De beste deals voor de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 komt binnenkort overal aan; Samsung zegt dat pre-orders op 30 maart beginnen en telefoons op 21 april worden verzonden, hoewel dat tijdschema waarschijnlijk afhangt van je provider.

De telefoon is verkrijgbaar bij AT&T, Cricket Wireless, Sprint, Straight Talk Wireless, T-Mobile, U.S. Cellular en Verizon Wireless, evenals bij Best Buy, Target en Walmart. Er is een verbijsterende reeks planopties. U kunt het vooraf kopen, op snelle upgrade-plannen of op betalingsplannen. Uw beste deals zullen vrijwel zeker afkomstig zijn van externe retailers zoals Best Buy.Samsung zegt dat alle pre-orders een gratis Gear VR-headset met een controller moeten bevatten. Als je een MicroSD-kaart van 256 GB en een AKG Bluetooth-koptelefoon wilt toevoegen, kost dat $ 99 meer. Dat is een goede deal, want een hoogwaardige (geen prullenbak) 256 GB MicroSD-kaart alleen al kost nu ongeveer $ 129.

Er zal om te beginnen geen niet-carrier-merkmodel van de telefoon in de VS zijn, maar Samsung vertelde ons dat een officieel ontgrendelde, volledig carrier-compatibele eenheid 'binnen een paar maanden' zal volgen. Verizon-modellen zijn altijd ontgrendeld, maar het zal in eerste instantie moeilijk zijn om een ​​Verizon-model te kopen zonder een Verizon-account.


Tot nu toe hebben we prijzen gekregen van de vier grote vervoerders en twee retailers.

  • AT&T, Sprint en T-Mobile vragen allemaal $ 750 voor de S8 en $ 850 voor de S8+.
  • Als je bij AT&T kiest voor het AT&T Next-betalingsplan, twee servicelijnen hebt en je bent ook een DirecTV-klant, dan kun je tegoeden krijgen voor een tweede Galaxy S8 voor een bedrag van $ 25 per maand gedurende 30 maanden. Of, als u kiest voor een contract van twee jaar, kunt u een Gear S3-horloge krijgen voor $ 49, of een Samsung Tab E of een Gear S2 voor 99 cent. Die zouden allemaal op contract staan.
  • Sprint heeft een deal waarbij als je de Galaxy S8 leaset, je na 12 maanden kunt upgraden naar een Galaxy S9, nadat je slechts $ 375 voor je telefoon hebt betaald (maar je moet hem teruggeven aan Sprint.)
  • Verizon rekent iets minder dan de andere providers: $ 720 voor de S8 en $ 840 voor de S8+.
  • We hebben nog geen prijzen gezien van US Cellular of de prepaid-providers.

Onthoud dat als je een andere telefoon hebt die is afbetaald, je deze kunt verkopen of inruilen om je Galaxy S8-aankoop te financieren. De vervoerders hebben hun eigen inruilprogramma's en we hebben hier ook een gids voor enkele opties van derden.

Beter kopen bij Best Buy

Best Buy en Target onderbieden de directe prijzen van de vervoerders, in de hoop dat u ook geld uitgeeft aan accessoires of andere huishoudelijke elektronica. De korting van Best Buy ziet er schoner uit; het is gewoon een korting. Target geeft je een cadeaubon.

  • Beste koop: 'Tot $ 100 korting' als u betalingsplannen van AT&T, Sprint en Verizon gebruikt. Over het AT&T Next-abonnement zegt Best Buy dat de totale prijs van een S8 wordt verlaagd van $ 724,99 naar $ 674,99, en dat een S8+ daalt van $ 824,99 naar $ 724,99.
  • Target: een vorige week gelekte folder toont een deal voor een cadeaubon van $ 100 op AT&T, Sprint en Verizon.
  • Walmart: Nog geen details.

Bekijk voor meer informatie mijn Galaxy S8 Q&A van het lanceringsevenement van vandaag hieronder.

Hands on met de Galaxy S8, live bij Samsung Unpacked!

Geplaatst door PCMag op woensdag 29 maart 2017

Aanbevolen verhalen

De Galaxy S8+ vs. de concurrentie: strijd tussen grote broers en zussen

Het nieuwe grote toestel van Samsung biedt veel meer dan alleen zijn formaat.

Wat is de beste manier om een ​​back-up van uw adresboek te maken?

Exporteren, samenvoegen, ontdubbelen, synchroniseren? Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw contacten goed zijn georganiseerd en opgeslagen, zodat u ze nooit kwijtraakt.

Bekijk March Madness op Samsung Gear VR

Maximaal 84 camera's zullen elke game van de Sweet 16 tot het kampioenschap in virtual reality vastleggen. Maar in tegenstelling tot vorig jaar moet je dit jaar wel bijbetalen.

De beste technische deals van de dag

Deze hete deals wil je niet missen.