker en actieve ruisonderdrukking op de linkeroorschelp, terwijl de knoppen die je nodig hebt om het volume aan te passen, afspelen/pauzeren, nummers overslaan of oproepen aannemen aan de rechterkant zitten.

Toen satelliet voor het eerst werd aangekondigd, was mijn grootste zorg de levensduur van de batterij. Nu de hoofdtelefoon in de uitverkoop gaat, heeft het bedrijf enkele gedetailleerde cijfers. Blue zegt dat je 24 uur afspeeltijd kunt verwachten als je alleen Bluetooth-connectiviteit gebruikt. Als u kiest voor draadloos luisteren met zowel de actieve ruisonderdrukking als de ingebouwde versterker ingeschakeld, verwacht dan ongeveer 8 uur te luisteren voordat u moet opladen. Het is genoeg om een ​​volledige werkdag door te komen, maar je zult ze waarschijnlijk 's nachts moeten aansluiten als je de hele dag luistert. Die batterijcijfers zijn iets waar ik tijdens een volledige review nader naar wil kijken.

Als je jeukt om een ​​paar te bemachtigen, is Blue's Satellite-koptelefoon vandaag verkrijgbaar in zwart-wit voor $ 400. De gebruikelijke verdachten voor technische aankopen - plaatsen zoals Amazon, Best Buy, Newegg en anderen - zullen de koptelefoon dragen.

Aanbevolen verhalen

De beste draadloze bereikvergroters van 2017

Breng de dode wifi-zones van je huis weer tot leven met een draadloze range extender. Dit is wat u moet weten over het versterken van uw netwerk, samen met onze best beoordeelde beoordelingen van desktop- en plug-in-extenders.

De beste echte draadloze hoofdtelefoon tot nu toe

Hoewel er geen algemene beste keuze is, biedt deze gids een paar solide opties, afhankelijk van uw levensstijl.

SpaceX is van plan in 2019 wereldwijd satellietinternet te leveren

Het bedrijf geeft iets meer informatie over zijn plannen aan de Amerikaanse Senaat.

Nintendo Details Zelda: Breath of the Wild DLC Pack 1

Het verlengen van je avontuur in Hyrule op Switch of Wii U kost deze zomer $ 19,99.