Maak bladwijzers altijd eenvoudig open in nieuwe tabbladen

Heeft u ooit op een bladwijzer geklikt en realiseerde u zich pas te laat dat deze op uw huidige tabblad werd geopend in plaats van op het nieuwe tabblad dat u wilde? Hier zullen we een aantal methoden bekijken om ze in een nieuw venster te laten openen.

Ingebouwde methoden

Er zijn een aantal manieren om bladwijzers op een nieuw tabblad te openen die in Firefox zijn ingebouwd en geen extensie vereisen. Klik met de rechtermuisknop op de bladwijzer en selecteer Openen in een nieuw venster.maak-bladwijzers-altijd-open-in-nieuwe-tabbladen-op-de-eenvoudige-manier foto 1

Als uw muis een middelste scrollwiel heeft, kunt u erop klikken om een ​​bladwijzer in een nieuw venster te openen. Dit opent ook alle links in een nieuw venster en werkt voor Internet Explorer, Chrome, Opera en Safari op Windows.

Bladwijzer openen in nieuwe tabbladextensie

Deze extensie is eenvoudig te installeren vanaf de pagina Add-ons voor Firefox.

maak-bladwijzers-altijd-open-in-nieuwe-tabbladen-op-de-eenvoudige-manier foto 3

U hoeft zich nu nooit meer zorgen te maken dat u per ongeluk weg bladert van uw huidige pagina (vooral als u bezig bent met het opstellen van een belangrijke e-mail of blogpost!) wanneer u een website met een bladwijzer opent. Geniet er gewoon van om met de linkermuisknop op al die bladwijzers te kunnen klikken en ze elke keer op nieuwe tabbladen te zien openen.

maak-bladwijzers-altijd-open-in-nieuwe-tabbladen-op-de-eenvoudige-manier foto 4

Conclusie

Als je per ongeluk bladwijzers opent in je huidige tabbladen in plaats van de nieuwe tabbladen die je wilt, dan zullen deze trucs je browse-ervaring zeker een stuk soepeler en zeker leuker maken.

Download de Open Bookmarks in New Tab-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Ben jij een supernerd? Hier is de enige site waar u bij moet horen

Zijn je geek-vaardigheden voorbereid en klaar voor een uitdaging? Super User is de plek waar je kunt laten zien hoe goed je vaardigheden werkelijk zijn. Als het beantwoorden van vragen niet jouw ding is, is het ook een geweldige plek om je echt moeilijke technische vragen beantwoord te krijgen.

Wijzig het gedrag van nieuwe tabbladen in Firefox met NewTabURL

Wilt u dat Firefox een specifieke pagina of URL opent wanneer u een nieuw tabblad opent? Nu kunt u precies specificeren wat er elke keer op dat nieuwe tabblad wordt geopend met de NewTabURL-extensie.

UAC-meldingen beheren in Windows 7

Een van de irritantere eigenschappen van Windows Vista was dat UAC (User Account Control) opdook en overal toestemming voor vroeg. Nu in Windows 7 is het een stuk beter beheersbaar en vandaag bekijken we hoe het te beheren of volledig uit te schakelen.

Stomme geektrucs: meet hoe ver uw muis is bewogen

Heb je je ooit afgevraagd hoe ver je je muis hebt verplaatst? Het zal je misschien verbazen dat het niet lang duurt voordat je muis daadwerkelijk een paar kilometer is verplaatst.

Installeer Windows Live Essentials in Windows 7

U begint dus fris met het nieuwe Windows 7-besturingssysteem, maar merkt op dat er enkele van uw favoriete Windows-toepassingen ontbreken. Vandaag bekijken we het installatieprogramma van Windows Live Essentials om uw favoriete Microsoft-applicaties in te stellen.

5 geweldige muziekdesktopgadgets voor Vista en Windows 7

Ben je een muziekfan en wil je een gemakkelijke manier om de muziek waar je van houdt te krijgen met een eenvoudige applicatie op je desktop? Vandaag brengen we u een lijst met enkele van de koelere desktopgadgets met muziekthema voor Vista en Windows 7.

Rip en converteer uw muziekcollectie met CDex

Op zoek naar software voor het rippen van cd's die kwalitatief goed werk levert? Nu kunt u genieten van geweldige resultaten bij het rippen en converteren van uw muziek met WildFire CD Ripper CDex.

Friday Fun: Warp Through Portals Spelen WarpShot

Het is weer vrijdag en het is tijd om te ontspannen en een leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag kijken we naar een leuk, op fysica gebaseerd spel waarbij je de zwaartekracht moet gebruiken en door portalen moet verdraaien om elk niveau te verslaan.

Geweldige bureaubladachtergronden: de Windows 7-editie

Vandaag hebben we een aantal geweldige, hoogwaardige en over het algemeen geweldige bureaubladachtergronden voor het tweaken van uw systeem. In tegenstelling tot sommige van de vorige razzia's, hebben we ervoor gezorgd dat we alleen achtergronden hebben gekozen met versies met een grote resolutie.

Hoe bestanden naar de taakbalk te slepen om ze te openen in Windows 7

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb bestanden altijd direct op de snelstartknoppen gezet om ze snel en gemakkelijk te openen in de toepassing waarnaar de snelkoppeling verwijst, maar nu laat Windows 7 je dat niet meer doen - standaard, tenminste.