BestSFBooks Catalogi Bekroonde sciencefictionboeken

bestsfbooks-catalogs-award-winning-sciencefiction-books foto 1

Als je een SciFi-fan bent en op zoek bent naar nieuwe boeken om te verslinden, catalogiseert BestSFBooks de winnaars van een dozijn verschillende Science-Fiction-literatuurprijzen - bekijk het beste van het heden tot de jaren vijftig.

Momenteel heeft BestSFBooks een catalogus van 699 auteurs, 305 series en 3.213 boeken, allemaal gerangschikt en georganiseerd op basis van hun plaatsing in een dozijn verschillende prijzen, waaronder de enorme prijs, Arthur C. Clarke Award, Nebula Award en meer. U kunt door de catalogus bladeren op specifieke prijs, jaar, serie, auteur en meer.Klik op de link om het eens te proberen. Heeft u een favoriet Sci-Fi-boek om te delen, vermeld op BestSFBooks of anderszins? Laten we erover horen in de reacties.

BestSFBooks [via Boing Boing]

Meer verhalen

Toegang tot VirtualBox Virtual Machines vanuit het Windows 7 Startmenu of de taakbalk

Als u vaak verschillende virtuele machines in VirtualBox opent, zult u VBoxLaunch leuk vinden. Hiermee kunt u virtuele machines rechtstreeks vanuit het menu Start starten met behulp van een jumplist zonder dat u eerst de VirtualBox Manager hoeft te starten.

Arduino-aangedreven build herschept 's werelds eerste commerciële microcomputer

Als u op zoek bent naar een interessant elektronicaproject dat iets ouds en iets nieuws combineert, combineert deze slimme constructie een nieuwe Arduino-chip om een ​​microcomputer uit de jaren 70 opnieuw te creëren.

Screen Hack verandert uw mobiele telefoonscherm in een multidimensionaal scherm

Met deze eenvoudige hack kun je elk LCD-scherm veranderen in een multidimensionaal scherm dat 3D-hologramachtige afbeeldingen kan weergeven.

Cloud Save Downloadt bestanden rechtstreeks naar populaire cloudgebaseerde opslagservices

Chrome: als u regelmatig populaire cloudgebaseerde opslagoplossingen zoals Dropbox, Box.net, Google Docs en andere gebruikt, kunt u met Cloud Save rechtstreeks een bestand van internet naar uw cloudstation downloaden.

Bureaubladplezier: Halloween 2011-lettertypen

Halloween komt er binnenkort aan en we hebben precies wat je nodig hebt om je feestuitnodigingen, folders, kaarten en andere vakantiegerelateerde documenten de perfecte touch te geven met onze Halloween 2011 Fonts-collectie.

Apps met aangepaste parameters vastzetten op de taakbalk in Windows 7

Dus je wilt een programma met parameters starten, maar je geeft er de voorkeur aan om programma's op de taakbalk te pinnen in plaats van overal snelkoppelingen te hebben? Lees verder om erachter te komen hoe u dit in een paar seconden kunt bereiken.

Hier is waarom het uitschakelen van het Windows Pagefile zinloos is

Jarenlang hebben mensen die Windows tweaken geprobeerd iedereen ervan te overtuigen dat als je het wisselbestand uitschakelt, je een grote prestatieverbetering krijgt. Een van onze lezers heeft een heleboel testen gedaan om te bewijzen dat dit niet waar is.

Vraag HTG: de sneltoets in Windows 7 verwijderen, de Caps Lock-toets opnieuw toewijzen en Google Instant uitschakelen

Een keer per week verzamelen we enkele van de e-mails van lezers die we hebben beantwoord en delen we ze. Deze week kijken we naar het verwijderen van de snelkoppelingspijl in Windows 7, het opnieuw toewijzen van de Caps Lock-toets en het uitschakelen van Google Instant Search Results.

Leer hoe u het navigatiedeelvenster in Microsoft Word gebruikt

Met het navigatiedeelvenster in Word 2010 kunt u op verschillende manieren door uw document springen. U kunt het gebruiken om tekst, Word-objecten, zoals tabellen en afbeeldingen, te zoeken en om naar specifieke koppen en pagina's te springen.

Slimme browserkiezer selecteert uw browser op basis van uw netwerk

Android: Smart Browser Chooser is een eenvoudige applicatie die je browser schakelt op basis van het netwerk waarmee je bent verbonden - automatisch overschakelen naar een geoptimaliseerde browser voor een lager dataverbruik wanneer je een mobiel data-abonnement hebt.