Beste tool voor gegevensmodellering op de markt - ERwin

beste-datamodelleringstool-in-de-markt-erwin foto 1

Wat is Erwin?
Erwin is een toepassingstool voor gegevensmodellering en databaseontwerp die op Windows werkt.

CA ERwin DM creëert een blauwdruk voor de ondernemingen om aan een ontwerpoplossing te werken.

ERwin Data Modeler (ERwin) is een softwaretool voor gegevensmodelleringsvereisten van informatiesystemen die op maat zijn ontwikkeld. De engine is gebaseerd op de IDEF1X-methode. Het creëert een blauwdruk voor de ondernemingen om aan een ontwerpoplossing te werken. Hieronder wordt het diagram weergegeven met notaties.

CA ERwin DM is meer dan alleen een tekentool. Het maakt het ontwerp van het fysieke datamodel mogelijk ten behoeve van de doelserver. Dit proces maakt het mogelijk om de stap van voorwaartse ingenieur voor het fysieke datamodel uit te voeren en daardoor fysieke databasestructuren te creëren ten behoeve van de systeemcatalogus.


Belangrijkste kenmerken:
De belangrijkste functies van ERwin Data Modeler helpen organisaties bij het beheren van hun complexe data-infrastructuur. Sommigen van hen zijn onder meer:

 • Visualisatie van complexe datastructuren: Visualisaties van complexe datastructuren worden beschikbaar gemaakt wanneer datamodellen automatisch worden gegenereerd.
 • Genereren van databaseontwerp: het genereren van databaseontwerpen op basis van visuele modellen, helpt de efficiëntie te verhogen en veroorzaakte fouten te verminderen.
 • Model- en databasevergelijking: deze tool automatiseert en vergelijkt bidirectionele synchronisatie van modellen, scripts en databases. Het geeft dan eventuele verschillen weer.
 • Rapportage en publicatie: De zeer intuïtieve aanwijzen-en-klikken-functie maakt PDF-, HTML- en andere rapporten voor het inschakelen van zowel diagrammen als metadata.
 • Integratie en uitwisseling van metadata met andere tools: integreer ERwin-modellen met tal van andere projecten zoals BI-tools, MDM-hubs, (ETL) en (UML) tools.
 • Ontwerplaagarchitectuur: ERwin biedt flexibiliteit om modellagen te ontwerpen met behulp van logische en fysieke modellen. Deze logische fysieke modellen kunnen afzonderlijk worden gekozen of aan elkaar worden gekoppeld om de beste implementatie van stijl te maken.
 • Definitie van standaarden: Herbruikbare standaarden stellen organisaties in staat om informatie-assets in een tijdbesparend formaat te ontwikkelen en te beheren. ERwin ondersteunt deze definitie en onderhoud van standaarden via de Domain Editor en de Datatype Standards Editor.
 • Beheer van grote modellen: het beheren van grote modellen via onderwerpdiagrammen wordt eenvoudig gemaakt door ERwin. Deze modellen maken informatie-uitwisseling en integratie mogelijk over verschillende belanghebbenden van de organisatie.
 • Volledige vergelijking: deze tool helpt bij het functioneren van een volledige vergelijking van bidirectionele synchronisatie van modellen, scripts en andere databases.
 • Ontwerp van datawarehousing en datamart: ERwin beheert en optimaliseert datawarehousing-specifieke modelleringstechnieken voor het analyseren van de prestaties.

Voordelen van Erwin

ERwin is in opkomst als een van de krachtigste tools. Enkele van de voordelen ervan kunnen worden samengevat als: • Het bouwen van een datamodel is veel eenvoudiger met deze tool.
 • De gegenereerde scripts ondergaan een kleine nabewerking voordat ze worden toegepast op databases.

ERwin staat samen met ER/Studio en PowerDesginer toe:

 • ontwerp logische en fysieke datamodellen,
 • cijfers afdrukken en delen met ontwikkelaars en analisten,
 • genereert database-objecten op basis van modellen,
 • reverse engineer-modellen, afhankelijk van bestaande databases, en
 • gegevensmodellen verzamelen in versiebeheerde opslagplaatsen.

ERwin Data Modeling helpt u:

 • Beheer de infrastructuur van complexe bedrijfsgegevens
 • Maximaliseer de kwaliteit en minimaliseer de onderhouds- en ontwikkelingskosten
 • Documenteert gegevensdefinities voor het afstemmen van zaken op IT.

Jobtrends
CA ERwin Modeling is een evolutionair concept. De markt is in rep en roer en groeit nog steeds in de Cloud-markt. Het cloudparadigma van CA ERwin maakt de belangrijkste essentiële zaken van dataservices, incrementele database-implementatie en progressieve evolutie van de datastructuur mogelijk.

De baan- en salaristrends worden voorspeld, zoals hieronder weergegeven:

beste-datamodelleringstool-in-de-markt-erwin foto 2

Krediet: ITJobsWatch

Opleiding

De training voor gegevensmodellering is ontworpen om kandidaten in staat te stellen de reikwijdte van tools te begrijpen en deze efficiënt te gebruiken, wanneer dat nodig is. Dit soort benadering geeft kracht aan een succesvolle carrière.

Mindmajix transformeert training in een vermakelijke leerervaring en biedt toegang tot goed geschreven tutorials, FAQ's en meest gestelde vragen in een interview, allemaal met een expertisebenadering.

Conclusie

Bedrijven zijn op zoek naar een cloud-compatibele database en CA ERwin past op de juiste manier in de positie die database-architectuur en zakelijke vereisten begrijpt, aangezien deze betrekking hebben op de database als gegevensopslag en de database als een service. Met een voordelige enterprise-class functionaliteit, vermindert CA ERwin de tijd die wordt besteed aan het omgaan met complexe database-omgevingen.

Tot slot kan worden geconcludeerd dat zowel technische als niet-technische gebruikers het prettig vinden om met CA ERwin samen te werken. De zeer intuïtieve gebruikersinterface maakt het uiterst effectief om materiaal op een nuttige manier te presenteren.

CA ERwin verdient een algemene aanbeveling als de tool bij uitstek voor de gemiddelde datamodelleur.

Meer verhalen

Helpt of belemmert technologie productiviteit?

Productiviteit is iets dat mensen al eeuwenlang gebruiken om succes te definiëren. Als de output hoog is, wordt een persoon beschouwd als succesvol en hardwerkend....

Het energieverbruik van consumentenelektronica verminderen

We waren allemaal enigszins verrast toen een onderzoek naar het energieverbruik in woningen in 2009 aangaf dat consumentenelektronica eindelijk de overhand had gekregen als de grootste bronnen van...

De beste Lenovo-laptops van 2017

Lenovo maakt laptops voor bedrijven, gaming en alles daartussenin, in verschillende stijlen en prijsklassen. Dit zijn de best beoordeelde modellen die we onlangs hebben getest van de maker van de ThinkPad- en Yoga-lijnen.

Gebruik sociale technologie om millennials aan het werk te helpen

Er zijn meer dan een miljoen jongeren in de leeftijd van 16-24 jaar die een vorm van overheidsuitkeringen ontvangen in het VK die bekend staat als 'jobseeker's toeslag'. Dit is bek...

Zakelijke Power Tools: hoe de CEO van Inkling zijn geest ordent

Hoe Matt MacInnis, CEO van Inkling Systems, apps zoals Google Keep en Wunderlist gebruikt om aan het werk en productief te blijven terwijl hij zijn groeiende startup runt.

Een wandeling maken in de 3D-geprinte hardloopschoenen van Adidas

Dacht je dat de prijs van $ 333 hoog was? Wacht tot je ziet hoeveel ze op eBay kosten.

Wearables vliegen niet echt van de planken

Een onderzoeksbureau verlaagde zijn prognose voor de verkoop van smartwatches, fitnesstrackers en dergelijke in 2016 aanzienlijk.

Kan Facebook Workplace Office-e-mail doden?

Tot ziens 'Allen beantwoorden'. Hallo vakantie feest live streams!

Hoe u ervoor kunt zorgen dat de Amazon Echo u beter begrijpt

Leven in de toekomst met een oproepbare stemassistent is geweldig, behalve als ze je verzoeken niet begrijpt. Hier zijn vijf eenvoudige dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je meer tijd besteedt aan het genieten van Alexa en minder tijd aan het schreeuwen tegen haar omdat ze je verkeerd begrijpt.

De maker van Second Life bouwt een 'WordPress voor sociale VR'

Niets van dit alles is echt. De rotsen, de sterren, de enorme zender die rechtop staat als een naald. Het is allemaal een mix van pixels gepresenteerd door de Oculus Rift....