Ben jij een supernerd? Hier is de enige site waar u bij moet horen

Zijn je geek-vaardigheden voorbereid en klaar voor een uitdaging? Super User is de plek waar je kunt laten zien hoe goed je vaardigheden werkelijk zijn. Als het beantwoorden van vragen niet jouw ding is, is het ook een geweldige plek om je echt moeilijke technische vragen beantwoord te krijgen.

ben-je-een-super-geek-hier-en-rsquo;s-the-one-site-you-must-belong-to foto 1

Wat maakt Super User zo geweldig?Ten eerste, en vooral, Super User is gemaakt door een groep jongens die er echt in geloven om de lezer op de eerste plaats te zetten - ze zullen niet uitverkocht raken en de site overspoelen met onaangename pop-upadvertenties. Ik zet de How-To Geek-reputatie op het spel en kondig officieel onze aansluiting bij het Stack Overflow-netwerk aan, waaronder Super User. Zo sterk geloof ik in deze site.

Dit betekent niet dat er iets verandert aan How-To Geek, deze aansluiting is slechts onze manier om ons wederzijds respect uit te drukken en samen te werken om van het web een betere plek te maken voor nerdinformatie. En de How-To Geek Forums blijven een geweldige plek om computerhulp te krijgen, of gewoon om over geeky onderwerpen te praten.

Wat is supergebruiker precies?

In de kern is Super User een vraag-/antwoordsite (en alleen echte vragen zijn toegestaan). Maar in tegenstelling tot een traditioneel forum, kan Super User door (bijna) iedereen worden bewerkt, vergelijkbaar met Wikipedia. Dit betekent dat een groep gebruikers kan bijdragen aan het samenstellen van de beste antwoorden, of de vraag kan aanpassen om deze logischer te maken. Voordat je in paniek raakt, gaat iedereen mijn berichten veranderen! je hoeft je geen zorgen te maken, het betekent niet dat iedereen al je berichten gaat bewerken.

Super User heeft een reputatiescore die gekoppeld is aan alles wat je doet. Als je een vraag beantwoordt en iemand geeft je een up-stem, krijg je een reputatie. Als je een interessante vraag stelt, krijg je een reputatie. Zodra je genoeg reputatie hebt opgebouwd, krijg je automatisch de mogelijkheid om berichten opnieuw te taggen, vragen te bewerken en meer. Dit betekent dat alleen de beste, meest betrouwbare nerds iets zullen bewerken, en er zijn moderators om ervoor te zorgen dat iedereen aardig speelt.

ben-je-een-super-geek-hier-en-rsquo;s-the-one-site-you-must-belong-to foto 2

Supergebruiker heeft reputatiescores, badges en meer

Nadat u bent ingelogd - met uw Google-, Yahoo-, AOL- of OpenID-referenties - kunt u onmiddellijk beginnen met het beantwoorden van vragen of uw eigen vragen stellen. Elke keer dat er op uw vragen, antwoorden of opmerkingen wordt gestemd, zal uw reputatie toenemen en laten zien hoeveel van een nerd u werkelijk bent.

ben-je-een-super-geek-hier-en-rsquo;s-the-one-site-you-must-belong-to foto 3

Terwijl je op de hele site communiceert, krijg je badges voor verschillende prestaties - zodra je 10 reacties hebt achtergelaten, ontvang je de Commentator-badge, door te stemmen krijg je de Critic-badge, of je antwoord wordt 10 keer omhoog gestemd zal je de Nice Answer-badge geven.

ben-je-een-super-geek-hier-en-rsquo;s-the-one-site-you-must-belong-to foto 4

Het beste deel: Killer Geek-informatie!

Alle badges en reputatiescores ter wereld doen er niet toe als de inhoud niet erg interessant is, maar dat is het mooie van Super User: je kunt zowat elke computergerelateerde vraag stellen en zeer interessante antwoorden krijgen.

Hier zijn slechts enkele van de recent populaire threads - en de site is net uit de privé-bèta geopend, dus het zal alleen maar beter worden.

  • Is het beter om je computer altijd aan te laten staan?
  • Must-have Firefox-add-ons?
  • Hoe houdt u al uw wachtwoorden bij?
  • Wat is je favoriete onschuldige computergrap?
  • Moet Windows-software hebben
  • Hoe kan ik de Windows-pc van mijn moeder kogelvrij maken?
  • Welke uitvinder of ontwikkelaar van software/hardware/informatietechnologie valt het meest op?
  • Hoe iTunes-bibliotheken gesynchroniseerd te houden?
  • Is het nog steeds goedkoper om je eigen pc te bouwen?
  • Een Digsby-vervanging aanbevelen

Dus waar wacht je op? Ga nu naar Super User en krijg genoeg van geeky goedheid.

ben-je-een-super-geek-hier-en-rsquo;s-the-one-site-you-must-belong-to foto 5

Meer verhalen

Minimaliseer apps naar het systeemvak met Trayconizer

Heb je een geweldige app die je vaak elke dag gebruikt, maar die geen optie Minimaliseren naar systeemvak heeft? Nu kun je die app geminimaliseerd krijgen naar het systeemvak met Trayconizer.

Een dvd kopiëren met VLC 1.0

VLC 1.0 heeft verschillende coole nieuwe functies gekregen, waaronder de mogelijkheid om op te nemen wat er op het scherm wordt afgespeeld. Hier zullen we bekijken hoe gemakkelijk het is om een ​​dvd of andere videoformaten op te nemen met VLC.

Schakel eenvoudig over naar de privénavigatiemodus met privénavigatie wisselen

Op zoek naar een gemakkelijke manier om de privénavigatiemodus in Firefox te starten en te stoppen? Met Toggle Private Browsing kunt u heen en weer schakelen met een enkele werkbalkknop.

Friday Fun: Desktop Tower Defense Pro

Voor de Friday Fun van deze week bekijken we wat misschien wel de coolste tower defense-game ooit is. Hier bij How-To Geek zijn we grote fans van Desktop Tower Defense, nu kijken we naar de nieuwe en verbeterde Pro-versie.

Snelle en gemakkelijke toegang tot uw favoriete Google-services met GButts

Ben je dol op al die Google-goedheid, maar wil je niet meerdere startpagina's bij het opstarten of afhankelijk zijn van meerdere bladwijzers om toegang te krijgen tot je favoriete services? Nu heb je gemakkelijk toegang tot al die Google-goedheid met GButts.

Een hyperlink naar een ander document maken in een Excel-werkblad

Soms wilt u misschien informatie uit andere documenten delen in Microsoft Excel. Hier laten we u zien hoe u een hyperlink naar een ander document maakt.

Profiteer van snelle en eenvoudige eenheidsconversie met Convert voor Windows

Heeft u ooit een snelle ombouw van een unit nodig en wenst u een oplossing die gemakkelijk toegankelijk is? Nu kunt u unit-conversie goedheid hebben op uw thuiscomputer en als een draagbare app met Convert voor Windows.

Bekijk websitedomeinnamen duidelijk met Locationbar2

Heb je een snelle en gemakkelijke manier nodig om de domeinnaam van een website te laten opvallen om spoofpogingen te voorkomen? Dat kan nu met Locationbar2 voor Firefox.

Activeer de opnieuw ontworpen nieuwe tabbladinterface in Google Chrome

Heb je gehoord over de nieuw ontworpen (en aanpasbare) interface voor nieuwe tabbladen in Google Chrome? Nu kunt u ook genieten van al die vernieuwde goedheid van nieuwe tabbladen met een simpele aanpassing.

Pandora One is een waardevolle upgrade voor uw huidige Pandora-account

Pandora is al lang een van de coolste gratis streaming muziekdiensten op het net. Ze bieden nu een premium-account aan met de naam Pandora One met nieuwe functies, geen advertenties en een betere muziekkwaliteit.