Humble Bundle Abonnement van $ 12 voegt Humble Trove Games toe

Naast Steam en Origin is er nog een andere zeer populaire winkel voor digitale games, genaamd Humble Bundle. Een van de meer unieke functies naast het verkopen van individuele games is het Humble Monthly Bundle-abonnement. Voor $ 12 per maand ontvang je ten minste $ 100 aan samengestelde games, die je mag houden. Alsof dat nog niet goed genoeg was, werd de waardepropositie nog beter met de introductie van Humble Trove.

Humble Trove is momenteel in bèta en biedt een uitbreiding op de games die in de maandelijkse bundel worden aangeboden. Je krijgt nog steeds elke maand de samengestelde games voor $ 12, maar nu is er doorlopende toegang tot een volledige catalogus van Humble Originals en andere DRM-vrije games die worden aangeboden onder de titel Trove. Originals verwijst naar elk spel dat financiering heeft ontvangen van Humble en alleen beschikbaar is via het platform.Zolang je abonnement actief blijft, kunnen games die op Trove worden vermeld, worden gedownload en gespeeld, waarbij de catalogus elke maand wordt uitgebreid. Beëindig je abonnement en Trove-toegang eindigt ook, maar dat weerhoudt je er niet van om door te gaan met het spelen van de games die je al hebt gedownload. Ze kunnen pas opnieuw worden gedownload als u zich opnieuw abonneert.

Verwant

  • Klep verwerkt elke dag 75K stoomondersteuningsverzoekenValve verwerkt elke dag 75K stoomondersteuningsverzoeken

Op het moment van schrijven zijn er 19 games beschikbaar via Humble Trove, waaronder Dustforce DX, Volgarr, Starseed Pligrim, Strike Suit Zero, Cat Girl Without Salad, Trine: Enchanted Edition, Shelter, Disc Room, Copoka, Elephant in the Room, Gunmetal Arcadia Zero , Spoolside, Keyboard Sports, Yojimbrawl, Kimmy, Oh, Deer!, Uurnog, Jawns en A2Be.

De Humble Monthly Bundle met toegang tot Humble Trove kost $ 12 voor een terugkerend abonnement van een maand. Die prijs daalt als u zich voor langere tijd abonneert, waarbij de goedkoopste een terugkerend abonnement van 12 maanden is dat $ 11 per maand kost ($ 132 voor het jaar). Als je het leuk vindt om elke maand veel nieuwe games te spelen, is het zeker een abonnement dat het overwegen waard is.

Aanbevolen verhalen

Tweede generatie Eero verhoogt wifi-snelheid, voegt beveiliging toe

Het nieuwe Eero mesh wifi-systeem is kleiner en sneller, en doet zelfs dienst als nachtlampje.

Amazon wil je one-stop-abonnementswinkel zijn

'Abonneer u op Amazon' is de nieuwste zet van de retailer om uw online winkelgewoonten te domineren.

De bundel met 10 headsets van HTC Vive kan meer scholen naar VR lokken

In de toekomst kunnen scheikunde- en biologielessen veiliger en leuker zijn in VR.

De eerste games van Humble Bundle zijn super slim

Niet om op te scheppen.