De beste zakelijke laptops van 2017

Het laten werken

Het vinden van de juiste laptop voor je werk is een serieuze zaak. U hebt tenslotte iets nodig dat duurzaam, veilig, krachtig en licht is en een lange werkdag meegaat. Met de talloze opties die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om de perfecte te vinden. Gelukkig voor jou hebben we al de 10 beste zakelijke laptops gevonden die het werk gedaan kunnen krijgen.

Deze werkgerichte pc's hebben dezelfde basiscomponenten als consumentenlaptops, maar pc-fabrikanten bieden functies om aan zakelijke behoeften te voldoen, zoals biometrie (vingerafdruklezers en gezichtsherkenning); robuuste, MIL-SPEC-geteste chassis en toetsenborden; Intel-vPro-gecertificeerd netwerk- en energiebeheer; en Trusted Platform Module (TPM) voor veilige toegang. U vindt er ook keuzes voor professionele versies van Windows en minder bloatware dan bij consumenten-pc's. Ontwerpovereenkomsten zullen ongetwijfeld opduiken met zoveel dunne zwarte of zilveren laptops op de markt, maar de verschillen zijn onder de oppervlakte.Ook de grens tussen tablets en laptops vervaagt. Ooit waren de twee gescheiden door besturingssystemen, maar er zijn nu verschillende tablets gericht op bedrijven die echte versies van Windows draaien. Sommige van deze tablets hebben zelfs fysieke, afneembare toetsenborden. Maar vergis u niet, zakelijke laptops hebben hun plaats in de commerciële wereld, en het kiezen van de juiste kan bepalen of u een succesvol bedrijf runt of een bedrijf met te veel downtime. We zullen u door essentiële zakelijke functies leiden, de onderdelen die u nodig heeft en, nog belangrijker, hoe u onderscheid kunt maken tussen een zakelijke laptop en een consumentenmodel.

Processoren en geheugen

Dual-coreprocessors, met name de Intel Core i3/i5/i7-serie of AMD A-serie APU's, zijn de norm in zakelijke pc's, hoewel quad-coreprocessors, zoals de Intel Core i5/i7s en de AMD PRO A-series , zijn beschikbaar voor zwaardere zakelijke toepassingen. Energiebesparende processors zoals de Intel Core m3 nemen de plaats in van de eerbiedwaardige Intel Atom-lijn in tablets en andere ultradraagbare laptops. En merk op dat in Intel's nieuwste Kaby Lake-chiplijn processors met ultralaag wattage van de Y-serie op de markt kunnen worden gebracht naast chips met hogere prestaties; zoek voor de zekerheid naar de Y in de naam van de chip.

Mobiele processors met een hoger vermogen, een laag voltage en standaard mobiele processors zijn te vinden in de categorieën desktopvervangende laptops en laptops op instapniveau. Je zult ook af en toe een processor van desktopklasse aantreffen in systemen voor power-users en mobiele werkstations, hoewel dat soort computers doorgaans ook de kortste batterijduur hebben.

Zoek naar niet minder dan 4 GB RAM als u op zoek bent naar een pc voor een gewone werknemer, maar ga indien mogelijk voor 8 GB of 16 GB. (Grafische artiesten en spreadsheet-ninja's hebben dat absoluut nodig.) Met de juiste hoeveelheid geheugen kun je meer programma's, vensters en browsertabbladen tegelijk open houden en multimediaprocessen (zoals het bewerken van foto's) sneller uitvoeren.

Opslag

Met bedrijven die video, multimedia PowerPoint-dia's en multi-megapixelfoto's gebruiken in personeelsvergaderingen, is een ruime harde schijf een goed idee. Een harde schijf van 500 GB tot 1 TB is een goede balans tussen zuinigheid en ruimte. Hoewel ze duurder en magerder zijn in hun opslagcapaciteit, hebben solid-state drives (SSD's) geen draaiende onderdelen en zijn daarom beter geschikt om onderweg te likken. Met SSD uitgeruste systemen starten ook sneller op en starten apps ook sneller. Tegenwoordig is het moeilijk om minder dan 128 GB capaciteit te vinden voor een solid-state opstartschijf op een Windows-machine of voor flashopslag op een MacBook, maar het is een goed idee om het bedrag te verhogen van 256 GB naar 512 GB als u het kunt.

Optische schijven zijn tegenwoordig minder essentieel voor consumenten-pc's, gezien de toename van het streamen van multimedia-inhoud en de mogelijkheid om inhoud rechtstreeks naar harde schijven te downloaden, en omdat machines dunner worden, zult u de schijven niet eens vinden op veel van de grote laptop-releases van vandaag . Maar IT-managers zijn terughoudend om ze te laten gaan, omdat u er misschien een nodig hebt om kopieën van projecten voor uw klanten te branden, af en toe een cd of dvd te lezen die u door een leverancier of klant is toegestuurd, of om bestanden of records op te halen die op schijven waren opgeslagen toen ze werden nog niet zo lang geleden in zwang. Gelukkig kan een externe schijf in deze situatie veel helpen; dat is misschien een slimmere zet als je weet dat je nog niet helemaal klaar bent met het schudden van schijven.

Grafische afbeeldingen

De meeste zakelijke pc's worden geleverd met geïntegreerde grafische afbeeldingen, of deze nu van Intel, AMD of Nvidia zijn. Geïntegreerde graphics zijn prima voor zakelijke laptops, aangezien je geen 3D-games speelt op een computer die bedoeld is voor werk, toch? De meeste professionals die afzonderlijke grafische afbeeldingen nodig hebben, zullen deze gebruiken voor gespecialiseerde taken zoals GPU-versnelling in Photoshop, het maken van high-definition video in Premiere of 3D-visualisatie van afbeeldingen die worden gebruikt in bouwkundige tekeningen en CAD-software. Laptops van mobiele werkstationklasse worden meestal geleverd met een soort van discrete grafische weergave, hetzij vanwege hun 3D-mogelijkheden of om meerdere monitoren aan te sturen.

LCD-schermen met een resolutie van 1.366 x 768 zijn nog steeds beschikbaar als je geld wilt besparen op je laptop, maar je ogen zullen je dankbaar zijn als je upgradet naar een scherm van ten minste 1.920 x 1.080 met In-Plane Switching ( IPS) technologie. Deze combinatie zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om veel kolommen met getallen in Excel weer te geven of om veel vensters tegelijk op het scherm te plaatsen, en dat je collega's ze vanuit elke hoek kunnen zien terwijl ze rond je bureau zitten. Voor grafisch of wetenschappelijk werk biedt een 3K- of 4K-scherm nog meer onroerend goed, scherpere tekst en meer gedetailleerde beelden. Hoewel dit nog steeds vrij ongebruikelijke armaturen zijn op zakelijke laptops, komen ze steeds vaker voor en zijn ze het geld waard als je werk gebruik maakt van extra pixels.

Connectiviteit

Een sterke draadloze verbinding is essentieel als u te allen tijde toegang wilt tot waardevolle informatie op het web en realtime e-mails. Elke laptop heeft tegenwoordig een vleugje Wi-Fi ingebouwd. Het zorgt voor een geweldige doorvoer, maar je moet een hotspot of een onbeschermd netwerk vinden om op internet te surfen. Zoek naar dual-band (2,4 GHz en 5 GHz) wifi voor de beste flexibiliteit voor uw IT-organisatie. 802.11ac Wi-Fi werkt voornamelijk op 5GHz-netwerken, maar werkt als fallback ook met 2,4GHz-netwerken. Kantoren in gebouwen met een hoge dichtheid willen misschien de minder bevolkte 5GHz-banden gebruiken, aangezien de 2,4GHz-kanalen drukker worden. Bovendien moet u zich zorgen maken over beveiliging en snode activiteiten die binnen deze netwerken plaatsvinden. Geef Ethernet echter geen volledige korting: je hebt het nog steeds nodig voor sommige hotelkamers en kantoren die geen wifi hebben, dus als je laptop te dun is om een ​​Ethernet-poort te huisvesten, is een adapter een waardevolle investering.

Deze moeilijkheden zijn gedeeltelijk de reden waarom veel zakelijke laptops nu ingebouwde draadloze breedbandmodems als optie hebben. Ze werken samen met beschikbare mobiele netwerken om breedbandsnelheden naar uw laptop te brengen, overal waar een mobiel signaal beschikbaar is. Veel laptops hebben deze modems tegen een kleine vergoeding geïntegreerd. Data-abonnementen zijn daarentegen niet goedkoop. Afhankelijk van of u al dan niet een bestaand mobiel abonnement hebt, kunnen de tarieven oplopen tot $ 60 tot $ 80 per maand. De snellere draadloze 4G LTE geeft je overdrachtssnelheden die vergelijkbaar zijn met wat je krijgt van een wifi-verbinding, en het is beschikbaar via de beste mobiele netwerken met de meeste dekking, met name AT&T, Sprint, T-Mobile en Verizon. Mobiele hotspots zijn ook beschikbaar voor het geval u geen interne modems wilt kopen voor al uw medewerkers; overweeg er een mee te nemen als u alleen parttime mobiel internet nodig heeft.

Batterijduur

Een grote batterij kan je beste vriend zijn tijdens een lange vlucht of een lange reis. Zakelijke laptops worden meestal geleverd met meerdere batterijopties. Sommige laptops van ondernemingsklasse hebben twee tot drie verschillende soorten batterijen (opties met vier, zes en negen cellen). Hoe meer 'cellen' je koopt, hoe langer de batterijduur. Een grote batterij voegt wat gewicht toe, maar het is de gewichtstoename waard om van zonsopgang tot zonsondergang losgekoppeld te kunnen werken. Sommige ultradraagbare laptops hebben niet-verwijderbare verzegelde batterijen. Zoek naar een laptop met verwisselbare batterijen als je meer dan 6 tot 8 uur nodig hebt voordat je de kans krijgt om op te laden.

Als de levensduur van de batterij belangrijk voor u is, moet u op zoek naar een tablet of ultradraagbaar apparaat met een verwijderbare batterijschijf die onder de basis schuift. Gecombineerd met zijn uitgebreide batterijaanbod, kan de batterijschijf helpen bij het leveren van een batterijduur van 19 tot 24 uur. Houd er rekening mee dat deze batterijen met een extra levensduur uw systeem met een extra pond of meer kunnen belasten.

Bekijk hoe we laptops testen

Tabletten

Prijs en draagbaarheid zijn misschien wel de belangrijkste redenen waarom bedrijven tablets zouden moeten overwegen. Sommige tablets verkopen voor minder dan $ 500 en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan een zakelijke omgeving. Terwijl gespecialiseerde (lees: dure) tablets al jaren in de verticale markten zijn, zoals de gezondheidszorg, betekent de alomtegenwoordigheid van de iPad dat mensen gewend zijn een computer te dragen die geen fysiek toetsenbord heeft. Zoek naar een Windows 10-tablet zoals de Mirosoft Surface Pro 4 als u interne of externe apps moet uitvoeren die oorspronkelijk voor pc's zijn gemaakt. Echte enterprise-class tablets met Windows 10 zijn nog in ontwikkeling, maar mensen verwachten dat hun werkcomputer hetzelfde werkt als hun persoonlijke tablet. Apple-fans zullen tevreden moeten zijn met het gebruik van de iPad of iPad Pro voor bedrijven, aangezien er nog geen voor tablets geoptimaliseerde versie van OS X bestaat.

De meeste tablets zijn gebouwd om op internet te surfen, Office-apps uit te voeren en andere zeer lichte computertaken uit te voeren, maar ze zijn ook compatibel met het scala aan beveiligingstoepassingen, VPN- en e-mailclients en talloze hardware-randapparatuur zoals printers, scanners en Network-Attached Storage (NAS)-apparaten. Ik zou niet een heel bedrijf op een tablet runnen, maar een tablet kan een leuke meeneemeenheid zijn voor een externe vergadering of worden gebruikt als een draagbaar alternatief voor uw zakelijke laptop van 6 pond.

Chromebooks

Nu de cloud een alomtegenwoordige functie wordt in ons computerleven, zowel op het werk als thuis, zijn chromebooks meer haalbare opties dan ooit voor laptops die zijn gewijd aan werkactiviteiten. Deze laptops zijn beperkt tot het gebruik van Google's Chrome OS, dat niet veel meer is dan een opgevoerde versie van de populaire webbrowser, en daarom is er veel traditioneel nuttige software (zoals de Microsoft Office-suite of Adobe Photoshop) die ze kunnen gebruiken. zal niet kunnen rennen. Maar als webgebaseerde samenwerking de sleutel is tot uw workflow, kan een chromebook voldoende zijn, en omdat ze geen enorm krachtige hardware nodig hebben om de meeste webapps uit te voeren, zijn ze over het algemeen te vinden tegen veel lagere prijzen dan andere zakelijke laptops. Sommige chromebooks die voor werk zijn ontworpen, hebben echter krachtigere processors en meer geheugen, dus je hebt het maximale aantal opties dat mogelijk is om je werk zo goed mogelijk te doen.

Uw laptop kiezen

Een beetje nadenken over de aard van uw specifieke taak zou u moeten wijzen op de ideale zakelijke laptop. Als u nu een beetje extra betaalt voor meer kracht of mogelijkheden, bespaart u hoofdpijn op de weg. De toegevoegde waarde van een langere garantie (sommige zakelijke laptops hebben 3 jaar), gespecialiseerde technische ondersteuning en een robuuster frame (versterkt met koolstofvezel of magnesiumlegering) zijn enkele van de extra voordelen die u kunt krijgen met een zakelijke laptop. Als uw werk grafisch intensief is, kiest u voor een laptop met discrete graphics. Bij het kiezen van een processor zul je de juiste balans moeten vinden tussen vermogen en energiezuinigheid, en bij het kiezen van een batterij zul je moeten kiezen tussen capaciteit en gewicht. Wanneer u de beste functies voor uw behoeften hebt bepaald, kunt u zich concentreren op alleen die laptops die deze functies bevatten.

Onze huidige favoriete zakelijke laptops staan ​​hieronder vermeld. Bekijk voor meer informatie ook onze algemene topkeuzes voor laptops, en als het geld krap is, is onze verzameling van de beste budgetlaptops het lezen waard. Als je je werkplek volledig wilt uitrusten, bekijk dan onze versies van de beste zakelijke monitoren, plus onze favoriete toetsenborden, muizen en printers.

Aanbevolen zakelijke laptoprecensies:

 • Apple MacBook Pro 15-inch (2016) Review


  $ 2399,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De eersteklas 15-inch MacBook Pro is nu slanker en capabeler en is uitgerust met de nieuwe Touch Bar van Apple. Het is een laptop met de snelheid, opslag en grootte waar reizende power-gebruikers naar hunkeren. Maak je klaar om wat dongles te kopen. Lees de volledige recensie
 • HP Chromebook 13 G1 recensie


  Adviesprijs van $ 499,-
  %displayPrice% bij %seller% De HP Chromebook 13 G1 is een eersteklas laptop die dun, stijlvol, goed gebouwd en klaargemaakt is om u te helpen het meeste uit Google en andere online zakelijke services te halen. Lees de volledige recensie
 • HP EliteBook x360 1030 G2 Review


  $ 1269,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% Ondanks zijn flitsende buitenkant, is de HP EliteBook x360 2-in-1 laptop helemaal zakelijk van binnen, met een Intel Core i7-processor, een batterijduur van 14 uur en een uitgebreide set beveiligingsfuncties. Lees de volledige recensie
 • Dell Latitude 14 7000 (7480) Review


  $ 1029,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De Dell Latitude 14 7000 (7480) is een eersteklas zakelijke laptop wanneer deze is geconfigureerd met hoogwaardige componenten, hoewel hij iets duurder is dan zijn concurrenten als hij zo is uitgerust. Lees de volledige recensie
 • Dell XPS 15 Touch (2017) Review


  $999,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% Met zijn schitterende 4K-scherm en bijgewerkte componenten is Dell's nieuwste XPS 15 Touch (9560) een krachtige laptop voor beeldend kunstenaars, grafische ontwerpers en videoliefhebbers. Lees de volledige recensie
 • Lenovo ThinkPad 13 (2017) Review


  $ 699,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De tweede generatie van de Lenovo ThinkPad 13 is stijlvol, duurzaam en gaat meer dan 12 uur mee als hij volledig is opgeladen. Het is de laptop voor uw kleine bedrijf of thuiskantoor. Lees de volledige recensie
 • Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2017) Review


  $ 1349,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De nieuwste Lenovo ThinkPad X1 Carbon is een zeer dunne, lichte en krachtige laptop die bijna 16 uur meegaat op de batterij. Lees de volledige recensie
 • Microsoft Surface Book (2016, Intel Core i7) Review


  $ 2399,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% Het nieuwe Microsoft Surface Book mag dan een eenvoudige herhaling zijn van de geliefde tablet-nieuwkomer van vorig jaar, het bevat een aantal krachtige upgrades en een fantastische batterijduur, waardoor het goede nog beter wordt. Het is alleen een stuk duurder. Lees de volledige recensie
 • HP ZBook Studio G3 recensie


  $ 1399,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De HP ZBook Studio G3 is een dun mobiel werkstation dat de kracht heeft om digitale artiesten, wetenschappelijke meesters of meesterbouwers tevreden te houden. Bovendien, met een gewicht van minder dan 5 pond, zal het uw laptoptas niet belasten zoals oudere krachtige laptops. Lees de volledige recensie
 • VAIO S Review


  $ 1099,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De VAIO S ultradraagbare laptop heeft de kracht voor het kraken van cijfers en de legacy-poorten om verbinding te maken met bedrade netwerken en projectoren. Lees de volledige recensie

Aanbevolen verhalen

De beste deals van de Wirecutter: bespaar $ 70 op een Apple Watch Series 2

Bespaar $ 70 op een Apple Watch Series 2 samen met andere draagbare kortingen.

8 zakelijke boeken die ondernemers moeten lezen om hun branche te domineren

Of je nu een opkomend leidinggevende bent of iemand die net begint, deze geweldige boeken kunnen je helpen je doel te bereiken.

Wat te verwachten op de Microsoft Build 2017-conferentie

Microsoft's Build 2017-conferentie belooft Windows 10-updates, Cortana-nieuws en meer.

De beste gaming-laptops van 2017

Snellere processors en nieuwe grafische technologieën (zoals Nvidia's Pascal) hebben de hedendaagse gaming-laptops bijna net zo krachtig gemaakt als desktops. Dit is wat u moet weten wanneer u op zoek bent naar uw volgende draagbare krachtpatser, samen met onze toprecensies.