Bespaar $ 150 op Kaby Lake Dell XPS 13-laptop

Op zoek naar een lichtgewicht laptop die geen concessies doet aan de prestaties? Op dit moment verkoopt Dell de 13,3-inch XPS 13 Kaby Lake-laptop voor slechts $ 949,99. Wanneer u couponcode '50off699' in uw winkelwagen gebruikt, bespaart u direct $ 150 op de catalogusprijs.

Krijg deze dealBinnenin beschikt dit model over een dual-core 2,5GHz Intel Core i5-7200U-processor van de zevende generatie, geïntegreerde Intel HD Graphics 620, 8GB RAM, een 256GB solid-state drive, Bluetooth 4.1 en 802.11b/g/n/ac Wifi-ondersteuning.

Het 13,3-inch InfinityEdge-scherm profiteert van een antireflectiecoating en een Full HD-resolutie van 1.920 bij 1.080. En dankzij de ingebouwde Thunderbolt 3-poort kun je bijna elke moderne pc-monitor of tv aansluiten.

Met de juiste adapters en kabels in het spel, kunt u DisplayPort, HDMI en zelfs VGA gebruiken met uw bestaande beeldschermen. En aangezien Thunderbolt 3 zo veelzijdig is, kunt u het gebruiken om uw apparaten snel op te laden of om extra harde schijven te gebruiken.

Met een gewicht van ongeveer 2,7 pond en een dikte van slechts 0,6 inch is de XPS 13 perfect voor forenzen en frequent flyers. Als je serieus werk wilt verzetten achter je bureau, dan is deze duurzame laptop een goede keuze. De geïntegreerde 60 Wh batterij alleen al levert tot 13 uur batterijduur. Investeer in de Dell Power Companion en u krijgt ongeveer 11,5 uur extra sap voor bijzonder lange reizen.

Windows 10 Home (64-bit) wordt standaard geïnstalleerd, dus u kunt direct profiteren van de nieuwste functies van Microsoft. Van de Cortana persoonlijke assistent tot lokale Xbox One-gamestreaming tot multi-factor authenticatie, Windows 10 is een fantastisch modern besturingssysteem dat perfect past bij deze slanke kleine laptop.

Kijk voor meer geweldige deals op TechBargains.com.

Onze handelsgroep zoekt de beste deals en producten voor de PCMag Deals-posts. We werken onafhankelijk van redactie en advertenties en kunnen een percentage van de verkoop verdienen als je iets koopt via een link op de post. Als u geïnteresseerd bent in het promoten van uw deals, neem dan contact met ons op via commerce@ziffdavis.com.

Aanbevolen verhalen

De beste deals van de Wirecutter: bespaar $ 70 op een Apple Watch Series 2

Bespaar $ 70 op een Apple Watch Series 2 samen met andere draagbare kortingen.

Razer Blade Pro-laptop krijgt THX-certificering, Kaby Lake

De meest premium laptop in Razer's lijn is geüpgraded met een nieuwe processor en audiovisuele verbeteringen.

Koop een 4K Dell Quad-Core gaming-laptop voor minder dan $ 900

Bekijk deze geweldige aanbiedingen voor gaming-uitrusting, laptops, desktops en smart home-gadgets.

Razer Blade bijgewerkt met 4K-scherm en Kaby Lake-CPU's

Het is allemaal geperst in een lichaam van 4,3 pond, 0,7 inch.

Bespaar $ 150 op quad-core Dell XPS 8910 desktop

Het enorme aantal poorten en slots maakt dit model ongelooflijk veelzijdig.