Bewaar webartikelen om later te lezen met Instapaper

Ben je ooit een heleboel geweldige artikelen tegengekomen die je online wilt lezen, maar waar je gewoon geen tijd voor hebt? Vandaag bekijken we een online service waarmee u uw artikelen later kunt lezen, online of op een iPhone of eReader.

Instapaper

Instapaper is een geweldige tool waarmee je webpagina's kunt opslaan, zodat je ze op een later tijdstip kunt lezen. Het slaat niet alleen een online artikel op om later te lezen, maar geeft je ook verschillende keuzes voor waar je het wilt lezen.bewaar-webartikelen-om-later-te-lezen-met-instapaper foto 1

Meld u aan voor een gratis account en sleep de bookmarklet 'Later lezen' naar de bladwijzerbalk in uw browser.

bewaar-webartikelen-om-later-te-lezen-met-instapaper foto 2

Om een ​​pagina op te slaan, moet je ingelogd zijn op je account. Wanneer u zich op een pagina bevindt die u niet meteen kunt lezen, klikt u gewoon op de knop Later lezen in de bladwijzerbalk.

bewaar-webartikelen-om-later-te-lezen-met-instapaper foto 3

Nadat u op de knop Later lezen hebt geklikt, wordt een klein bericht weergegeven dat aangeeft dat de pagina is opgeslagen op de Instapaper-site.

bewaar webartikelen om later te lezen met instapaper foto 4

Sla zoveel pagina's op als je wilt, en als je klaar bent om ze te lezen, ga je naar de Instapaper-site en zie je een lijst met de artikelen die je hebt opgeslagen. U kunt op de link klikken om direct naar de opgeslagen afbeelding te gaan, deze als tekst lezen (een heleboel afbeeldingen weglaten), of het artikel archiveren voor later.

bewaar-webartikelen-om-later te lezen-met-instapaper foto 5

Een van de echt aantrekkelijke bètafuncties is dat je het artikel kunt opslaan in .mobi-indeling voor een Kindle, of in ePub-indeling voor andere eReaders, zoals de Sony Reader.

bewaar-webartikelen-om-later-te-lezen-met-instapaper foto 6

Een andere leuke functie is de Instapaper Text-bookmarklet waarmee je een artikel op een grafisch zware pagina met alleen tekst kunt bekijken, maar het niet opslaat in je account.

Voordat

Na

bewaar-webartikelen-om-later-te-lezen-met-instapaper foto 8

Er zijn ook andere coole functies zoals iPhone-apps, Kindle automatische draadloze bezorging, items verzenden naar Google Reader en meer. Als je wilt dat je alle nette artikelen die je elke dag tegenkomt, kunt verzamelen om ze later in meerdere formaten te lezen, is Instapaper een geweldig hulpmiddel voor de klus.

Check Instapaper

Meer verhalen

Kies de teksteditor die wordt gebruikt om de broncode in Internet Explorer te bekijken

Iedereen heeft een favoriete teksteditor die ze graag gebruiken bij het bekijken van of werken met broncode. Als u niet tevreden bent met de standaardkeuze in Internet Explorer 8, sluit u dan bij ons aan terwijl we u laten zien hoe u toegang tot uw favoriete teksteditor kunt instellen.

Aan de slag met Boxee

Boxee is een gratis Media PC-applicatie die draait op Windows, Mac en Ubuntu Linux. Met Boxee kunt u online video, muziek en foto's integreren met uw eigen lokale media en sociale netwerken. Vandaag gaan we Boxee en enkele van zijn functies nader bekijken.

Afbeeldingen en andere objecten centreren in Office 2007 en 2010

Soms kan het moeilijk zijn om een ​​afbeelding in een document te centreren door deze gewoon te slepen en te slepen. Vandaag laten we u zien hoe u afbeeldingen, afbeeldingen en andere objecten perfect centreert in Word en PowerPoint.

Het stemscherm van de Windows-browser biedt een webbrowserkeuze voor Europese gebruikers

Sinds maart mogen onze vrienden aan de andere kant van de vijver in Europa beslissen welke browser ze willen installeren met hun Windows-besturingssysteem. Vandaag dachten we dat we eens zouden kijken naar de stemkeuzes, sommige zijn bekend en van andere heeft u misschien nog nooit gehoord.

doubleTwist is een iTunes-alternatief dat meerdere apparaten ondersteunt

Er zijn veel iTunes-gebruikers, maar helaas kun je het niet met al je draagbare apparaten gebruiken. Vandaag bekijken we doubleTwist, waarmee u uw media kunt synchroniseren met een groot aantal draagbare apparaten en deze ook gemakkelijk kunt delen.

Extensiebestanden hacken om ze versie-compatibel te maken voor Firefox

Een bekend nadeel bij het gebruik van Firefox is het probleem met de compatibiliteit van extensies wanneer een nieuwe hoofdversie wordt uitgebracht. Of het nu gaat om een ​​nieuwe extensie die u voor het eerst probeert of een oude favoriet, we hebben een manier om die extensies weer voor u te laten werken.

Toegang tot uw favoriete RSS-feeds in Windows Media Center

Er zijn veel apps die u helpen bij het organiseren en bekijken van uw favoriete RSS-feeds. Als je veel abonnees hebt, kan het overweldigend zijn om achter een computer te zitten om ze allemaal te bekijken. Vandaag bekijken we hoe u ze vanaf de bank kunt openen met WMC.

Autoruns gebruiken om een ​​geïnfecteerde pc handmatig op te schonen

Er zijn veel anti-malwareprogramma's die je systeem van vervelende dingen zullen opschonen, maar wat gebeurt er als je zo'n programma niet kunt gebruiken? Autoruns, van SysInternals (recent overgenomen door Microsoft), is onmisbaar bij het handmatig verwijderen van malware.

Pre-paid Zune Card-punten inwisselen voor Zune Marketplace Media

Als je de maandelijkse kosten voor een Zune Pass niet wilt betalen, kun je een prepaid Zune-kaart kopen. Hier bekijken we hoe u de Zune-kaartpunten kunt inwisselen, zodat u muziek kunt krijgen voor uw Zune of Zune HD.

Installeer GIMP 2.7.1 op Lucid Lynx met PPA

GIMP-liefhebbers zullen teleurgesteld zijn om te horen dat GIMP verdwijnt in de volgende release van de langverwachte Ubuntu 10.04. Vandaag bekijken we de installatie op Lucid Lynx met behulp van PPA.