De bladwijzerwerkbalk automatisch verbergen in Firefox

Vind je het leuk om werkbalken zoals het menu en de statusbalken automatisch te verbergen om schermvastgoed te sparen? Nu kunt u de bladwijzerwerkbalk aan die lijst toevoegen met de bladwijzer Autohider-extensie voor Firefox.

Voordat

Voor onze browser waren er drie manieren waarop we de bladwijzerwerkbalk desgewenst konden verbergen, maar ze vereisten allemaal handmatige tussenkomst. Eerst het menu Beeld…Klik vervolgens met de rechtermuisknop op een van de werkbalkgebieden...

En tot slot het gebruik van een speciale werkbalkknop. Als u de andere werkbalken automatisch kunt verbergen, waarom dan niet ook de bladwijzerwerkbalk?

Na

Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd, begint deze automatisch te werken. Die bladwijzerwerkbalk is zeker uit het zicht...

Om de bladwijzerwerkbalk weer te geven, beweegt u uw muis naar de onderkant van de adresbalk. Zolang u uw muis ergens op de bladwijzerwerkbalk houdt, blijft deze zichtbaar.

Opmerking: afhankelijk van uw thema is het triggergebied mogelijk niet zo strak om de adresbalk.

Maar op het moment dat u uw muis weghaalt, begint de werkbalk te verdwijnen...

Bijna weg…

Weer helemaal verborgen totdat je het nodig hebt. Meer autohiding goedheid is altijd een goede zaak.

Voorkeuren

In de voorkeuren kunt u de timing voor de automatisch verbergende volgorde verfijnen, de hoeveelheid tijd dat de bladwijzerwerkbalk zichtbaar blijft nadat de muis er niet meer overheen is, en de hoeveelheid tijd voordat deze weer verschijnt.

autohide-the-bookmarks-toolbar-in-firefox foto 9

Conclusie

Als u uw werkbalken automatisch wilt verbergen en op zoek bent naar een manier om hetzelfde te doen met de bladwijzerwerkbalk, dan is uw wachttijd voorbij. Deze extensie is het proberen waard, zelfs als je graag al je andere werkbalken zichtbaar houdt.

Links

Download de Bookmark Autohider-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Gebruik deze bladwijzer om gemakkelijk albums te krijgen

Met de hulp van UnMicD bij LH (disclaimer: {s}hij deed het grootste deel van het werk), heb ik een bookmarklet samengesteld om muziek online te krijgen met behulp van de google/mediafire-truc.

Bekijk gerelateerde webpagina-inhoud in Firefox met Glydo

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om webpagina-inhoud te vinden die gerelateerd is aan wat u momenteel bekijkt? Misschien wil je gewoon op de hoogte blijven van de meest actuele nieuwskoppen. Nu kunt u genieten van beide met de Glydo-extensie voor Firefox.

Video van internet toevoegen in PowerPoint 2010

Als u PowerPoint-presentaties wilt verfraaien, is een optie het toevoegen van video. Met PowerPoint 2010 kunt u video's van internet insluiten, wat veel meer creatieve mogelijkheden biedt voor uw presentaties.

AutoHotkey gebruiken om een ​​sneltoets aan een specifiek venster toe te wijzen

Ik heb een functie die een venster schakelt tussen actief zijn en worden geminimaliseerd, zodat ik snel toegang heb tot mijn favoriete applicaties met een aangepaste sneltoets voor elk. Ik gebruik dit systeem al jaren, maar ik begin steeds meer problemen te krijgen met het herwinnen van de focus als het venster eenmaal is hersteld...

Office 2010 Beta Send-a-Smile uitschakelen bij opstarten

Als je de nieuwe Office 2010 Beta aan het testen bent, heb je ongetwijfeld de vervelende Send a Smile-functie opgemerkt. Hoewel het cool is dat ze onze feedback willen, lijken twee smileygezichten op de taakbalk gewoon niet goed.

Verbindingsproblemen oplossen met Windows Home Server Toolkit

Als u langzame of helemaal geen verbindingen met uw Windows Home Server ervaart, is een goede manier om problemen op te sporen de Windows Home Server Toolkit. Vandaag bekijken we de toolkit en zien we hoe deze u kan helpen uw connecties terug te krijgen.

Verander de nieuwe tabbladpagina van Chrome in een Google Tasks-pagina

Bent u op zoek naar een goede manier om uw Google-takenlijst bij te houden? Nu kunt u uw takenlijst bij de hand houden elke keer dat u een nieuw tabblad opent met de extensie Nieuw tabblad voor taken.

Afbeeldingen van webpagina's manipuleren voor een betere weergave in Firefox

Wilt u afbeeldingen op een webpagina kunnen in-, uitzoomen en/of roteren voor een betere weergave? Doe dan met ons mee terwijl we de Image Zoom-extensie voor Firefox bekijken.

Netwerkondersteuning toevoegen aan Windows Live MovieMaker

Windows Live MovieMaker is een goed hulpmiddel voor het maken van video's in Windows 7, maar een probleem is dat u video's niet rechtstreeks vanaf netwerklocaties kunt importeren. Hier zullen we een snelle registerhack bekijken die netwerkondersteuning mogelijk maakt.

Ouderlijk toezicht gebruiken in Windows 7

De functie Ouderlijk toezicht is een waardevol hulpmiddel om te bepalen hoeveel tijd uw kinderen op de computer doorbrengen en welke programma's ze gebruiken. Vandaag bekijken we hoe u Ouderlijk toezicht in Windows 7 kunt instellen en gebruiken.