De beste animaties die je kunt maken met Philips Hue

de-beste-animaties-die-je-kunt-maken-met-philips-hue foto 1

Philips Hue-lampen maken het gemakkelijk en handig om uw lampen aan en uit te zetten, dankzij de mogelijkheid om ze vanaf uw smartphone te bedienen, waar u ook bent. Je kunt je Philips Hue-lampen echter ook gebruiken om echt coole flitsende animaties te maken om je huisfeestspel een boost te geven.

GERELATEERDE ARTIKELEN de-beste-animaties-die-je-kunt-maken-met-philips-hue foto 2Animaties maken met uw Philips Hue-lampen de-beste-animaties-die-je-kunt-maken-met-philips-hue foto 4Hoe u uw Philips Hue-lampen instelt met de nieuwe Hue-appWe hebben het in het verleden gehad over het maken van je eigen Philips Hue-animaties met behulp van een geweldige iPhone-app genaamd iConnectHue, maar als je specifieke thema-animaties wilt, zoals een onweersbui of misschien een paar flikkerende lampen die bij je Halloween-feest passen, maak deze dan zelf kan een uitdaging zijn.

Het goede nieuws is dat er tal van Philips Hue-apps van derden zijn die dit mogelijk maken en waarmee je allerlei coole animaties kunt uitvoeren met je Hue-lampen. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Koppel je lichten met muziek

de-beste-animaties-die-je-kunt-maken-met-philips-hue foto 5

Muziek zelf is een geweldige manier om het feest op gang te brengen, maar wat het nog beter maakt, zijn knipperende lichten die met de muziek worden gesynchroniseerd.

Met een app genaamd Hue Disco (iOS en Android), kun je elk nummer afspelen dat je wilt en je Philips Hue-lampen dansen op de muziek. De app gebruikt de microfoon van je smartphone om te luisteren naar muziek die uit externe luidsprekers komt, en analyseert van daaruit de beats en doet zijn best om de lichten met de muziek te synchroniseren.

Het is niet zo goed als ik zou verwachten, maar het is de beste app die het kan, vooral vanwege de extra functies waartoe je toegang hebt, zoals bepalen hoeveel flitsen en flitsen je wilt.

Verander je huis in een spookhuis

de-beste-animaties-die-je-kunt-maken-met-philips-hue foto 6

Halloween is over een paar maanden weg, maar het kan geen kwaad om je spookhuisfeest nu voor te bereiden, en je Philips Hue-lampen kunnen echt bijdragen aan het hele spookthema.

Een app genaamd Hue Halloween (iOS en Android) stelt je in staat om je lichten te veranderen om donkere en sombere kleuren weer te geven, en om verschillende muziekstukken met Halloween-thema af te spelen. Er zijn ook een handvol verschillende soundbites die je kunt spelen en die ook met hun eigen lichtanimaties komen. Er zijn geluiden zoals het gekakel van een heks, bliksem en donder, en natuurlijk de griezelige kleine meisjesstem.

Steek wat vuurwerk binnenshuis aan

de-beste-animaties-die-je-kunt-maken-met-philips-hue foto 7

De vakantie van 4 juli is misschien voorbij, maar dat betekent niet dat je niet je eigen vuurwerkshow in je huis kunt opzetten wanneer je maar wilt.

Hue Fireworks (iOS en Android) is een eenvoudige app waarmee je een vuurwerkshow kunt spelen, compleet met de geluidseffecten en lichteffecten. Er zijn zelfs kortere soundbites die je kunt spelen die vuurwerk, flesraketten en meer simuleren.

Er is ook een oudejaarsavond-thema voor de app, dus zelfs als 4 juli al is verstreken, is er nog een ander evenement waar je naar uit kunt kijken met vuurwerk.

Breng films tot leven

Als je thuis een film kijkt op je eigen grote scherm, is het aanzetten van de luidsprekers een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de actie, maar je kunt ook je Philips Hue-lampen erbij betrekken.

Met Hue Camera voor iOS en Huey voor Android kun je de camera van je smartphone gebruiken en op je televisie richten. Van daaruit analyseert de app de kleuren die in de film worden weergegeven en past de kleuren van je Hue-lampen aan zodat ze overeenkomen, dus als er een scène in een grasveld is, worden de lampen groen en als er een vurige scène is, worden je lichten rood en oranje.

Ik vind dat het het beste werkt met animatiefilms met veel kleur, maar je kunt de camera ook op alles richten en je Hue-lampen automatisch zien veranderen.

Meer verhalen

12 van de grootste pc-mythen die maar niet zullen sterven

Computers zijn net als al het andere. Mythen en stedelijke legendes hebben zich in de loop van de tijd opgebouwd, van persoon tot persoon doorgegeven. Sommige mythen hadden ooit een kern van waarheid, maar zijn door technologische vooruitgang niet meer waar.

Vergeet Chromebooks: Chrome OS komt naar Windows

Google heeft geen glimmende nieuwe Chromebooks aangekondigd op Google I/O. In plaats daarvan benadrukten ze hun twee grote platforms: Chrome en Android. Of u nu Windows, Linux of Mac gebruikt, Google brengt de Chrome OS-ervaring naar u toe.

Een screenshot maken in Windows 8 zonder extra software

Vandaag laten we je een handige nieuwe snelkoppeling zien die is ingebouwd in Windows 8 waarmee je alles op je scherm kunt vastleggen - dit is de eerste keer dat Windows echt een ingebouwde manier heeft om schermafbeeldingen te maken.

Stop met het verspillen van geld aan apparaatspecifieke autoladers en begin met het gebruik van een universele USB-oplader

Het is een verhaal zo oud als de tijd van mobiele technologie: koop een nieuwe telefoon of gadget, koop er een nieuwe 12v-autolader voor en herhaal het volgend jaar opnieuw. We zijn hier om u een eenvoudig advies te geven. Hou op. De dagen van apparaatspecifieke autoladers zijn voorbij. Lees verder terwijl we uitleggen waarom u zou moeten overstappen en welke producten we

Hoe u zich op de juiste manier kunt afmelden voor e-mailnieuwsbrieven

Ontvangt u te veel nieuwsbrieven en andere promotionele e-mails? Deze e-mails zijn technisch gezien geen spam - ze zijn van legitieme organisaties. Dankzij de Amerikaanse CAN-SPAM-wet biedt elk legitiem bedrijf een consistente manier om zich af te melden voor hun nieuwsbrieven.

Malwarebytes uitvoeren naast een ander antivirusprogramma?

Malwarebytes Anti-Malware is een geweldige beveiligingstool die bijzonder effectief is tegen potentieel ongewenste programma's (PUP's) en andere vervelende software waarmee traditionele antivirusprogramma's niet omgaan. Maar het is bedoeld om naast een antivirusprogramma te worden gebruikt en vervangt er geen volledig.

Hoe de nieuwe taakbeheerder te gebruiken in Windows 8 of 10

De Taakbeheer in Windows 8 en 10 is volledig gereviseerd. Het is gebruiksvriendelijker, gelikter en boordevol functies dan ooit. Windows 8 gaat misschien helemaal over Metro, maar Taakbeheer en Windows Verkenner zijn beter dan ooit.

22 Algemene netwerkjargontermen uitgelegd

Computernetwerken zijn gevuld met jargon dat niet vanzelfsprekend is. Hier volgt een kort overzicht van veel van de termen die u ziet wanneer u een blik werpt op de netwerkstatusinformatie op elk apparaat.

Problemen met de internetverbinding oplossen

Problemen met de internetverbinding kunnen frustrerend zijn. In plaats van F5 te stampen en wanhopig te proberen uw favoriete website opnieuw te laden wanneer u een probleem ondervindt, zijn hier enkele manieren waarop u het probleem kunt oplossen en de oorzaak kunt achterhalen.

Actieve uren instellen zodat Windows 10 niet opnieuw opstart op een slecht moment

Windows 10 downloadt en installeert automatisch updates, maar een nieuwe functie in de jubileumupdate van Windows 10 geeft je meer controle over wanneer dit gebeurt. Stel actieve uren in wanneer u uw pc over het algemeen gebruikt, en Windows zal uw computer tijdens die uren niet opnieuw opstarten.