De beste printers van 2017

Het kiezen van de juiste printer kan moeilijk zijn, met zoveel functies om uit te kiezen, en individuele printers met bijna elke mogelijke combinatie van die variaties beschikbaar. Hier zijn enkele tips om u te helpen zowel de juiste categorie printer als het juiste model binnen dat type te vinden, samen met onze best beoordeelde beoordelingen.

Printertype

De drie handigste manieren om printers te categoriseren zijn per doel (algemeen of speciaal), beoogd gebruik (thuis of kantoor) en technologie. Definieer uw behoeften aan de hand van alle drie de categorieën en u bent goed op weg om de juiste printer te vinden.De meeste printers, waaronder de meeste inkjetprinters die fabrikanten als fotoprinters op de markt brengen, zijn modellen voor algemeen gebruik, bedoeld voor het afdrukken van tekst, afbeeldingen en foto's. Printers voor speciale doeleinden omvatten draagbare printers, speciale en bijna speciale fotoprinters en labelprinters. (Zelfs onder gespecialiseerde printers zijn 3D-printers een uniek geval en valt buiten het bestek van deze discussie.) Als u op zoek bent naar een model om bijvoorbeeld foto's af te drukken, overweeg dan of u alleen foto's wilt afdrukken of een printer wilt die kan ook andere soorten output produceren.

Printers voor algemeen gebruik richten zich meestal op foto's als ze bedoeld zijn voor thuisgebruik of op tekst als ze bedoeld zijn voor op kantoor. Veel all-in-one printers of MFP's zijn bedoeld voor de dubbele rol van thuis- en kantoorprinter (met name voor thuiskantoren), maar geven over het algemeen de voorkeur aan de ene rol boven de andere. Overweeg hoe u de printer wilt gebruiken en kies er een die voor die rol is ontworpen.

De twee meest voorkomende technologieën, laser en inkjet, overlappen elkaar steeds meer in mogelijkheden, maar er zijn nog steeds verschillen. De belangrijkste zijn dat bijna alle lasers (en modellen van laserklasse, zoals vaste inkt en op LED gebaseerde printers) tekst van hogere kwaliteit afdrukken dan bijna elke inkjet, en dat bijna elke inkjet foto's van hogere kwaliteit afdrukt dan de overgrote meerderheid van lasers . Stel jezelf de vraag of tekst of foto's belangrijker zijn en kies een technologie dienovereenkomstig.

Single-Function of All-in-One printer?

Voor algemeen printen betekent extra capaciteit het kiezen van een all-in-one printer (AIO), ook wel bekend als een multifunctionele printer (MFP). Die andere functies omvatten een combinatie van scannen, kopiëren en faxen vanaf uw pc, zelfstandig faxen en scannen naar e-mail. Kantoorprinters voegen doorgaans ook een automatische documentinvoer (ADF) toe om documenten met meerdere pagina's en pagina's van Legal-formaat te scannen, kopiëren en/of faxen. Sommige ADF's kunnen dubbelzijdige documenten verwerken, hetzij door één zijde te scannen, de pagina om te draaien en de andere zijde te scannen, of door twee sensoren te gebruiken om beide zijden van de pagina in één keer te scannen.

Sommige MFP's bieden ook extra afdrukopties. Web-compatibele printers, zowel thuis- als kantoormodellen, kunnen rechtstreeks verbinding maken met internet via Wi-Fi om geselecteerde inhoud te openen en af ​​te drukken zonder dat ze via een computer hoeven te werken. Met veel MFP's met Wi-Fi-functionaliteit kunt u documenten en afbeeldingen afdrukken vanaf draagbare apparaten. Bij sommige modellen kunt u documenten naar de printer e-mailen, die ze vervolgens afdrukt.

Heb je kleur nodig?

Voor een thuisprinter heeft u waarschijnlijk kleur nodig, maar voor een kantoormodel, als u alleen maar documenten afdrukt, is er geen reden om geld uit te geven aan kleurenuitvoer. Houd er echter rekening mee dat veel kleurenlasers met een kwaliteit kunnen afdrukken die hoog genoeg is om uw eigen reclamefolders en driebladige brochures te maken, wat u geld kan besparen in vergelijking met het afdrukken van kleine hoeveelheden bij uw plaatselijke drukkerij.

Ruimteoverwegingen

Kijk goed naar het formaat van de printer. Zelfs sommige thuismodellen kunnen onaangenaam groot zijn om een ​​bureau mee te delen, en zelfs een printer met een kleine footprint kan hoog genoeg zijn om het gevoel te krijgen dat hij boven je uitsteekt. Aan het andere uiterste zien we een groeiend aantal compacte versies die passen in krappe ruimtes in appartementen, thuiskantoren en slaapzalen.

Connectiviteit

Naast een USB-poort hebben de meeste kantoorprinters en een toenemend aantal thuisprinters ook Ethernet-poorten, zodat u de printer eenvoudig kunt delen in een netwerk. Veel hebben ook Wi-Fi-mogelijkheden. Zelfs als dat niet het geval is, kunt u, als u een draadloos toegangspunt op uw netwerk hebt, draadloos afdrukken naar elke printer in dat netwerk, of de printer zelf een draadloze verbinding biedt of niet. Printers die Wi-Fi Direct (of het equivalent daarvan) ondersteunen, kunnen rechtstreeks verbinding maken met de meeste Wi-Fi-apparaten, zelfs als uw computer of handheld niet is ontworpen om Wi-Fi Direct te ondersteunen. We zien ook printers die verbinding kunnen maken met en afdrukken vanaf een mobiel apparaat via Near Field Communication (NFC) door simpelweg met de telefoon of tablet op een bepaalde plek op de printer te tikken.

Uitvoerkwaliteit

Printers variëren aanzienlijk in uitvoerkwaliteit. Bekijk tekst, afbeeldingen en foto's afzonderlijk, aangezien hoge kwaliteit voor het ene soort uitvoer niet noodzakelijkerwijs hoge kwaliteit betekent voor de andere. Lees recensies voor de details.

Snelheid

Als bijna alles wat u afdrukt één of twee pagina's lang is, heeft u waarschijnlijk geen snelle printer nodig. Als u veel langere documenten uitvoert, is snelheid belangrijker, wat betekent dat u waarschijnlijk een laserprinter wilt. In de regel zullen laserprinters in de buurt komen van hun geclaimde snelheden voor tekstdocumenten, die niet veel verwerkingstijd nodig hebben. Inkjetprinters claimen vaak hogere snelheden dan duurdere lasers, maar maken deze claims meestal niet waar. Ze zijn echter sneller geworden en een paar recente high-end modellen kunnen zich qua snelheid staande houden ten opzichte van vergelijkbaar geprijsde lasers.

Hoeveel gaat u afdrukken?

Als u slechts een paar pagina's per dag afdrukt, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoeveel een printer is ontworpen om af te drukken, zoals gedefinieerd door de aanbevolen (niet maximale) maandelijkse taakcyclus. Als u echter genoeg afdrukt om de werkcyclus er toe te doen, koop dan geen printer die deze informatie niet in de specificaties vermeldt. Zoek uit hoeveel u afdrukt door hoe vaak u papier koopt en in welke hoeveelheden. Kies dan een printer die is ontworpen om minstens zoveel af te drukken.

Houd ook rekening met het minimale en maximale papierformaat en of u een duplexeenheid nodig hebt om op beide zijden van de pagina af te drukken. Voor invoercapaciteit is het een handige vuistregel om voldoende capaciteit te hebben, zodat u niet vaker dan één keer per week papier hoeft toe te voegen.

Bekijk hoe we printers testen

Kostenoverwegingen

Houd ten slotte rekening met de totale eigendomskosten. De meeste fabrikanten zullen u de kosten per pagina vertellen, en velen geven een prijs per foto. Om de totale eigendomskosten te krijgen, berekent u de kosten per jaar voor elk type uitvoer (zwart-wit, kleurendocument, foto) door de kosten per pagina te vermenigvuldigen met het aantal van die pagina's dat u elk jaar zult afdrukken. Tel deze bedragen bij elkaar op om de totale kosten per jaar te krijgen. Vermenigvuldig dat vervolgens met het aantal jaren dat u verwacht de printer te bezitten en voeg de initiële kosten van de printer toe. Vergelijk de totale eigendomskosten tussen printers om erachter te komen welk model op de lange termijn het minst duur zal zijn.

Voor een voorsprong bij het vinden van de juiste printer voor uw behoeften, bekijk onze topkeuzes hieronder, evenals onze favoriete draadloze printers en onze verzameling van de beste printers voor Macs.

Uitgelicht in deze verzameling

 • Broer HL-L5200DW


  Adviesprijs van $ 229,99
  %displayPrice% bij %seller% De Brother HL-L5200DW laserprinter biedt een boeiende mix van printen op hoge snelheid, uitstekende tekst, goede papierverwerking, een breed scala aan aansluitmogelijkheden en lage gebruikskosten. Lees de volledige recensie
 • Brother MFC-J985DW


  Adviesprijs van $ 199,99
  %displayPrice% bij %seller% De Brother MFC-J985DW lijkt een typische inkjet-MFP met een lagere prijs, maar er is één ding: de ongewoon lage gebruikskosten, die ongehoord zijn in een printer voor zijn prijs. Lees de volledige recensie
 • Canon imageClass LBP151dw


  $ 169,00 Adviesprijs
  %displayPrice% bij %seller% De Canon ImageClass LBP151dw is een snelle, budgetvriendelijke zwart-witlaserprinter met bovengemiddelde tekst en is zeer geschikt voor een micro- of thuiskantoor. Lees de volledige recensie
 • Canon Pixma MG5720 draadloze inkjet all-in-one


  Adviesprijs van $ 99,99
  %displayPrice% bij %seller% De Canon Pixma MG5720 Wireless Inkjet All-in-One levert een betere uitvoerkwaliteit dan de meeste multifunctionele inkjetprinters, waardoor hij ideaal is voor thuisgebruik of als een lichte persoonlijke printer. Lees de volledige recensie
 • Canon Pixma TS8020 draadloze inkjet alles-in-één printer


  Adviesprijs van $ 179,99
  %displayPrice% bij %seller% De Canon Pixma TS8020 draadloze inkjet all-in-one printer heeft een uitstekende foto- en tekstkwaliteit en is ongewoon snel in het afdrukken van foto's. Lees de volledige recensie
 • Dell slimme multifunctionele kleurenprinter S3845cdn


  Adviesprijs van $ 999,99
  %displayPrice% bij %seller% Hoewel de Dell Smart Multifunctionele kleurenprinter S3845cdn prijzig is, maken zijn snelheid, afdrukkwaliteit en lage gebruikskosten hem tot een uitstekende kleurenlaser-all-in-one voor uw micro- of kleine kantoor. Lees de volledige recensie
 • Epson WorkForce Pro WF-6590


  Adviesprijs van $ 549,99
  %displayPrice% bij %seller% De snelheid, volledige functies en lage gebruikskosten van de Epson WorkForce Pro WF-6590 maken hem tot een uitstekende keuze als kleuren-inkjet-MFP voor kleine kantoren. Lees de volledige recensie
 • HP OfficeJet 250 mobiele alles-in-één printer


  Adviesprijs van $ 349,99
  %displayPrice% bij %seller% De HP OfficeJet 250 mobiele alles-in-één printer is een inkjet die licht genoeg is om mee te reizen, maar die zowel kan kopiëren en scannen als printen. Lees de volledige recensie
 • HP PageWide Enterprise Color 556dn


  Adviesprijs van $ 749,99
  %displayPrice% bij %seller% De HP PageWide Enterprise Color 556dn is een snelle inkjetprinter die voor zijn klasse tekst van laserkwaliteit en fantastisch uitziende afbeeldingen produceert tegen zeer lage kosten. Lees de volledige recensie
 • Samsung multifunctionele printer ProXpress C3060FW


  Adviesprijs van $ 549,99
  %displayPrice% bij %seller% De Samsung Multifunctionele Printer ProXpress C3060FW is een goed afgeronde kleurenlaser all-in-one printer met een sterke uitvoerkwaliteit geleid door bijzonder goede graphics. Lees de volledige recensie

Aanbevolen verhalen

De beste videobewerkingssoftware van 2017

Of je nu een GoPro-gebruiker in het weekend of een fulltime videoprofessional bent, je hebt bewerkingssoftware nodig die krachtig maar gebruiksvriendelijk is. Hier leest u hoe de toonaangevende opties zich opstapelen.

De beste 3D-printers van 2017

Of het nu voor persoonlijk, professioneel of educatief gebruik is, 3D-printen is betaalbaarder dan ooit. Hier is onze lijst met best beoordeelde 3D-printers, samen met winkeltips om u te helpen de beste te vinden voor u en uw budget.

MWC 2017 liet ons de kracht van nostalgie zien

Bedrijven worstelen om op te vallen en strijden om uw aandacht door u te herinneren aan de goede oude tijd.