Bewerk Microsoft Word 2007-documenten in Afdrukvoorbeeld

Als u aan Word 2007-documenten voor op kantoor werkt, zou het dan niet fijn zijn om ze in Afdrukvoorbeeld te bewerken in plaats van terug te gaan naar het document? Vandaag bekijken we hoe u documenten kunt bewerken in Afdrukvoorbeeld.

Afdrukvoorbeeld wordt gebruikt om te zien hoe het document eruit zal zien wanneer het op papier wordt afgedrukt. U kunt in de modus Afdrukvoorbeeld komen door op het pictogram Afdrukvoorbeeld op de werkbalk Snelle toegang te klikken of door op het Office-menu Start Afdrukken Afdrukvoorbeeld te klikken.

edit-microsoft-word-2007-documents-in-print-preview foto 1edit-microsoft-word-2007-documents-in-print-preview foto 2

Schakel nu in Afdrukvoorbeeld het selectievakje Vergrootglas op het tabblad Voorbeeld op het lint uit.

edit-microsoft-word-2007-documents-in-print-preview foto 3

Nu kunt u naar binnen gaan en eventuele aanpassingen aan het document maken terwijl u nog in Afdrukvoorbeeld bent.

Een handige Keyboard Ninja-truc om te schakelen tussen het Word-document en het afdrukvoorbeeld is CTRL+Alt+I (de letter in de verticale toets, ook wel Pipe genoemd). Hopelijk komt deze tip van pas om het maken van documenten te versnellen.

Meer verhalen

Geek Fun: Frets on Fire

Als je geen genoeg kunt krijgen van Guitar Hero tijdens het spelen op je thuisconsole, dan is Frets On Fire een geweldige manier om een ​​vergelijkbare ervaring op je computer te krijgen. Frets on Fire is een platformonafhankelijk Open Source-project.

Dagelijkse e-mails automatisch naar specifieke mappen in Outlook verplaatsen

Als u zich abonneert op dagelijkse e-mailnieuwsbrieven, kunnen ze snel een inbox vullen. Misschien wilt u ze opslaan om ze later te lezen of te raadplegen. Het bewaren van deze e-mails in specifieke mappen is een goede manier om georganiseerd te blijven. Vandaag zullen we bekijken hoe u een regel in Outlook kunt maken om automatisch

Hoe dood ik alle iexplore.exe-processen tegelijk?

Dus je hebt in taakbeheer gekeken en er zijn een tiental iexplore.exe-processen vermeld! Klikken op de knop Proces beëindigen voor elk duurt veel te lang ... dus hoe kunnen we ze allemaal in één stap doden?

Maak een snelkoppeling of sneltoets om de monitor uit te schakelen

Heb je ooit op een sneltoets willen drukken om de monitor uit te schakelen? Natuurlijk kun je de Win + L-combinatie gebruiken om het scherm te vergrendelen, maar dan blijft je monitor aan ... en degenen onder ons met meerdere monitoren vinden het lastig om de hele tijd op de aan / uit-knoppen te jagen.

Verander eenvoudig audiobestandsindelingen met XRECODE

Ben je ooit het probleem tegengekomen dat je muziekbestanden hebt die niet compatibel zijn met je draagbare of software-muziekspeler? Als dat zo is, zullen we vandaag XRECODE bekijken, een krachtig gratis hulpprogramma voor het converteren van bijna elk formaat naar een ander.

Vrijdagpret: Speel verdomde vogels

Stel je voor dat je een standbeeld bent dat constant wordt gebombardeerd door vogelpoep... nu neemt het standbeeld wraak met een pistool om die verdomde vogels neer te schieten.

Hoe prijswinnende sperziebonen te kweken?

Dit zijn slechts een paar tips die ik de afgelopen 25 minuten als boer heb geleerd.

Stomme geektrucs: op internet surfen vanuit Outlook

De meesten van ons brengen een pijnlijke hoeveelheid tijd door in Microsoft Outlook, lezen e-mails van de puntharige bazen en sturen TPS-rapporten rond. Aangezien u al in Outlook bent, waarom zou u niet een beetje op internet surfen?

Brand eenvoudig optische schijven met BurnAware Free Edition

Windows Vista en XP hebben ingebouwde functionaliteit voor het branden van schijven, maar ze missen functies. Vandaag zullen we de BurnAware Free Edition bekijken die – zoals de naam al aangeeft – gratis is en rijk is aan functies.

Belangrijk: Hoe u schadelijke virussen kunt scannen en verwijderen

Om de zoveel tijd horen we over een nieuw en vreselijk virus dat zich over het internet verspreidt en miljoenen Windows-computers infecteert. Vandaag laten we u de stappen zien om deze bedreigingen te verwijderen en (hopelijk) te voorkomen dat ze zich in de toekomst voordoen.