Blizzard remastert StarCraft in 4K

Gamers van een bepaalde leeftijd zullen zeer goede herinneringen hebben aan de vroege Blizzard pc-games, die lang voor World of Warcraft, Hearthstone en Overwatch werden uitgebracht. Een van die games is StarCraft, uitgebracht in 1998, en Blizzard is van plan het te remasteren voor het 20-jarig jubileum van de game volgend jaar.

Voor iedereen die het origineel heeft gespeeld, is het goede nieuws dat Blizzard niet zal knoeien met de gameplay of balans. Volgens Kotaku krijgt al het andere echter een grote upgrade. De graphics worden geüpdatet om resoluties tot 4K te ondersteunen, de game-audio en dialoog worden herzien, en er worden 'race-thema stripboek intermezzo's' gemaakt om het originele verhaal te vertellen, maar met 'een frisse verflaag'.Dankzij de nieuwe, gedetailleerde beelden kon Blizzard een zoomfunctie implementeren waarmee je kunt inzoomen en de details van elke eenheid kunt bekijken, of kunt uitzoomen voor 'een Battlecruiser-weergave van het slagveld'. Dit zou vooral leuk moeten zijn om te gebruiken op een grote 4K-monitor.

Verwant

  • Blizzard zal Warcraft niet remasteren omdat het niet meer leuk is Blizzard zal Warcraft niet remasteren omdat het niet meer leuk is

Wat multiplayer betreft, zal Blizzard ondersteuning toevoegen voor de Blizzard-app, voorheen bekend als Battle.net. Dit zorgt voor gemakkelijke matchmaking en interactie met je StarCraft-spelende vrienden over de hele wereld.

De geüpgradede game heet StarCraft: Remastered en bevat zowel de originele game als de StarCraft: Brood War-uitbreiding, die nieuwe campagnes, kaarten, eenheden en upgrade-verbeteringen heeft toegevoegd. Zowel het originele spel als de uitbreiding waren enorm populair bij de release en er zijn wereldwijd ongeveer 10 miljoen exemplaren verkocht. Blizzard hoopt nu op miljoenen meer.

Blizzard specificeert geen releasedatum, behalve dat het in de zomer van 2017 op pc zal verschijnen. Er is ook geen prijsinformatie, maar we zouden een volledig geprijsde game moeten verwachten en dan verrast zijn als dat niet zo is. Het zou me ook verbazen als er geen collector's edition zou worden aangeboden.

Aanbevolen verhalen

Koop een 4K Dell Quad-Core gaming-laptop voor minder dan $ 900

Bekijk deze geweldige aanbiedingen voor gaming-uitrusting, laptops, desktops en smart home-gadgets.

Ga naar de verre uithoeken van de Melkweg met het Starcraft 2-thema voor Windows 7

Hoewel Starcraft 2 al een tijdje uit is, is het altijd een goede zaak om een ​​geweldig uitziend thema voor je desktop te hebben. Vandaag presenteren we een Starcraft 2-thema van de goede mensen bij 7Tutorials dat in vijf verschillende r...

Google DeepMind en Blizzard werken samen voor 'StarCraft II' AI-onderzoek

Buig neer voor je nieuwe AI 'Starcraft' opperheren.