Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als Gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Markeer als gelezen

Standaard markeert Outlook een bericht niet als gelezen totdat u een ander bericht selecteert. Dit kan vervelend zijn, want als je een bericht leest en meteen op Verwijderen klikt, verschijnt het als ongelezen bericht in onze map Verwijderde items.markeer-berichten-als-gelezen-in-the-outlook-2010-leesvenster foto 1

markeer-berichten-als-gelezen-in-the-outlook-2010-leesvenster foto 2

Laten we dit veranderen om ervoor te zorgen dat Outlook berichten als gelezen markeert zodra we ze in het leesvenster bekijken. Open Outlook en klik op Bestand om Backstage-weergave te openen en selecteer Opties.

markeer-berichten-als-gelezen-in-the-outlook-2010-leesvenster foto 3

Selecteer in Opties E-mail in het linkermenu en klik onder Outlook-vensters op de knop Leesvenster.

markeer-berichten-als-gelezen-in-the-outlook-2010-leesvenster foto 4

Schakel het selectievakje Items markeren als gelezen in het leesvenster in om ervoor te zorgen dat Outlook uw berichten als gelezen markeert wanneer u ze in het leesvenster bekijkt. Standaard markeert Outlook een bericht pas als gelezen nadat u het 5 seconden hebt gelezen, maar u kunt dit wijzigen. We hebben het ingesteld op 0 seconden, zodat onze berichten als gelezen worden gemarkeerd zodra we ze selecteren.

markeer-berichten-als-gelezen-in-the-outlook-2010-leesvenster foto 5

Klik op OK in beide dialoogvensters en nu worden uw berichten gemarkeerd als gelezen zodra u ze selecteert in het leesvenster, of kort daarna, afhankelijk van uw instellingen.

Conclusie

Outlook 2010 is een geweldige e-mailclient, maar zoals de meeste programma's heeft het zijn eigenaardigheden. Deze snelle tip kan u helpen een van de vervelende functies van Outlook te verwijderen en het te laten werken zoals u dat wilt.

En als u nog steeds Outlook 2007 gebruikt, lees dan ons artikel over hoe u berichten kunt markeren als gelezen wanneer ze worden bekeken in Outlook 2007.

Meer verhalen

Voeg sociale elementen toe aan uw Gmail-contacten met Rapportive

Wilt u meer weten over uw contacten? Xobni is hiervoor een geweldige tool in Outlook, en dankzij een kleine plug-in voor Gmail kun je vergelijkbare functionaliteit rechtstreeks vanuit je favoriete webmail-app krijgen.

Maak aangepaste afspeellijsten in Windows Media Player 12

Een afspeellijst is een groep nummers of mediabestanden die zijn gegroepeerd op basis van een thema. Vandaag bekijken we hoe u uw eigen aangepaste afspeellijsten kunt maken in Windows Media Player 12.

Controleer uw spelling, grammatica en stijl in Firefox en Chrome

Ben je het zat om simpele schrijffouten te maken die de spellingcontrole van je browser te boven gaan? Hier leest u hoe u geavanceerde grammaticacontrole en meer kunt krijgen in Firefox en Chrome met After the Deadline.

Verplaats bestanden van een defecte pc met een Ubuntu Live-cd

U hebt de Ubuntu Live-cd geladen om bestanden van een defect systeem te redden, maar waar slaat u de herstelde bestanden op? We laten u zien hoe u ze op externe schijven, schijven op dezelfde pc, een Windows-thuisnetwerk en andere locaties kunt opslaan.

Vrijdagpret: Omega Crisis

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag bekijken we de ruimteschieter Omega Crisis.

Maak en maak een back-up van meerdere profielen in Google Chrome

Met andere browsers zoals Firefox en SeaMonkey kun je meerdere profielen hebben, maar Chrome niet ... althans niet tot nu toe. Als u meerdere profielen wilt gebruiken en er back-ups voor wilt maken, sluit u dan bij ons aan als we kijken naar Google Chrome Backup.

Verwijder het slotpictogram uit een map in Windows 7, 8 of 10

Als je hebt gespeeld met het delen van mappen of beveiligingsopties, dan heb je misschien een lelijk slotpictogram op een map gekregen. We laten u zien hoe u van dat pictogram af kunt komen zonder het te veel te delen.

Afspelen verbeteren met verbeteringen in Windows Media Player 12

Bent u op zoek naar manieren om het afspelen van uw media in Windows Media Player 12 te verbeteren? We laten u zien hoe u dat kunt doen met behulp van de verbeteringen in WMP 12.

Voorbeeld voordat u plakt met Live voorbeeld in Office 2010

Vind je jezelf vaak gefrustreerd dat de inhoud die je zojuist hebt gekopieerd en geplakt niet is geworden zoals je had verwacht? Met de nieuwe Live Preview in Office 2010 kunt u een voorbeeld bekijken van hoe gekopieerde inhoud eruit zal zien wanneer deze zelfs tussen Office-toepassingen wordt geplakt.

Xobni Free activeert de zoekfunctie en contacten van Outlook

Wilt u meer weten over uw contacten, e-mailtrends ontdekken en zelfs Yahoo! e-mailaccounts in Outlook? Hier leest u hoe u dit en meer kunt doen met Xobni Free.