Vriend worden met The Geek op StumbleUpon, Digg, Delicious, Twitter, enz.

Ik heb heel veel verzoeken van lezers ontvangen over hoe ze contact met me kunnen opnemen op verschillende sociale sites zoals StumbleUpon of Digg, dus ik besloot een pagina samen te stellen waar je me als vriend kunt toevoegen aan je sociale netwerk naar keuze.

Ik kan niet zeggen dat ik ze allemaal de hele tijd gebruik, maar je bent van harte welkom om vrienden met me te worden, zodat je dingen direct met mij kunt delen.

StumbleUponIk hou gewoon van Stumble ... dit account is een nieuw account, maar ik ga het vanaf nu als mijn normale account gebruiken.

http://howtogeek.stumbleupon.com/

Digg

Ik gebruik Digg niet veel, tenzij iemand me lastig valt. Je bent welkom om me toe te voegen als vriend of me lastig te vallen, zodat ik kan zien wat je plaatst.

http://digg.com/users/howtogeek

Twitter

Ik gebruik dit niet veel ... maar je bent van harte welkom om me te volgen: http://twitter.com/howtogeek

Verrukkelijk

http://del.icio.us/howtogeek

Lifehacker

Omdat het een van mijn favoriete sites is, kon ik het niet uit de mix laten ... nu ze hun nieuwe accountfunctie hebben toegevoegd, kun je mij daar ook als vriend toevoegen. Ik reageer ook vaker op Lifehacker dan op veel andere sites.

http://lifehacker.com/commenter/howtogeek

Last.fm

Ik gebruik last.fm geïntegreerd met Amarok voor mijn muziekaanbevelingen, en ik raad het ten zeerste aan. Ik heb een heel vreemde smaak in muziek, meestal vrij zachte muziek die wordt afgespeeld terwijl ik werk.

http://www.last.fm/user/howtogeek/

Technoratisch

Ik vind technorati behoorlijk achterlijk... maar als je daar een account hebt, kun je deze site als favoriet toevoegen.

http://www.technorati.com/blogs/howtogeek.com

Gedeelde items in Google Reader

Dit is een erg coole functie in Google Reader... Ik beloof dat ik meer items zal gaan delen die ik interessant vind, zolang je maar zin hebt om je te abonneren.

De gedeelde items van de How-To Geek

Mijn ruimte

Ik heb dit profiel zojuist gemaakt op aandringen van een paar vrienden ...

http://www.myspace.com/howtogeek

Ik kijk ernaar uit om nieuwe vrienden te maken op sociale media =)

Meer verhalen

Handmatig journaalboekingen opnemen in Outlook 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Maak pictogrammen voor afsluiten / opnieuw opstarten / vergrendelen in Windows 7 of Vista

Als je het nieuwe afsluitmenu van Windows Vista niet leuk vindt, ben je waarschijnlijk in de meerderheid. Een alternatieve optie is om pictogrammen te maken waarmee u uw computer kunt afsluiten, vergrendelen of opnieuw opstarten zonder dat u hoeft te rommelen met dat stomme pop-upmenu.

Vrijdagpret: Retro Nintendo-achtergronden

Ik ontving zoveel e-mails over de Super Mario Bros-achtergrond op mijn scherm in het Outlook Desktop-artikel dat ik dacht dat ik de rijkdom met iedereen zou delen.

Snelle tip: mappen verplaatsen in Outlook

Wanneer u al uw e-mailberichten in Outlook wilt categoriseren, gebruiken veel mensen Folders om dit te bereiken. Het traditionele slepen en neerzetten is een goede manier om ze georganiseerd te houden. Hoe vaak heb je jezelf er echter in de razende woede van je dag op betrapt dat je per ongeluk een map sleept?

XP: sluimerstand in- of uitschakelen

Moet ik mijn computer elke nacht uitzetten? Is het beter om het te laten overwinteren? Had ik hem op stand-by moeten zetten? Wat is de beste optie voor mijn computer? Ik krijg deze vragen de hele week als mensen vragen stellen over hun thuis-pc's. Ik geloof dat de jury het nog steeds niet eens is over wat het beste antwoord is.

Snel afspraken toevoegen aan Google Agenda in Firefox

Google Agenda is gewoon een geweldige agendatoepassing en voor velen van ons is het de logische keuze geworden. Het enige probleem is dat je de kalender moet openen om een ​​nieuwe afspraak toe te voegen. Er zou echt een eenvoudigere manier moeten zijn.

Pc-beveiliging: bescherm uw thuiscomputer eenvoudig gratis

Ik krijg de hele tijd vragen over de beveiliging van pc's voor thuis. Dus ik dacht dat ik mijn mening zou geven over verschillende methoden om uw pc te beschermen tegen virussen, spyware, enz. Ten eerste, ik onderschrijf in geen geval enige betaling voor beveiligingssuites, behalve in één situatie; en dat is als je oma een pc gebruikt. Ze groeiden

Problemen met Synergy op Windows Vista oplossen

Als u de uitstekende Synergy-toepassing gebruikt om uw toetsenbord en muis tussen computers te delen, heeft u waarschijnlijk wat vreemd gedrag opgemerkt in Windows Vista... vooral wanneer u een toepassing uitvoert waarvoor beheerdersrechten nodig zijn.

Pin Microsoft Outlook op de bureaubladachtergrond

Heb je ooit je Outlook-agenda gewoon op het bureaublad willen plakken? Voor degenen onder ons met meerdere monitoren is het nog logischer ... gewoon je agenda altijd open hebben op de tweede monitor zou een geweldige productiviteitsboost zijn.

Snelle tip: de kopteksten voor groepering van de Outlook-lijst donkerder maken

Een van de leukere functies van Outlook 2007 is de manier waarop het je berichten netjes groepeert op datum of andere criteria, maar het is niet altijd gemakkelijk om in één oogopslag te zien. Er is een weinig bekende optie begraven in de instellingen die de groepskoppen verduisteren zodat ze gemakkelijker te onderscheiden zijn.